Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka dospělých postav » Kouzelníci




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 



Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KING, Stephanie Darya
 Příspěvek Napsal: pát 02. led 2015 1:07:09 
Offline
Kouzelník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01. led 2015 11:05:53
Příspěvky: 289
Obrázek
| +
Dává přednost oslovení Darya
Výslovnost jména: [Stefaný Darja Udinov]

Škola Bradavice/Zmijozel
Profese: Advokátka
Původ: Čistokrevný
Národnost: Britská/Ruská
Datum narození: 5.5.1965
Hůlka:
Hlohové dřevo Vlas z hlavy víly 11 palců Neohebná

Obrázek
První, čeho si na Darye bez pochyby všimnete, budou oči. Modré, připomínající hlubokou studánku někde v lese. Taky se v nich můžete dokonale ztratit. Čiší z nich však chlad, který málokdy vystřídají jiskřičky štěstí a radosti. Jsou lemované hustými kartáči řas. Málokdy se usmívá, takže plné rty lehce narůžovělé barvy většinou připomínají úzkou čárku. Pokud už jste však ten šťastlivec, odhalí na vás perfektně rovné a bílé zuby, o které se pečlivě stará. Ve většině případech jsou však ty úsměvy falešné, což dopracovala k takové dokonalosti, že od toho normálního se vůbec neliší. Také, když se usměje, vytvoří se jí na tvářích ďolíčky, které jí přidávají na roztomilosti. Malý zakulacená nos krásně zapadá do jejích jemně řezaných rysů pěkného zakulaceného obličeje s malou nevýraznou bradou. Završuje to poměrně husté, ale pěkné obočí, které svým tvarem opisuje horní polovinu jejích očí. I když Darya není kdovíjaký fanda malování, malovat se umí a to velice dobře, využívá toho především na plesech, kde se chce možná i trochu líbit.
Ruská krev se projevila na Daryině pleti - bledá pokožka totiž jasně dává najevo, že asi tak úplně z Británie není. Na slunci se vyloženě neopálí, i když kůže trochu zhnědne, ovšem, pokud na prudkém slunci zůstane moc dlouho bez ochranného krému, je jisté, že se spálí. Horko je také pro ní o něco horší snášet, za to zimu miluje. V kontrastu s ní jde jedna z mála věcí, kterou zdědila po otci a to jsou vlasy. Dlouhé hustě hnědé kadeře jí v lehce zvlněných pramenech spadají až kousek nad pás a jsou jednou z věcí u které si Darya na svém vzhledu dává opravdu záležet. Zřídkakdy je nosívá rozpuštěné, protože by se jí všude pletly. Obvykle je tak nosívá zapletené v copu, drdolu či culíku.
Daryina výška se usadila na sto sedmdesáti osmi centimetrech, čímž převyšuje spoustu svých vrstevníků, ale i některé starší lidi. Štěstí, že už je ve věku, kdy dále neporoste. Nicméně, na svou výšku je nesmírně hrdá. Chodí také vždy vzpřímeně, skoro jako kdyby spolkla pravítko, čímž svou výšku ještě umocňuje.
Když přejdeme k oblečení.. Darya nemá žádný vyhraněný styl a je schopna na sebe hodit cokoliv, co jí sluší. Což znamená i pánské oblečení. Obleky jí tak nejsou cizí a rozhodně se v nich nebojí nikde ukazovat, nemá proč. Šaty má však radši, takže ty na ní uvidíte spíše, stejně jako sukně. Nepohrdne však ani kraťasy a tak dále. Barevnost jí je také úplně jedno, stejně jako všemožné vzory, i když růžovou si obléká málokdy. Má obdivuhodnou sbírku bot, zvláště těch na podpatku, díky kterým je ještě vyšší, než obvykle.
No a co se týká doplňků.. Darya má všechno. Největší sbírku má asi náušnic, které dokonce jeden čas sbírala, takže si každý den bere jiné. Nepohrdne však i čímkoliv jiným, a pokud uvažujete o nějakém dárku pro ní, nějakým pěkným řetízkem, náramkem či něčím takovým rozhodně nepohrdne.
| +
FC: Alycia Debnam Carey (dříve Kristina Pimenova)
Obrázek


Obrázek
Kdybychom chtěli Daryu nějakým způsobem popsat, stačilo by nám dohromady pět slov. Rozmazlená, inteligentní mrcha bez citů. Ano, taková Darya přesně je. Rozmazlenost se jí ani vyhnout nemohla, když byla vytouženou holčičkou, kterou celá rodina rozmazlovala a už od malička měla vše, co chtěla a na co si ukázala. Ono se to od té doby zase tak moc nezměnilo, a když přejdeme zásnuby s Nottem, do teď má úplně vše, co chce. A nevypadá to, že by se to někdy mělo měnit, protože rodičům na jejich drahé holčičce stále záleží a chtějí pro ní jen to nejlepší. Slova jako děkuji, prosím či omlouvám se vlastně ani nezná, protože je nikdy používat nemusela. Ovšem, čas od času něco takového od ní slyšet můžete, a pokud už tím šťastlivcem jste.. musíte pro ní asi něco znamenat.
Kdybychom měli z její rodiny určit jednoho člena, který jí je povahově podobný, byl by to stoprocentně Alexei. Darya s ním sice nikdy moc času netrávila - to se samozřejmě od září roku 1980 změnilo - ovšem v mnohých věcech si byli podobní už od mala. Tak třeba v tom, že jsou oba vyčůraní až běda. Nehledě na to, že Darya moc dobře ví, že když se k lidem bude chovat hezky, budou jí to podobně oplácet a někdy to pro ní může být obrovská výhoda. Proto se skutečně snaží ke všem chovat mile, což jí však tolik nevychází. Darya se totiž nebojí lidem do očí říci, co si o nich myslí a většinou to nic moc lichotivého není. Že nemá přátelé jí vlastně ani tolik nevadí, ona by si s klidem vystačila sama. Najde se však pár lidí, na kterých jí možná i trochu záleží a má je ráda, což by nikdy v životě nepřiznala.. a navíc ani tolik neví, co to znamená. Nějaké city totiž skutečně postrádá a není to člověk, ke kterému by někdo šel, aby ho utěšila. Ne. Pokud už však patříte mezi její vyvolené - což čítá maximálně tři osoby - můžete si být jisti, že vám pomůže, když to bude potřeba. Ale musíte si o tu pomoci říci, protože jí samotnou by to v životě nenapadlo.
Dříve, než něco vypustí z úst, tak si to pořádně promyslí. Není tedy jedna z těch, co nejprve jednají a pak teprve přemýšlejí. Takové chování se jí navíc příčí. Je uzavřená do sebe a se svými pocit se nikomu nesvěřuje. Pokud má dobrou náladu, tváří se úplně stejně, jako kdyby se cítila pod psa. Pokud jí řeknete něco ošklivého, pokrčí nad tím ledabyle rameny, protože si nic k srdci vyloženě nebere. Navíc je přesvědčená o své dokonalosti, takže zatímco o ní špatně mluvíte, ona si o sobě myslí, že je královna všech královen, nechá vás to celé dopovědět.. a pak vás pošle do temných končin, kde slunce nesvítí. Slušně, protože je přeci mladá slečna, která sprostě mluvit neumí. Což je vlastně pravda, sprostá slova se jí tak nějak úplně vyhnula.
Rozhodně není hloupá, spoustu věcí si dokáže domyslet, jen v těch vztahových věcech krapet tápe, to totiž pochopit moc nezvládá a dost možná ani nikdy nezvládne. Také je velice tvrdohlavá, a pokud něco chce, dokáže jít i přes mrtvoly. Doslova. Neznamená to, že by ona někoho zabila, to ne, od toho má totiž lidi.
K cizím lidem je nedůvěřivá a chová se odtažitě. Získat si její důvěru je nesmírně těžké a vlastně se to podařilo jen dvěma lidem. No a pokud důvěřujete vy jí.. vaše smůla. Darya je totiž člověk, který vás dokáže zradit ani mrknout nestihnete. Tajemství jí svěřená.. většinou udrží, za což může především fakt, že vás při takovýchto věcech zase tak moc neposlouchá. Pokud už si však něco zapamatuje, bude to držet v tajnosti do doby, než jí někdo něco za to nabídne. A jak už bylo řečeno, Darya vás zradí, protože proč by to neudělala.
A kdyby se jí někdo zeptal, jak může žít sama se sebou.. odpověď by byla jednoduchá. Úplně normálně.

Obrázek
Everett Charley King (*1965, manžel, Bradavice - Zmijozel)
Darya byla celých pět let na škole vůči Everettovi lhostejná, i když to byl od samého začátku její spolužák. Na konci pátého ročníku jí však s ním zasnoubili, protože zásnuby předešlé, ty s Rheinalltem, byly zrušeny a ona si na to vlastně ani moc nestěžuje. Everett je fajn, dá se s ním mluvit a fakt, že má bokem přítelkyni mu vlastně ani nevadí - ostatně jejich vztah je dost volný a to i poté, co si 6. 7. 1982 slíbili věrnost. Z obou stran však čiší jakási spokojenost a to i přesto, že se od nich očekává nějaké to potomstvo.
Společně bydlí v sídle společně s Daryinými rodiči, protože po svatbě byl všechen majetek napsán na ní. Nechybí u toho ani ohrada, ve které se pásne šest lamy, ale je možné, že jich do budoucna více přibude.
Everett je vysoký muž s tmavě hnědými vlasy a oříškově hnědýma očima. Společně se svou ženou navštěvoval Bradavice v koleji Zmijozelské. V této době pracuje na Ministerstvu kouzla jakožto obliviator.

Kristopher Abram King & Marilyn Zoja King (13. 1. 1984)
Plánované bylo jedno dítě a jaké to bylo překvapení, když se zjistilo, že Darya čeká vlastně dvě. I když by to asi moc lidí nečekalo, Darya je vlastně vcelku dobrá matka (rozhodně lepší, než její rodiče) a o oba uzlíčky se náležitě stará, i když občas výpomoc chůvy potřebuje.
No a zatímco Kristopher se podobá především svému otci, Zoja je celá maminka.



Immanuil Udinov (*1925, otec, bystrozor)
Vysoký kouzelník ve středních letech. Pracuje na Ministerstvu kouzel jako bystrozor. Souhlasí právě s Ministerstvem, které podporuje ve všem, co dělá. Nečistokrevných a mudlovských šmejdů by se nejraději zbavil. Vystudoval Bradavice, kde chodil do Zmijozelu. Od prvního pohledu je velice přísný, odměřený a nikdy si nemůžete být jistí tím, co udělá. Doma má pak vždy poslední slovo.

Sidney Udinov roz. Harrington (*1925, matka, žena v domácnosti)
Žena v domácnosti. Svého muže má velice ráda, podporuje ho v tom, co dělá, ale je na své děti mírnější než její manžel. Také chodila do Bradavic, kde studovala v Havraspárské koleji. Trpí obsedantně kompulzivní poruchou, která se projevuje v šíleném strachu ze špíny. Také musí některá slova opakovat víckrát, než by bylo nutné. Doma si na to už všichni zvykli, na veřejnosti pak Sidney moc nemluví a nechává svého muže, aby odříkal většinu věcí za ní.

Darya má sourozence čtyři, ale mnohem raději by byla, kdyby byla sama. Nejstarší je Nikolay (*1946), který jako jeho otec byl zařazen do Zmijozelu. Po vystudování začal pracovat na Ministerstvu a brzy se vyšplhal až na vedoucího správy letaxové sítě. Má ženu, své vlastní sídlo a dvě děti - Maksima a Iskru. Druhý na svět přišel Frank (*1950), u kterého se bohužel kouzelnické schopnosti neprojevili, a byl tak pro otce velikým zklamáním. Pracuje jako patolog u policie. Osamostatnil se, žije v mudlovské části Londýna se svou ženo a dcerou. Není moc vysoký, ale za to je také docela hubený a dokonce by jste na jeho těle našli i nějaké ty svaly.
Třetí se na svět podíval Joshua Dmitriy (*1954), který se v Bradavicích dostal do koleje Havraspár, stejně jako jeho matka. Po vystudování Bradavic se rozhodl stát se advokátem. V dnešní době krom práce na Ministerstvu vlastní i svůj podnik, Na Konci Duhy. Krom toho se dne 29. srpna 1981 oženil s Lucille a osm měsíců na to se jim narodil i syn, Jack Daniel(s).
Čtvrté dítě je taktéž chlapec, což zklamalo hlavně Sindy, která očekávala konečně dívku. Caleb Alexei (*1956) také studoval v Bradavicích ve Zmijozelu. Pracuje na Ministerstvu jako bystrozor, učí však i OPČM v Bradavicích, také se přidal ke Smrtijedům. Byl donucen zasnoubit se s Valerií Dungworthou a na konci června roku 1976 se konala jejich svatba. V lednu 1981 se však rozvedli. Ne však na dlouho, protože dle svého našel konečně tu pravou, a tak roku 1983 si vzal Eirlys. Ještě ale rok před jejich svatbou se jim narodila dcera Vanessa.
| +
Harringtonovci nepatří mezi nejstarší rody, ale patří mezi ty s hodně dávnou tradicí. Byli, vlastně ještě stále jsou, upjatí na čistou krev, až se stalo, že se začali brát mezi sebou, aby udrželi čistou krev. Nikdo se tedy nesmí divit, že se v tomto rodě začali objevovat různé poruchy osobnosti. Není žádným tajemství, že někteří z tohoto rodu jsou jedni z nejobávanějších vrahů kouzelnického světa. V této rodině dochází prostě ke všemu.
V dnešní době se Harringtonovci mezi sebou berou spíše proto, že se nechají přemoci sourozeneckou láskou. Vzhledem k tomu, že rod je sám o sobě docela rozvětvený, stalo se už párkrát, že dokonce rodiče donutili nebo záměrně vedli své děti k přílišné lásce mezi sebou.
Sidney má hodně, opravdu hodně sourozenců avšak s většinou se nestýká. Ono se ani není čemu divit, když většina z nich je dost bláznivá. A taky to zakázal její manžel. Stephenie má však v této rodině pár oblíbenců, kteří se tedy hlavně skládají z vrahů či sebevrahů. Sice se s nimi nikdy nesetkala, ale jí stačí vidět fotky a slyšet o nich z vyprávění. Tak třeba takový prastrýček Alfred vyvraždil celou svou rodinu a nakonec skočil z mostu, což možná zapříčinilo, že jeho rodiče byli sourozenci. Nebo takový pradědeček Gus zaútočil na kouzelnickou vesnici kde zabil docela dost lidí za což je teď zavřený v Azkabanu.

Bogdan Sergei Udinov nepředpokládal, že by se někdy odstěhoval z Ruska, do Londýna se tedy dostal jen kvůli plánovanému sňatku. Chtěl totiž poznat svou budoucí ženu. Město se mu však zalíbilo natolik, že se nakonec rozhodl po svatbě zde zůstat za což byla ráda i jeho manželka, které se do Ruska nechtělo.
Bogdan podporuje Ministerstvo všemožnými prostředky, které má. Není tedy divu, že vždy do svých dětí hustil, že mudlovští kouzelníci jsou jen nepotřebný póvl. A že tu jsou jen od toho, aby jim dělali poskoky. Do hlavy Immanuila to vštípil avšak jeho dcera Elizaveta si i přes přísný zákaz otce vzala mudlovského kouzelníka.
S tou částí rodiny, co stále žije v Rusku, se stýká převážně Alexei, ovšem i Darya si našla zalíbení v této zemi, takže se tam často vydává ve společnosti právě Alexeie.


Obrázek
Stephanie Darya Udinov se narodila jednoho deštivého dne. Celá její rodina byla nadšená, že je to konečně holčička, a proto jí už od mala rozmazlovali. Kupovali jí každou věc co chtěla, nikdo se tedy nemůže divit, že je Darka tak trochu rozmazlená. Také byla zvyklá, že nad ní rodiče vždy drželi ochranou ruku, takže kdykoliv jí jeden z bratrů něco udělal, byli potrestáni. Do teď je zvyklá na jistý druh ochrany, protože její rodiče jí i nadále dávají vše co jí na očích vidí. Vždyť je to jejich vytoužená holčička!
Sice měla všemožné hračky, zvířata a mnoho dalších věcí, avšak jedno jí chybělo. Kamarádi. Sice znala nějaká děcka z té čistokrevné smetánky, ale moc si s nimi nerozuměla. Do školky nikdy nechodila. Od mala jí totiž bylo vštěpováno, že se nesmí bavit s tou špínou, takže zůstávala doma s maminkou a se spoustou zvířátek. Od Sidney poté vždycky slýchávala příběhy o členech její rodiny, které si strašně zamilovala a většinu členů Harringtonovic rodiny zbožňuje. Dokonce mezi nimi má i své oblíbence, které sice viděla jen na fotkách, ale to jí nevadí.
Na základní školu také nikdy nenastoupila, protože se stejně jako její starší bratři učila doma. Měla svou vlastní učitelku, kterou si docela oblíbila, protože na ní byla hodná, a taky jí dovolovala na hodinách jíst a pít. Její hodiny byli takové volné a Darka si vždy mohla sama zvolit, co se zrovna budou učit. Nikdy jí moc nebavili hodiny dějepisu, za to vždycky milovala matematiku a cizí jazyky, v tomto případě ruština, kterou jí učil její otec. Darya tento jazyk miluje a jednou by se do Ruska chtěla podívat za tou částí rodiny, která tam žije. Rodiče sice vždycky přemlouvala ať jí tam vezmou, ale nikdy se k tomu moc neměli, takže si na svůj vysněný výlet bude muset ještě nějakou dobu počkat.
Že přijde Darce dopis očekávali všichni členové její rodiny. Což se také stalo avšak jediný kdo nebyl tak nadšený byla právě sama Darya. Vždycky se učila doma, nechtělo se jí to nějak měnit, ale protože rodiče z toho byli tak nadšení, nechtěla jim to nějak kazit. S tím, že do Bradavic se jí vlastně nechce se nikomu nesvěřila.

HERNÍ HISTORIE
1. ročník
Darya byla zařazena do Zmijozelské koleje společně s Agrippinou Olšenkovou a Romeem Howellsem. Dva čistokrevní, které celkem snášela, minimálně do doby, než se Jonathan začal bavit s mudlovskou šmejdkou Julií. A Gruškou si tak rozuměla podstatně více, i když obou stran to ze začátku byly především samé přetvářky. Zatímco u Daryi to zůstalo tak i v dalších měsících, ale i rocích, Agrippina si k ní vytvořila skutečný vztah jakožto kamarádka. Ne že by to slečnu Udinovou někdy zajímalo. Pro ní bylo především hlavní, že má za kým jít se poradit, ale kdyby to bylo potřeba, Agrippinu by jednoduše zradila.
Lépe na tom už byl Larten, se kterým se stihla seznámit na Příčné ulici ještě před začátkem školy. I když jí jeho koktavost lezla na nervy, oblíbila si ho a byla schopna ho bránit proti těm, kteří by si z něho dělali náhodou srandu. Pánví, samozřejmě. Dost možná by si ho oblíbila ještě o kapku více, ale ono vlastně ani nebylo kdy, když tak vtipně chyběl.. Taky si začala celkem rozumět s Prestonem, který byl schopen pro ní udělat první poslední a to se za posledních pár let nezměnilo. Ale ať nejsme jenom u těch jejích tzv. "přátel", takovou Julii společně s Bessie vážně ráda neměla, naopak by dala všechno proto, aby se těch dvou zbavila. Doslova.
O jarních prázdninách se stihla seznámit s Juliem Nottem, a taky jeho vnukem, Rheinalltem. Nepřipadal jí zase tak špatný, dokonce měli podobný úsudek, ale že rodiče udělají to, co udělali, to vážně nečekala.
Celý ročník proplula celkem snadno s nenávistí skoro ke všem profesorům, krom tedy Aldwincklea. Taky se jí podařilo zjistit, že má jakýsi talent na přeměňování a kouzelné formule a že by byla mnohem radši, kdyby nastoupila třeba do Kruvalu. Tam totiž nehrozilo, že by narazila na tolik mudlovských šmejdů, jako tady.

2. ročník
Nastoupení rozhodně nebylo tak radostné, protože se do školy dostal i Ray Nott. Což by jí ani tolik nevadilo, kdyby jí rodiče o prázdninách neoznámili tu novinu. Byla zasnoubená. Ve svých dvanácti letech. Teoreticky to nebylo tak hrozné, věděla, že to přijde.. prakticky se s tím nemohla smířit, protože takovou zradu od nich nečekala a dělala vše, aby zásnuby zrušili. Marně. Rodiče, kteří tak byli pro ní vždy ti nejdůležitější, se najednou propadli na žebříček úplně dospodu.
Své spolužáky neměla ráda stále stejně, nejvíce to však vedla Bessie s Julií, u toho se tedy moc nezměnilo. Ostatní, jakožto Isaac s Dantem, jí taky vadili, ale pořád to bylo lepší než u zmiňovaných holek. Preston byl stále na pomyslném žebříčku kamarádů, protože si u ní zvládl šplhnout tím, že jí poslouchal a neodsuzoval ji za to, že se chce Raye zbavit. Zatímco Agrippina byla toho názoru, že to přeci přežije a je to dobré, protože Notti jsou.. Notti. Jinými slovy jí vůbec nepochopila a tím si totálně pohřbila šanci dostat se na pomyslný žebříček kamarádů. Její místo místo toho získat Nathaniel, se kterým si rozuměla možná více, než by měla.

3. ročník
S Rayem musela trávit o prázdninách všechen svůj volný čas, což Daryu štvalo a měla pocit, že její svět skončil. Nebavila se s ním však a to ani v Bradavicích, kde trávila čas s jeho kamarádem a spolužákem Nathanielem, zatímco jemu osobně se vyhýbala. Byla totiž toho názoru, že když by jednou měli strávit zbytek života společně, nemá se s ním proč teď bavit. On, a hlavně jeho dědeček, stejného názoru však nebyl.
Některé osoby nenáviděla úplně stejně, některé si připustila k sobě blíže. Třeba taková Bessie se z nenávisti dostala do normální ignorace, což rozhodně byl postup dobrý. Preston byl na tom možná ještě o kapku více, protože jí ohledně Raye dokonale podporoval. Zvládla se dokonce čas od času bavit i s Dantem, který možná nebyl tak úplně špatný, nicméně, stále to byla Darya a ty mudlovské šmejdy nenáviděla úplně stejně. Tedy.. o kapku méně, protože byla naštvaná na ty rodiče, takže tak.

4. ročník

Tenhle rok byl trochu více pro Daryu zlomový. Zaprvé, obarvila si vlasy na růžovou barvu, která jí fakt slušela a je dost možné, že se k tomu ještě někdy vrátí. Rodiče to navíc nesmírně štvalo, ale ze svatby stejně nesešlo, což zase štvalo Daryu, ale nic s tím dělat nemohla. S Rayem se však trochu začala bavit, přijala jeho pozvání na ples.. které nakonec stejně neplatilo. Dala totiž přednost raději jeho kamarádovi, tedy Nathanielovi, u kterého dokonce byla na prázdniny. Ples si užila, jen zjištění, že je Ray sleduje, nebylo moc pěkné. Rodiče se to navíc dozvěděli, takže zuřili, což Daryu jen těšilo.
Zjistila, že McLarkenová je celkem kus, a taky se začala krapet více bavit s Bessie. Musela, když taky spolu seděly na hodinách právě profesorky McLarkenové, sestry Natha, kterou si oblíbila více než dost.
Na prázdniny k sobě domů pozvala Danteho, ve vlaku pak dokonce i Bessie. S tou strávila celý týden, který si užila, což by na hlas asi nepřiznala, ale z té návštěvy měla takové.. smíšené pocity. Rodiče zuřili, to jí nevadilo. U Danta to však bylo mnohem horší, protože ho Darya pozvala na čistokrevný večírek. Oba se tam opili, Darya ho políbila, krom bratrů to však nikdo nezjistil. Byly oficiálně oznámeny její zásnuby, což zuřila ona, ale nic s tím dělat nemohla. Tuhle návštěvu však Darye do teď neodpustili.
Jo a taky se začala věnovat zvěromagii.

5. ročník
Ve vlaku jí Bessie řekla, co k ní cítí, což Darya pochopit nedokázala, a tak to nechala být. Přihlásila se na Survival - nedobrovolně - ale zažila ho en částečně, protože jí ve čtvrtině vystřídala Rebecca Aldwinckleová, z čehož byla nadšená. Zbytek toho výletu totiž strávila na lodi, v teple a s dostatečnou zásobou vodky. Muhaha.
Danta prvních pár měsíců celkem ignorovala, ale nakonec si to snažili vyříkat - celkem marně. Aby byl z toho Dante ještě zmatenější, políbila ho znovu, a pak už se s ním zas nebavila. Naopak s Bessie si to stihla všechno vyříkat a dokonce.. s ní začala randit. Ano, randit. Ze začátku to sice držely v tajnosti, protože Darya nechtěla, aby to někdo věděl, ale po vánočním plese se to provalilo. A Darye to bylo celkem jedno.
Rodiče to vědí, díky Alexeiovi, zuří, ale jí je to jedno. Ray na škole už není, studuje nejspíše v Kruvalu, dokonce byly zrušeny zásnuby s ním. Místo něho si totiž má nakonec vzít Everetta Kinga, který chodí do ročníku s ní a že by jí to nějak extra vadilo, se zase říci nedá.

6. ročník
Během šestého ročníku se vlastně moc zajímavých věcí neudálo, minimálně ten první půl rok ne. Krom tedy změny profesora na kouzelné formule, ale to bylo Darye ukradené - dokud je stále učila JD McLarkenová, byla plně spokojená. Nováčci v jejich ročníku jí byli tak nějak ukradený, z větší části je ignorovala, protože se jí nikdo z ní nezamlouval na tolik, aby s ním prohodila nějaké to slovo.
Šok však přišel ve chvíli, kdy se na školu vrátil Peter Powell a Julia Meadow, což už nečekala a ani v jednom případě jí to moc netěšilo. I když jí to může být vlastně úplně jedno, takže to hned za několik dní hodila za hlavu a raději se proto připravovala na to, co mělo přijít hned začátkem prázdnin. Ne že by se rodiče báli, že by jim třeba Darya nakonec utekla s Bessie, ale dohodli se s rodiči jejího snoubence, že bude lepší, když svatba proběhne už teď. Co kdyby si to třeba oni rozmysleli..
No a tak dne 6. 7. 1982 proběhla veliká svatba, na kterou byla Bessie pozvána jakožto družička, ale nikdo se moc nedivil, že nedorazila. Darya si hned pár dnů na to pořídila jednu lamu, dvě dostala jakožto svatební dar, jen se trochu bojí, jak o ně bude během školního roku postaráno.

7. ročník
Začal vlastně celkem dobře, protože se stihla udobřit z části s Bessie, která se s ní nebavila. Především kvůli té uspěchané svatbě, ke které došlo o prázdninách. Darya však Bessie vyznala svou lásku a v průběhu prvního pololetí se to všechno mezi nimi zlepšilo. Naštěstí, protože si Darka nebyla jistá, co by bez své drahé polovičky (a je tím myšlena Bessie) počala. Everett byl naštěstí fakt fajn a nevadilo mu, že se místo s ním zahazuje Darka s Bessie, ostatně on se taky zahazoval s jinými holkami.
Když se na jaře roku 1983 stalo to, co se stalo, Darya moc nevěděla, co s tím dělat, protože jen byla čistokrevná a jistým způsobem s těmi všemi názory souhlasila.. na druhou stranu chodila s Bessie a její nejlepší kamarád byl Preston, takže vůči ním soucítila a rozhodla se prozatím zůstat nestranná, aby v klidu mohla dostudovat. Což se taky nakonec stalo. Nabídky od Brumbála nevyužila už především z toho důvodu, že končila sedmý ročník a navíc pro sebe měla obří barák, do kterého byla ochotná přijmout jak Bessie, tak jejího dědečka, aby byli oba v bezpečí předtím vším. Že se to asi úplně nesnese s její rodinou, to jí bylo jasný, ale protože měla tu možnost je vyhodit, brzy ztichli a rozhodli se její rozhodnutí akceptovat. Ono jim nic jiného nezbývalo.

Po škole
I když asi většina lidí očekávala, že se Darya doma posadí na zadek a bude pořádat spousty čajových dýchánku, nestalo se tomu tak. Vydala se totiž ve šlépějích staršího bratra Joshuu, který si jí vzal tak trochu pod křídla, a začala se učit na kouzelnického právníka. Ne že by jí to vydrželo moc dlouho - ostatně ještě na škole zjistila, že je těhotná, takže brzy odešla na mateřskou. Ke dvěma dětem, čemuž občas ještě stále nemůže uvěřit. Musí však uznat, že Everett je vcelku skvělý otec, a pokud je zrovna doma, dětem se věnuje. Darya sice není úplně typická matka, ale o Kristophera a Marilyn se stará vskutku dobře (i když většinou se skleničkou - spíše dvěma - v ruce). Do práce se tak brzy zas vrátila, protože má spousty chův, ale snaží se, aby s dětmi byla dostatečně a ne jako její rodiče.
Jediný, co jí tak v jejím životě v tuto chvíli chybí, je Bessie, která se po škole sebrala a bez jediného slova kamsi zmizela. Ne že by jí to Darya měla za zlé, ale bylo pravdou, že jí bývalá přítelkyně skutečně chybí, i když city k ní už pomalu potlačila.

Obrázek

Nesnáší růžovou barvu, avšak i přesto jí nosí celkem často.
Vlastní dva poníky, čtyři psy, tři papoušky, kopu rybiček, jednoho křečka, pět koček, králík, pralesničku azurovou a tři lamy.
Zajímá se o sériové vrahy.
Nemá ráda sušenky.
Miluje čaj a kaktusovou šťávu.
Její oblíbená kytka je tulipán a kopretina.
Rusky umí jak mluvenou tak psanou formou.
H. H. Holmes a Albert Fish jsou její nejoblíbenější sérioví vrazi.
Je bisexuální.
Miluje Rusko.
Nosívá u sebe pánev.
Je neregistrovaným zvěromágem, přeměňuje se v alpacu.
Obrázek

Sešit s poznámkami o různých sériových vrazích.
Dvě pohyblivé fotky její rodiny.
Plyšový medvídek.
Dvě krabice s pečlivě srovnanými náušnicemi, jedna krabice s náramky a jedna s řetízky.
Školní uniforma.
Pralesnička azurová jménem Lilipután (často nazývaná Lili).
Kotlík, 1 set křišťálových lahviček, teleskop, mosazné váhy.
Deník doktora Rifflera 2x (Duchové 77)
Flakónek s extra silným uspávacím lektvarem (starý, stále funkční)
Duhový bleskobrk (hodina KF)
Skleněná koule s Bradavickým hradem měnící roční období po zatřesení (Pevnost 81)
Lahvička mnoholičného lektvaru (Surv 80, vydrží cca hodinu a padesát minut)
Lebka tučňáka císařského (Surv 80)


Obrázek
0 létání ~ 9 lektvary ~ +1 přeměňování ~ +1 kouzelné formule ~ přemisťování ~ zvěromagie

LEKTVARY
Lektvar zapomnění, lektvar na léčení vředů, lektvar proti strnulosti, sršící roztok, nadouvací roztok, drmolící dryák, lektvar vytrvalosti, kouzelné rachejtle, ostrovtipný lektvar, lektvar na čištění ran, posilující odvar, rujovníkový lektvar, životabudič, škrtící plyn, kostirost, nápoj beznaděje, doušek živé smrti, nápoj euforie, dokrvující lektvar, amorův šíp, protijed k nápojům lásky, oživovací odvar z mandragory

KOUZLA
100% - Lumos/Nox, wingardium leviosa, alohomora, expecto patronum (lama), accio
Asius
Reparo
Epoximise
Piertotum Locomotor
Serpensortia
Pullus
Voluma Tesamentum
Duro
Colovaria (II.)
Snufflifors
Quietus
Sonorus
Lapifors
Avifors
Incarnifors
Mustelfors (II.)
Densaugeo (III.)
Ducklifors (II.)
Incarcerous
Orchideous
Ebublio
Rennervate
Piscifors
Orchideous
Herbifors
Entomorphis
Glisseo
Evanesco (II.)
Crinus Muto
Multicorfors
Episkey
Brachium Enmendo
Bona Hasamentu
Assa in tuo succo
Ossio Dispersimus
Colloshoo
Impedimenta
Expelliarmus (III.)
Petrificus totalus (II.)
Confundo (II.)
Relashio
Impediementa
Furnunculus
Mucus ad Nauseam (II.)
Protego (III.)
Plantamitto (II.)
Tarantallegra
Rictusempra
Riddikulus
Everte stati (III.)
Bombarda (II.)
Mdloby na tebe (III.)
Repello mudletum
Conjuctivitus
Repellentus
Repello inimicum

Aresto Momentum (III.)
Finite Incantatem
Flipendo
Incendio (II.)
Depulso (II.)
Evanesco
Ševelissimo
Žer slimáky
Carpe Retractum
Locomotor Mortis (II.)
Silencio
Hydratus
Revelio (II.)
Klihando
Cantis
Pulírexo
Specialis revelio
Awinio radix
Portaberto
Deprimo
Aquamenti

Výsledky NKÚ
Vynikající - Starověké runy, studia mudlů, POKT, věštění, astronomie, bylinkářství, dějiny čar a kouzel, lektvary, přeměňování
Nad očekávání - Kouzelné formule, OPČM
Výsledky OVCí
Vynikající - Studia mudlů, POKT, věštění, bylinkářství, lektvary, přeměňování, dějiny čar a kouzel, starověké runy, astronomie, přeměňování
Nad očekávání - OPČM
ZNÁMÉ POSTAVY
Bessie Stewart
S Bessie to ze začátku bylo těžké, především proto, že jí Darya opravdu neměla ráda. Nenávist ale nakonec přešla, až k něčemu, co by se dalo nazývat láska. Bessie tak je první člověk, který Darye přirostl k srdíčku, a i když nahlas by to jen tak nepřiznala, na Bessie jí záleží. Své city však úplně najevo dávat neumí, takže svou náklonost projevu především tím, že jí neustále obdarovává menšími dárky.
Je to sice zakázaná láska, ale Darya si s tím zase tak moc hlavu neláme, rodiče jí totiž prostě nemůžou přikázat, aby jí hodila jen tak za hlavu. Nejde to. A ani svatba s Kingem jí nezabrání v tom, aby cítila to, co cítí. Jinými slovy, ano, Darya Bessie miluje.
Obrázek
Dante Foglionni
Tady je to mnohem složitější, než s její přítelkyní. Dante je mudlovský šmejd a možná především proto jí tím přitahuje, nikdy se s někým takovým bavit nesměla. Líbala se s ním (2x) a kdyby nebylo Bessie, dost možná by s ním zkusila i chodit. Sice mu dává najevo, jak ho nesnáší a opovrhuje jím, občas s ním dokonce manipuluje tak, jak potřebuje, ale pravdou je, že k němu možná tak trochu něco cítí.
Nicméně v této době je šťastná. Opravdu. Hodně.

Romeo Howells
Romeo je kámoš. Asi. Darya ho ze začátku zase tak úplně nemusela, především proto, že se až moc bavil s Julií. Nicméně v této době je snesitelný, dá se s ním bavit a je to její spolusedící na lektvarech už druhým rokem. Není tedy tak špatný, jak se zprvu zdálo.

Rheinallt Nott
O rok mladší kluk. Ex snoubenec. Darya ho ze začátku nenáviděla a ono se ani po těch letech moc nezměnilo. Tedy, nějak tak si zvykla na tu myšlenku, že si ho jednou vezme a stráví spolu zbytek života, nicméně to nemění nic na tom, že kdyby mohla nalila by mu do pití jed. Vážně. Raye prostě nikdy moc nemusela a nic se na tom nezměnilo ani potom, co zmizel neznámo kam a jejich zásnuby se zrušily.

Larten Fawbert
Larten byl Daryin první crush a první člověk, u kterého měla pocit, že ho může považovat za něco-jako-kamaráda. Vážně. Od doby, co se seznámili na Příčné, ho brala jako někoho, komu může celkem důvěřovat a to i když tak příšerně koktal. Nicméně ona byla ochotná ho bránit a tak podobně, kdo ví, jak by to celé dopadlo, kdyby někam nezmizel..

Alexei Udinov
Vztah s Alexeiem je rozhodně hodně, hodně, hodně složitý. Je to její starší bratr se kterým sdílí hodně tajemství, na druhou stranu je připravená jakékoliv z toho použít proti němu nebo něco z toho na něho prásknout. A on je připraven úplně stejně, jako ona. Kdyby to bylo však nutné, oba by při sobě byli ochotni stát a bránit jeden druhého. Taky je to právě Alexei, kdo jí učí zvěromagii a kdo jí tak trochu naučil pít. Ale jen trochu.

Julia Meadow
Eee, nah. S Julií to bylo složité od začátku, dle ní se až moc měla k Romeovi, na kterého si možná tak trochu myslela Gruška. Nicméně Darye vadila především tím, že vůbec byla, dle ní je totiž až moc hyperaktivní. Když tedy kamsi zmizela, byla jedině ráda, ale po jejím návratu vůbec neví, jak se k ní chovat, a tak jí prostě ignoruje.
Preston Powell
Kámoš už od prvního ročníku. Do nějakého třetího s ním tedy především manipulovala, aby jí pomáhal s učením a úkoly, nicméně pravdou je, že jí tenhle hoch k srdci tak nějak k srdci přirostl. S učením si pomáhají navzájem, i když Darya v některých věcech potřebuje pomoci mnohem více než-li on. Dá se s ním mluvit ovšem, zná spoustu jejích tajemství.

Nathaniel McLarken
Nath je o rok mladší spolukolejník, se kterým si celkem rozumí. Je to fajn hoch, vcelku tichý, ale to jí přesně vyhovuje. Dokáží totiž vedle sebe ve společenské místnosti sedět hodiny, číst si a nepromluvit ani slovo. A jí to tak vyhovuje. Nicméně Nathaniel patří do té skupiny lidí, kteří se jí tak trochu dostali k srdci a považuje ho za něco-jako-kamaráda. Nejspíš.

Agrippina Olšenko
Grušku nikdy za kamarádku nepovažovala, i když ona jí ano. Nicméně to byla osoba, na kterou se mohla tak nějak vždycky spolehnout a která jí poradila, když byla v nesnázích. A takový člověk se vždycky hodí. Ne? Není si jistá, co by jí asi řekla na to, že randí s holkou, a že se líbila s mudlovským šmejdem, ale protože je pryč, tak to ani nikdy nezjistí. Ha.

Maksim a Iskra Udinov
Synovec a neteř. Asi je ráda má, ale protože nikdo z nich nebyl učen dávat najevo city, nijak zvláště se to neprojevuje. Oba byli zařazeni do Havraspáru, jsou celkem fajn a je zvědavá, jak si na škole společně povedou.

JD McLarken
Profesorka lektvarů. Její nynější crush. Navíc je to sestra Nathaniela, zná jí tedy více než-li dobře a připadá jí fajn. Fakt, že má přítele a dítě jí je tak nějak ukradený, protože to nemění nic na tom, že je pěkná, milá a dá se s ní mluvit.

Joshua Udinov
Tady si přímo Darya není jistá, co si o svém bratrovi má myslet. Není upjatý, je vlastně vcelku fajn, na druhou stranu neustále chlastá (ale kdo v jejich rodině ne), a taky byl první, kdo jí začal učit zvěromagii. Má ženu, kterou má Darya celkem ráda a do teď nechápe, jak Joshuovi mohla říci své ano. Taky má ve vlastnictví Duhu, ve které alespoň Darya může pít a jíst dle libosti, což se hodí.

Peter Powell
Ten otravnější z Powellů, se kterým si nikdy moc dobře nesedla. Nikdy nechápala, co na něm vidí Gruška, ale ono jí to bylo vždy ve směs ukradené. Rozhodně by se obešla na škole bez něho, ale když už se vrátil, nic moc s tím nenadělá. Alespoň může být ráda za Prestona, který se o svého bratra velice bál, když se mu stalo to, co se stalo.

_________________

Obrázek
| +
Obrázek


Naposledy upravil Stephanie D. King dne ned 15. zář 2019 9:17:03, celkově upraveno 26

Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: Udinov, Stephanie Darya
 Příspěvek Napsal: pát 02. led 2015 19:09:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. říj 2013 22:17:53
Příspěvky: 120
Já mám jenom jednu výtku, a to fakt, že u Immanuila píšeš, že má šest dětí a sedmé na cestě, dál ale tvrdíš, že má Darya čtyři bratry. Předpokládám, že změny v průběhu psaní, ale bacha na to :) Jinak jsem PRO.

_________________

| +
Obrázek


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: Udinov, Stephanie Darya
 Příspěvek Napsal: pát 02. led 2015 19:17:28 
Offline
Kouzelník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01. led 2015 11:05:53
Příspěvky: 289
Jo, chybička se vloudila. Upraveno :)

_________________

Obrázek
| +
Obrázek


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: Udinov, Stephanie Darya
 Příspěvek Napsal: pát 02. led 2015 22:54:37 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2012 18:03:39
Příspěvky: 747
Obrázek
POVOLENO
UDINOV, Stephanie D.
...............................................
Tato karta byla oficiálně povolena Ministerstvem Kouzel.
V případe potřeby úprav, změny či jakéhokoliv doplnění
výše uvedených údajů, prosím informujte pracovníky
Ministerstva novou záložkou (příspěvkem).
Zároveň Vás prosíme, abyste si zkontrolovali
svoji soví poštu (PM).


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: KING, Stephanie Darya
 Příspěvek Napsal: ned 15. zář 2019 9:19:11 
Offline
Kouzelník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01. led 2015 11:05:53
Příspěvky: 289
EDIT KARTY
| +
I. ročník
28.1. 2015 - Přidána hůlka, doplněn inventář. K příbuzenstvu doplněny odkazy na kartu. Také byla hozena do příbuzenstva Valerie Dungworth jako manželka Dominica.
4.4. 2015 - Přidána kolej.
26.4. 2015 - Úprava po grafické stránce, přidány kouzla z Přeměnka a změněn budoucí FC ze Zooey Deschanel na Kristinu Romanovu.
13.6. 2015 - Přidány kouzla z KF, bodík k lektvarům a naučené lektvary.
II. ročník
15.10. 2015 - přepsán ročník a věk, přidán deník + flakónek s uspávacím lektvarem z Duchů. Poupraveno pár větiček v povaze.
5.1. 2016 - Přidán bod k lektvarům + lektvary (Lektvar proti strnulosti, Nadouvací roztok), přidány kouzla z KF (Aresto Momentum, Pulírexo, Flipendo, Finite Incantatem na první úroveň. Na druhou - Incendio). Taky zapsána kouzla z OPČM (na první Protego, Tarantallegra a Rictusempra, na druhou Expelliarmus + Petrificus). Připsána do inventáře figurka draka (KF) + Duhový bleskobrk (KF)
28.1. 2016 - Připsány kouzla z Klubu (na první furnunculus, Plantamitto, Confundo, na druhou Protego, na třetí Expelliarmus.), přepsán ročník + věk, pozměněna povaha a trochu vzhled.
III. ročník
6.7. 2016 - Přepsán věk, poupraven vzhled, aby seděl k novému fc. Také přepsána trochu povaha, přidána super grafika od Maeve :3. Připsány a navýšeny kouzla z Přeměňování (na I. úroveň -> Quietus, Sonorus, Lapifors, Avifors. Na II. -> colovaria), z OPČM (na I. úroveň -> Riddikulus, Everte stati, na II. -> Mucus ad Nauseam, na III. -> protego) a lektvary (sršící roztok, lektvar vytrvalosti, drmolící dryák) + bod k lektvarům.
IV. ročník - Přidán bod k lektvarům + lektvary, kouzla z obrany, kf a přeměňování. Navýšen ročník, pozměněn vzhled (ne nějak rapidně). Brzy projde přepisem i její povaha a herní historii mám taky rozepsanou, ale tu bych očekávala až někdy v červnu/červenci, až budu mít klid od školy. Toť tedy vše.
11.3. 2017 - Upraveno info o bratrech
4.4. 2017 - Změněn fc.
16. 10. 2017 Update. Úplně. Všeho.
Především tedy přepsán vzhled, povaha, rodina a dopsána herní historie. Taky dopsáno pár věcí k vlastnictví, připsány známé postavy (především ty, ke kterým má nějaký specifický vztah, ale jestli jsem na někoho zapomněla nebo tam chce být někdo připsán, zanechte mi PM.)
Změny po NKÚ
- Přidáno přemisťování a 100% kouzla.
- Lektvary navýšeny o dva body (jeden ze zkoušky nkú, druhý byl přesunut z létání, které je teď na nule.)
- 3 kouzla navýšena na druhou úroveň -> Plantamitto, bombarda, ducklifors
- 3 kouzla navýšena na třetí úroveň -> Everte stati, Mdloby na tebe, Aresto Momentum
- Zapsány dva nové lektvary -> kostirost, nápoj beznaděje
- Zapsáno 13 nových kouzel na první úroveň (6 za povinný předměty, 7 za nepovinné předměty) -> Assa in tuo succo, colloshoo, ebublio, rennervate, hydratus, klihando, orchideous, ossio dispersimus, ševelissimo, žer slimáky, entomorphis, glisseo, impedimenta
- Dopsány známky.

25. 1. 2018 - UPDATE. Především rodiny, trochu známých postav a dopsány kouzla, lektvary, přidán k lektvarům bod a dopsána herní historie za šestý ročník.


15. 9. 2019 - aktualizovaná rodina, trochu historie.

_________________

Obrázek
| +
Obrázek


Nahoru 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 




Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka dospělých postav » Kouzelníci


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz