Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 



Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MORGAN, Audrey Vanessa
 Příspěvek Napsal: úte 15. zář 2015 17:58:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. zář 2015 18:47:59
Příspěvky: 136
Obrázek
Nar. 13.11.1954
Nečistokrevný původ
Novozélandská+Britská národnost
členka Fénixova řádu
Vystudovala Bradavice
Mrzimor
Profesorka kouzelných formulí,
modelka, dříve bystrozorka

Hůlka: Lípa stříbřitá Vlas z hlavy víly 13 palců Poddajná

VZHLED
Popsat Audrey není nijak složité, jelikož se ničím neliší od dalších stovek žen v jejím věku. Ničím krom exotické barvy pleti jenž, skvěle vyniká v přítomnosti typicky bledých Britů, a popravdě, někdy si tuto malou odlišnost od ostatní společnosti užívá, jelikož si připadá alespoň něčím zvláštní. Nutno podotknout, že přitahuje mnoho pohledů mužů a někdy si i těmi opravdu baví. Podobně jako u její sestry, i u ní byl ten nahoře štědrý, když rozděloval dávky ženskosti, a tak se u Audrey také vyvinuly smyslné křivky.
Ani v zimě její rádoby opálení nemizí, za což je vděčná, jelikož si neumí představit jak by působila na okolí jako další bledule. Má maličko hranatější obličej s ostřejšími rysy, jenž se ale podobně jako u sestry snadno dají zjemnit pomocí správných líčidel. Plné, růžové rtíky podobně také skoro svádějí k políbení, a skrývají řadu dokonale bílých, rovných zubisek, jež v pubertě zdobily rovnátka, kterých se velice ráda zbavila. Rtíky čas od času zvýrazní rtěnkou, ale to se děje spíše při společenských akcích, protože Audrey celkově se málokdy maluje, jelikož věří, že každá žena je krásná přesně tak jak jí pánbůh stvořil.
Audrey umí vyčarovat úžasný úsměv, jenž na jejích tvářích uvidíte velmi často, jelikož se opravdu ráda směje. Podobně jako úsměvy, rozdává skvěle i úšklebky a můžete si být jistí, že jich má v rukávu víc než dost, prostě na jakoukoliv situaci. A když se usmívá, tvoří se jí ve tvářích ďolíčky což jí přidává na jakési roztomilosti.
Pod tmavým obočím, jenž rozhodně není nikterak husté, ale nedá se připodobnit ani k úzké lince, se skrývá dvojice čokoládových očisek, jež jsou kryté neuvěřitelně hustými řasami. Právě k nim se ve většině případů pozornost pozorovatele stočí jako první. Oči jsou právě i místo, ve kterých se jí odehrává většina pocitů, jelikož málokdy dává najevo jak se cítí, a tak právě v nich jde nejčastěji poznat, jakou má Audrey náladu.
A když se pozornost pozorovatele odtrhne od očí a jejích rtů, nejspíše se dostane k vlasům dlouhým asi tak pod lopatky, lehce zvlněným a hlavně kaštanově hnědým, o něž Audrey pečlivě stará.
Pokud vedle sebe stojí se svou sestrou, přijdete na to, že si jsou opravdu na chlup stejné. Zkušený pozorovatel nebo ten, jenž je dobře zná, však brzy zjistí, že Audrey je asi o centimetr vyšší než její sestra, a také má znaménko v podobě menšího flíčku vzadu na krku, což přirozeně není vidět, pokud nemá sepnuté vlasy do drdolu, copu či culíku.
Co se týče oblečení, nemá nikterak vyhrazený styl oblékání, většinou si prostě vezme to co má po ruce a jen v případech, kdy jde na nějaký večírek/do restaurace/divadla se teprve zamýšlí nad tím co si vezme. Nejčastěji (krom těch společenských akcí, to vždy volí šaty) to je však to, v čem se cítí pohodlně, a tak na ní uvidíte jak kraťasy a sukně, tak i kalhoty a šaty. Prostě podle toho jakou má náladu, jaké je počasí.. a podle toho co je zrovna špinavého a není to moc zmuchlané. Její oblíbenou barvou je fialová, červená, modrá a béžová, takže na ní nejčastěji uvidíte takové barvy, není to však vždy a je možné, že jí uvidíte třeba i v černé či růžové. Co má ale opravdu ráda, jsou všemožné řetízky, náramky a náušnice, a vždy se to snaží sladit tak, aby se to hodilo ke zbytku oblečení. Má ráda i boty na podpatku a je jí docela fuk, že jí z toho bolí noha, takže není divu, že těchto bot má opravdu velikou sbírku.
FC: Phoebe Tonkin | +
Obrázek


POVAHA
Audrey by se dala označit jako to "hodnější" dvojče. Jinými slovy, když jí Moudrý klobouk zařadil do Mrzimoru, rozhodně se v ní nezmýlil, i když byla možnost, že skončí i v koleji Havraspárské. Je to opravdu sluníčková osoba, uvidíte jí snad jen s úsměvem na tváři, i když jsou samozřejmě i chvíle, v nichž úsměvy kolem sebe moc nerozhazuje, ale není to tak časté. Ačkoliv nemá moc ráda přetvářku, nerada ostatní zatěžuje svými problémy, a tak se snaží i ve chvílích kdy je na dně tvářit, že se nic neděje. Jen málokdo to dokáže prohlédnout, a většinou to je jen její sestra, ale kdo by se tomu divil, že. V některých případech ale masku sluníčka neprokoukne ani samotná Crystal, protože Audrey umí být zatraceně přesvědčující.
Nemá ráda lži a sama lže málokdy. Vlastně se snaží říkat jen a jen pravdu, což samozřejmě v některých chvílích nejde, a tak si čas od času něco přikrášlí, ale pak jí vždy trápí svědomí a potřebuje se někomu vyzpovídat. Protože je její nejbližší osobou právě Crys, je to většinou ona, komu se se vším svěřuje sic poslední dobou si vše raději zapíše do svého deníku. Sice nikdy neměla ráda, když si jí ostatní pletli s její sestrou, a málokdy využívala toho, jak si jsou hodně podobné, ale posledních pár let toho čas od času přeci jen zneužívá. Jí samotné se totiž říká dost špatně to, co si o ostatních myslí či když s něčím nesouhlasí, když si však hraje na svou sestru, jde jí to podstatně lépe, protože její sestra je v tomhle jiná, a Audrey by si v některých případech přála být jako ona. Podle ní je totiž Crystal velice dobrá osobnost a i když se často přetvařuje, rozhodně jí to nemá za zlé a má jí ráda. Většinou.
Jak už bylo řečeno, Audrey je přátelská dívka, jenž se mile usmívá na všechny a všechno. Ke všem se snaží chovat stejně, dokonce i v případech, kdy se jí něčí chování moc nezamlouvá. Umí si velmi rychle najít přátele a také si je umí udržet. Nikoho nikdy nepomlouvá, připadá jí totiž ošklivé mluvit o někom ve zlém, když v tu chvíli nestojí vedle ní, a tak se v těchto případech raději rychle loučí či se to snaží ignorovat.
Také bylo naznačeno, že se Moudrý klobouk rozhodoval mezi dvěma kolejemi, Havraspárem na tom druhém místě. Audrey je opravdu chytrá žena, jenž po čas studia měla samé dobré známky. Má fotografickou paměť, takže jí nedělá problémy si zapamatovat každičkou věc, jenž kdy viděla/slyšela a už vůbec nemá problém mluvit o něčem, co se jí stalo před několika měsíci.
Na rozdíl od sestry není taková perfekcionistka, takže hodiny s ní budou určitě lehčí než s Crystal. To však neznamená, že nedokáže zvýšit hlas, pokud se jí nebude líbit chování nějakého žáka. To by však už použila jen v krajních případech, a hlavně, její povaha jí nedovoluje zlobit se nějak moc dlouho.
Společnost jí dělá dobře a je jedno jestli se jedná o děti, stejně staré či o hodně starší. Ona se spokojí s kýmkoliv, hlavní je, aby se v dané společnosti cítila dobře. Nedělá jí však žádné problémy zalézt si někam s knihou, nejlépe třeba ke krbu či do postele, a ještě lepší je, když už toho má hrnek kakaa či horké čokolády nebo čaje, což bezmezně miluje.

ZAJÍMAVOSTI
Je bisexuálka.
Jejím bubákem je smrt, nejčastěji v podobě smrti jejího manžela a dětí.
Trpí arachnofobií, dost často při pohledu na pavouka omdlívá.
Dříve si psala deník a když má čas.. sem tam tam ještě něco zapíše.
Poslouchá Pink Floyd, Led Zeppelin, Journey, Black Sabbath, Kiss a Sex pistols, nebrání se však ani The Beatles a sem tam si poslechne i Elvise.
Opravdu miluje horkou čokoládu, kakao a čaj. Nepohrdne však ani hrnkem kávy.
Zajímá se o famfrpál.
Její patron nabírá podoby mandelíka hajního.


RODINA
Manžel Elijah Lee Morgan (*19.10. 1953)
První a jediná Audreyna láska už od školy. Nastalo sice pár let, které byli od sebe, to když Ellie zmizel do Ameriky, ale Audrey na něj nikdy nezapomněla, i když se snažila. Těch pár let sice měla pocit, že to co mezi nimi bylo už dávno vyprchalo, ale když se vrátil, zjistila, že tomu tak skutečně není.
Svatbu měli dne 25.11. 1979, přesně dva měsíce a dvacet dní po narození maličkého uzlíčku. Audrey si svého manžela opravdu váží, nedá na něho dopustit a ví, že se na něho může kdykoliv spolehnout.
Odkaz na kartu.

Dcera Gemma Ravinna Morgan (*5.9. 1979)
Stále maličký poklad se světle hnědými vlásky, ale není pochyb o tom, že jednoho dne ztmavnou. Svět sleduje čokoládovýma očičkama, takže těžko říci, jestli bude podobná více tatínkovi nebo mamince. Co se však povahy týká, je to úplné zlatíčko, které se neustále usmívá a směje se, brečet jí je vidět málokdy. Pozornost si rozhodně nevynucuje, ale i přesto jí má dostatečně. Byla neplánovaným dítkem, ale stejně jí všichni milují a je jistý, že si kvůli ní tatínek pořídil nejednu zbraň.
Kmotrou malé Gemmy je Lucille Tinkerbell, která se toho ujala se ctí. Druhé jméno pak Gemma nese po své babičce, Ravinny Morgan.

Syn Arthur Christoff Morgan (*14.5. 1981)
Je to malý a vcelku ubrečený uzlíček, který však přináší rodičům štěstí. I on se zatím pyšní světlými vlásky, které jednoho dne ztmavnou, svět pak sleduje čokoládovýma očima. Pozornost mu je věnovaná dostatečně, a pokud ne, zvládne si jí jednoduše vybrečet. Ne že by musel, celá rodina se mu totiž věnuje dostatečně.
Kmotry má Arthur dva, prvním z jich je Elijahův starší bratr, Wyatt Morgan, a tím druhým jeho nejlepší kamarád - Joshua Michaelson.

Obrázek Obrázek Obrázek



Carterovi nejsou sice úplně nejvýše na společenském žebříčku, je však naprosto jasné, že jsou, ač kouzelníci, známí i mezi mudlovským světem. Peněz mají dostatek, možná malý nadbytek, a vůbec nevadí, že po čistotě byste v jejich krvi pátrali marně.

Russel Jake Carter
Otec. Je to kouzelník mudlovského původu, který se narodil a vyrůstal na Novém Zélandu. Vysoký muž ostrých rysů a snědé pleti vystudoval Insitut magie, nacházející se kousek od Aucklandu, ale po škole se rozhodl raději věnovat své největší vášni, a tou je fotografování. Dnes je uznávaným fotografem jak v kouzelnickém, tak v mudlovském světě, ale mezi žurnalisty byste ho nenašli. Zaměřuje se hlavně na umělecké fotky krásných modelek pro reklamy či jen propagaci. Ze své domoviny se před čtyřiadvaceti lety přestěhoval do Británie, kde také žije se svou ženou v malé vesnici nedaleko Londýna.

Deborah Elisabeth Carter (née Simons)
Matka a mimojiné slavná modelka. Kouzelnice nečistokrevného původu, která vystudovala v Bradavicích v Havraspáru, a i když mohla směle po téměř bezchybném složení OVCí pokračovat ve studiu dál, rozhodla se využít své krásy a propůjčit se světu modelingu. Vždyť to měla v genech! Se svým mužem se seznámila na jedné z módních přehlídek a netrvalo dlouho, a nechala šarmantního muže vstoupit nejen do svého srdce, ale i do svého domu a celkově do života. Kupodivu ani po třech dětech neztratila na kráse a dodnes fotí a účinkuje v reklamách.

Crystal Ulrica Carter
Audreyina o šest minut starší sestra. Dvojče. Jednovaječné. Jinými slovy, většině lidí dělá obrovský problém ty dvě od sebe nějakým způsobem rozlišit. Dokonce ani rodiče v této době si nejsou jistí, která dcera před nimi zrovna stojí, až tak jsi jsou ty dvě podobné. Když však pomineme vzhled.. povahově jsou obě velmi rozdílné. Na rozdíl od ní, Crys studovala v Zmijozelu a dost často se schovává za přetvářky. Sama Audrey někdy své sestry využívá a to hlavně v případech, kdy se potřebuje někoho zbavit a nemá to srdce to danému člověku říci. Se svou sestrou mají opravdu dobrý vztah a co se týče Audrey, má Crystal opravdu nesmírně ráda.
Postava jiného hráče, karta.


Leah Rose Carter
Mladší sestřička, která byla pro rodiče zprvu zklamáním, protože po dvojčatech chtěli syna. Audrey jí má však nicméně moc ráda, i když to tak prvních pár let nevypadalo a má děsnou potřebu jí ochraňovat. Studovala na škole v Austrálii, odkud byla po jednom skandálu přeřazena do Bradavic. Zde byla zařazena do Zmijozelu a Audrey je ráda, že svou malou sestřičku má pod dohledem.
No a očividně jí pod tím dohledem neměla dostatečně, protože Leah ještě během školy otěhotněla a před koncem sedmého ročníku (1982) porodila syna.
Postava jiného hráče, karta.


Mackenzie Russel Carter
Mladší bratr obou sester, který přišel až dlouhou dobu po jejich narození. Typické zlatíčko, maličko zlobivé a částečně tak trochu pohádkář jako Crystal. Tak trochu rozmazlovaný, ale Audrey ho opravdu miluje a nedá na něj dopustit. Byl zařazen do Zmijozelu.
Postava jiného hráče, karta.


Sara Alice Carter
Sestřenice. Je to dívka se srdcem na dlani, kterou Audrey neskutečně zbožňuje. Pracuje jako reportérka Denního Věštce. Chodila v Bradavicích do Mrzimoru a v dnešní době randí s Johnym Huckabee, což Audrey neshledává moc vtipným, když randila s jeho bratrem, nicméně to své sestřenici moc přeje. Dle ní si totiž zaslouží být konečně šťastná.
Postava jiného hráče, karta.


Chloe Lara Carter
Sestřenice. Pravdou je, že Audrey Chloe zase tak moc dobře nezná, protože žila na Novém Zélandu, kam se jezdilo jednou za čas. Je to uzavřená dívka se zálibou v psaní článků a čtením knih. Audrey jí ráda má, i když mnohem méně, než třeba Saru. Na malého Kierana si Audrey celkem pamatuje a je jí vážně líto, čím si její sestřenice s rodiči musela projít. Je tedy vcelku ráda, že se s Chloe bude moci konečně trochu sblížit a to díky tomu, že do šestého ročníku nastupuje do Bradavic.
Postava jiného hráče, karta.


HISTORIE
Deborah po vystudování Bradavic přesně věděla, co bude dělat, jelikož to měla prostě v genech, a brzy se z ní stala slavná modelka, jenž se neukazovala jen v modních časopisech a na molu, ale čas od času i v některých reklamách, zvláště v těch ohledně oblečení. Jelikož dost často cestovala, nebylo divu, že jednoho dne se seznámila s šarmantním fotografem. Tím samozřejmě nebyl nikdo jiný než Russel Carter, a protože si oba rozuměli, po několika schůzkách to dali dohromady a nutno podotknout, že jim to vydrželo až dodnes.
Po roce společného soužití Deborah zjistila, že je v očekávání, a tak se brzy konala svatba. A pár měsíců poté se narodily dvě holčičky, což novomanželé rozhodně nečekali.

S příchodem dvou děvčátek přišla i obrovská radost. Rodičům už od mala dělalo obrovské problémy je od sebe rozpoznat, takže pokud je rodiče neotočili na záda, aby viděli Audreino mateřské znaménko, nebyli si jistí, která je která. A to vlastně nejsou ani do teď. Vtipné bylo i samotné jejich narození, protože Crystal se narodila 12. listopadu v 23:59 zatímco Audrey si počkala až do dalšího dne, tedy 13. listopadu a narodila se tak o šest minut později než její sestřička, tedy v čase 00:05.
Jelikož sestry vyrůstaly od malička bok po boku, byly na sobě velice závislé a dělaly společně všechno. Vlastně by se dalo i říci, že se od sebe nehnuly ani na krok, občas je rodiče našli i jak spí společně v jedné posteli, jelikož Audrey se jako malá často bála bubáků pod svou postelí, a s Crystal se cítila bezpečněji. Celkově mezi sebou obě dvě mají skvělý vztah, i když každou nejspíše občas štve, že si jsou tak šíleně podobné.
Jelikož si holčičky pletli už jejich rodiče a další příbuzní, nebylo divu, že si obě pletli i ve školce a pár let potom i ve škole. Audrey nesla těžko odloučení od své sestry, jelikož ve škole byla každá z nich zařazená do jiné třídy. Často se tak stávalo, že jindy hodná Aud najednou zmizela ze třídy, a objevila se ve třídě své sestry. Prvních pár dnů ve škole to jejich učitelé brali s úsměvem na tváři, jelikož jim to přišlo docela i vtipné, jenže když se to neustále opakovalo, začala Audrey zůstávat po škole a někdy do toho zatáhla i svou o šest minut starší sestřičku, která ale neváhala klidně celý trest vzít na sebe. Což se zas Audrey tolik nelíbilo, nechtěla, aby si to její sestřička odnášela za ní.
Obě dívky rostly, sílily a krásněly. O obou se brzy objevily kouzelnické schopnosti, a tak nebylo pochyb o tom, že obě jednoho dne nastoupí do Bradavic, jak si přála jejich matka. U Crystal to sice nějakou dobu vypadalo, že nebude mít kouzelnické nadání jako Audrey, jelikož u Aud se objevily jako první a teprve až několik měsíců na to se zjistilo, že vlastně i Crys oplývá stejným talentem jako její mladší sestřička.
Jelikož na základní škole brzy zjistily, že jedné jde lépe to a druhé zas ono, začaly dívky využívat toho, že chodí každá do jiné třídy. No a protože obě měly i dost podobný rukopis, docela dost dlouho jim procházelo vyměňování se na různé testy.
A zatímco dívenky čekaly na to, až jim bude jedenáct let, sem tam se objevily v nějaké reklamě či v módním časopisu, kde představovaly nové kolekce dětského oblečení.
Někdy během té doby se k nim do rodiny narodil další uzlíček štěstí. Tedy, tak trochu. Přišla totiž na svět další holčička, Leah, která byla tak trochu zklamáním pro všechny. I dvojčata se totiž těšily na bratra, který přišel až pár let na to.

Do kouzelnické školy se už opravdu těšily, ale kdo by se oběma dívkám divil? A zatímco Crystal dostala dopis z Bradavic už dvanáctého, Audrey se ho dočkala až o den později. Sice je těšilo, že po velkých prázdninách budou do školy nastupovat, ale to bylo až za několik měsíců! Příčnou však už začali spolu s rodiči hned navštěvovat, protože kouzelnický svět obě opravdu lákal. O prázdninách pak nakoupili všechno potřebné, hůlky, a mohlo se vyrazit..
Cestu vlakem prožila dvojčátka každá v jiné části vlaku, jelikož na nádraží bylo hodně lidí a ony se tak rozdělily. Každá si však po cestě našla kamarády s nimiž se baví i teď. Nebo to si alespoň Audrey myslí.
V hradu je pak čekala rozřazovací slavnost, na níž byla každá z nich zařazená do jiné koleje, Audrey do Mrzimoru a Crystal do Zmijozelu. I tentokrát mladší ze sester nesla rozloučení trošičku hůře, ale žlutou kolej si ihned oblíbila, a tak na to, že jí vadí odloučení, brzy zapomněla.
I tady využívala dvojčata svého stejného vzhledu, jak na oblbování profesorů tak žáků, i když v případě těch profesorů už to nebylo tak lehké. Audrey však brzy začalo vadit, že si jsou se sestrou tak podobné, a snažila se něčím odlišit. A tak začala měnit barvu vlasů, a skoro každý týden měla nový účes, aby dala najevo, že ona je ta o šest minut mladší. Po roce a něco jí to sice nakonec přešlo a ona se vrátila ke svým hnědým vlasům, ale i přesto si i v tento moment, čas od času barvu vlasu změní, a to jen kvůli tomu zvyku..
Audrey se v Bradavicích začala zajímat o kouzelné formule a obranu proti černé magii, jelikož pro oba předměty měla poměrně veliké nadání. Crystal sice měla stejné nadání na kouzelné formule, ale místo OPČM jí šli zase lektvary.
Někdy mezi studiem se narodil do jejich rodiny další člen, v podobně bratříčka Macka, jehož si obě sestry rychle oblíbily, i když Audrey k němu tíhla o hodně více než Crys. A jelikož přišel takovou dobu po nich, většina členů jejich rodiny ho poměrně dost rozmazlovala a Aud rozhodně nezůstávala pozadu.
Zatímco dvojčata chodila do Bradavic, Leah začala chodit do školy v Austrálii a bydlela společně s prarodiči na Novém Zélandu, po celou dobu studia. Že se tak odcizila od celé rodiny, to bylo jasné, ale neznamená to, že by unikla fotografům nebo tak, to vůbec ne.

Aud ve škole narazila i na svou první lásku - o rok staršího studenta Zmijozelu. Elijah byl.. okouzlující, milý a hlavně byl její. Byl to úplně první člověk, který jí dokázal rozeznat od Crystal, a tak se nikdy nebála o to, že by si je snad spletl. Taky to byl první kluk, se kterým si dokázala představit, že by s ním strávila zbytek svého životě. Jak bláhové.
Audrey si ty dva roky s ním však opravdu užila, lhala by kdyby řekla, že ne a na takový zimní ples se, který pro ně byl jednou z posledních společných akcí, určitě nedá jen tak zapomenout.
Jejich cesty se však nakonec rozešli v polovině prázdnin roku 1972, předtím než Aud nastoupila do sedmého ročníku. Elijah se totiž rozhodl odjet do Ameriky studovat. Audrey v tu dobu byla ještě naivní a myslela si, že se pro ně nic nezmění. Změnilo a hodně. Ne že by mu to někdy dávala zavinu, ona sama v tu dobu ještě nevěděla co chce dělat.

Audrey škola šla už od samého začátku, a tak jí zkoušky NKÚ nedělaly žádné problémy i když v té době byla ještě zamilovaná až po uši. Co se pak týkalo OVCí, ty také zvládla výborně za což mohl hlavně fakt, že byla celý rok zavrtaná v učení, protože se snažila zapomenout. Když se pak rozhodovalo co bude dělat po škole dál.. rozhodla se dát na dráhu bystrozora. V tu dobu se také rozhodla přestěhovat se ze svého rodného domu do svého vlastního bytu uprostřed Londýna, v mudlovské části, jak jinak taky.
Práce jí opravdu bavila a dávala do ní vše, sem tam se vyskytla opět v nějaké reklamě či v časopisu, jelikož její matka chtěla, ať tahle cesta pro ní nekončí... co kdyby se jednou rozhodla, že jí práce bystrozorky nebaví a ona chce přejít na modeling?
Se svou sestrou se setkávaly dost často, protože obě jistým způsobem děsilo odloučení od té druhé. A protože se obě dozvěděly o volném místě mezi profesory v Bradavicích.. rozhodly se to vzít. Proč? Protože oběma se po kouzelnické škole stýskalo, a tak se Audrey vzdala své práce a společně se sestrou je čeká první rok v Bradavicích jako profesorky.

HERNÍ HISTORIE
Učení si Audrey zamilovala hned po své první hodině a chytlo jí to natolik, že se rozhodla u toho nějakou dobu setrvat. Se svou sestrou si byly zase blízké, občas za sebe zaskakovaly, pokud některá měla focení zrovna v době, kdy měla učit a celkově si rozuměly. To se změnilo, když Audrey začala chodit s Harrym. Audrey se do famfrpálisty zamilovala, ale asi ne nikdy tolik, jako byla kdy zamilovaná do Elijaha. Když zjistila, že drahý Morgan se vrátil, snažila se to všechno hodit za hlavu, ale marně. Do Ellieho byla stále bezhlavě zamilovaná což vyústilo v její rozchod s Harrym.
Audrey o Vánocích (1978) otěhotněla, začala opět chodit s Elijahem, ve škole stále učila, modelingu se stále věnovala. Maličký uzlíček plný radosti se narodil pátého září roku 1979, o celé dva měsíce a dvacet dní později pak proběhla svatba. Audrey se opět začala věnovat modelingu, což v některých chvílích v těhotenství nešlo, nastěhovala se do sídla Morganů, a taky se udobřila s Crystal.
Ještě předtím vším se však přidala do Fénixova řádu (1977), protože moc dobře věděla, že to všechno se jí také týká a nějakým způsobem prostě a jednoduše chtěla pomoci. Taky začala přemýšlet o tom, že by se vrátila zpátky ke své práci bystrozora a školu opustila, ale to rozhodnutí ještě nějakou dobu asi nepadne.
No a zatímco Leah nastoupila do šestého ročníku (1980-1981) k nim na školu, protože si v Austrálii začala s profesorem, Audrey otěhotněla a v květnu 1981 porodila syna.
I přesto, že jí druhé mateřství dávalo zabrat, se skvěle stačila míhat jak ve škole, tak ve Fénixově řádu, protože ta celá situace se jí taky týkala. Akcí se sice zřídkakdy účastnila, protože měla přeci jen dvě děti a jednoho manžela na krku, ale podporovala řád jak jen to šlo. Po vyhrocení situace na jaře 1983 byla rozhodnuta řád podporovat ještě víc, což se Elijahovi nejspíše moc nelíbilo, nicméně s tím nic moc dělat nemohl. Především proto se taky rozhodla zůstat před prázdniny ve škole, aby mohla dát pozor na ty děti, co tam zůstali, ale své dva prcky si vzala sebou, protože si neuměla představit celé dva měsíce bez nich.

SCHOPNOSTI
6/10 Lektvary, 5/10 Létání, Přemisťování, Nitrozpyt & Nitrobrana
+1 Kouzelné formule, +1 OPČM

LEKTVARY
Drmolící dryák, Kostirost, Lektvar Neviditelnosti, Lektvar Zapomnění, Mnoholičný lektvar, Uspávací lektvar, Zmenšovací dryák

KOUZLA
100%
Lumos/Nox
Wingardium leviosa
Alohomora
Expecto patronum
Accio
+2
Assa in tuo succo
Bombarda (maxima)
Densaugeo
Epoximise
Protego (maxima)
+1
Awinio Radix
Expelliarmus
Hydratus
Levicorpus
Mdloby na vás
Obliviate
Petrificus totalus
Piscifors
Plantamitto
Pullus
+0
Specialis revelio
Zateplovací kouzlo
Flagrate
Povzbuzující kouzlo
Depulso
Locomotor Mortis
Cantis
Silencio
Descendo
Ventus
Portus

INVENTÁŘ
Vyučovací pomůcky.
Mudlovský řidičák a k tomu i auto.
Spousta oblečení, doplňků, ale hlavně bot na vysokém podpatku.
Stará kometa

_________________
Obrázek


Naposledy upravil Audrey V. Morgan dne čtv 09. srp 2018 7:45:39, celkově upraveno 10

Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: CARTER, Audrey Vanessa
 Příspěvek Napsal: pát 25. zář 2015 8:22:30 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2012 18:03:39
Příspěvky: 747
Obrázek
POVOLENO
CARTER, Audrey V.
...............................................
Tato karta byla oficiálně povolena Ministerstvem Kouzel.
V případe potřeby úprav, změny či jakéhokoliv doplnění
výše uvedených údajů, prosím informujte pracovníky
Ministerstva novou záložkou (příspěvkem).


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: MORGAN, Audrey Vanessa
 Příspěvek Napsal: ned 23. říj 2016 18:24:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. zář 2015 18:47:59
Příspěvky: 136
EDIT KARTY

19.3.2016 - Pozměněn vzhled karty, připsán Mackenzie, poupraveno pár větiček v povaze a taky přidány dvě zajímavosti. Připsán odstavec s Elijahem, herní historie taky někdy bude.
23.10.2016 - Trochu změn vzhled karty, překopaná rodina (přidán muž a prcek) a doplněna herní historie.
27.2. 2017 - Přidán do schopností nitrozpyt & nitrobrana, protože je Audrey vystudovaná bystrozorka a já na to pořád zapomínám. Taky přidáno Cantis a Silencio na první úroveň (to, co odučila na hodině)
10.7. 2017 - Přidán syn, sestra a sestřenice. Poupravena taky herní historie, stejně jako bubák.
19.2.2018 - Dopsána další sestřenice.
9.8.2018 - Update historie.

_________________
Obrázek


Nahoru 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 




Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz