Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 



Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BROWN, Andrew
 Příspěvek Napsal: čtv 18. črc 2013 19:58:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18. črc 2013 19:19:47
Příspěvky: 425
ANDREW BILL BROWN
BRADAVICE/MRZIMOR

PROFESE: Brankář Pýchy Portree
NAROZEN: 29.1.1962
NÁRODNOST: Anglická
PŮVOD: Mudlovský
| +
Ani v druhém případě se zařazováním nedělá Klobouk cavyky. Na hlavě Andrewovi sice setrvá o zlomek vteřiny déle než Leslie, ale už po velmi krátké době rozhodně vykřikne:
"MRZIMOR!"
Tentokrát se vlna nadšení zvedne od stolu vedle toho nebelvírského, v jeden moment se dokonce ozve i náhodný výkřik "Máme Browna!" - ale to už si Snailer opět odkašlává a...

HŮLKA: Ebenové dřevo ~ Žíně z ohonu jednorožce ~ 12 palců ~ Pružná

VZHLED: FC: Jack Falahee
Andy se za tu dobu co studoval v Bradavicích docela vytáhl a v tuto dobu měří něco o kolo sto osmdesáti pěti centimetrů čímž převyšuje vcelku dost lidí. Štěstí je, že dále už neporoste. Váha je úměrná k jeho tělu, dokonce by jste našli na některých místech i nějaké ty svaly. Rozhodně tedy nevypadá jako nějaké obrovské párátko, které váží třicet kilo i s postelí.
Nehrbí se a chodí vždy vzpřímeně, což ještě umocňuje jeho výšku. Kůže je světlejší a má takovou tu zdravou barvu. V létě mu trvá o něco déle, než jeho pokožka chytne o něco tmavší barvu a musí se pravidelně mazat, jinak by se pěkně spálil.
Od autonehody přibilo Andymu několik jizev, které má tak nějak rozseté po celém těle, naštěstí jsou však poměrně drobné, takže běžný pozorovatel si jich ve většině případech nevšimne.
Dříve jeho vlasy vždycky připomínali vrabčí hnízdo což se po autonehodě změnilo. V nemocnici se totiž Andrew seznámil s věcí zvanou hřeben, a díky tomu stráví ráno před zrcadlem několik minut, aby vypadal alespoň trochu normálně. Jeho vlasy mají kaštanově hnědou barvu, která se při dopadu slunečních paprsků mění na něco tmavší.
Obličej má kulatý. Čelisti a líce jsou ostré, svažují se směrem nahoru, kde se napojují na zbytek lebky. Hlava je spíše užší a vyšší. Oči jsou tmavě hnědé. Nad nimi se nachází drobounká a úzká linka obočí. Nos je delší, na konci přechází až do pršáčku, je však ostře řezaný stejně jako ostatní rysy tváře. Pod nimi pak úzké rty, které se ve většině případech vždycky kroutí do úsměvu.

Obrázek

POVAHA:
Nejlépe bychom Andrewa mohli identifikovat jako celkem přátelského a relativně vstřícného chlapce, s čelem tvrdohlavě obráceným vstříc osudu. Když ho zrovna neovládnou záchvaty smutku a melancholie, svět bere s určitým nadhledem a řídí se heslem 'Co tě nezabije, to tě posílí'. Má rád ironii a sarkasmus a podle toho se také chová. Často se u něho můžete setkat s ironickou poznámkou, občas to dokonce může vyznít zle, ale on to tak nikdy nemyslí. Skoro. Přesto to určitý typ lidí dokáže odradit od přátelství s ním.
Velice u něho záleží na prvním dojmu. Jestliže na něho už na začátku zapůsobíte zle, je velmi těžké ho přesvědčit o opaku. Andy rád poznává nové lidi a komunikace s okolím mu nedělá takové problémy. Se špatnými zprávami a komplikacemi se vyrovnává lépe a umí se také lépe ovládat, ale méně projevuje radost a rád si nechává svá tajemství pro sebe, i když mu to občas jaksi nevyjde. Nevyvolává konflikty a vyhýbá se jim, stejně jako se vyhýbá lhaní a planým slibům. Když něco slíbí, snaží se to za každou cenu splnit a špatně nese, když zklame. Nesnáší pomluvy, předsudky a urážení. Je velice těžké ho rozzuřit, ale naprosto spolehlivý způsob je, když někdo urazí nebo pomluví jeho nebo jeho nejbližší přátele. Andrew má opravdu málo nepřátel, ale jakmile si nějakého udělá, mění se na škodolibou, výbušnou fúrii, co dokáže až překvapivě dobře rozebrat vady a chyby až do posledních detailů. Když je ve stresu, vyděšený, zmatený nebo v sobě příliš dlouho dusí hněv, občas se u něho vyskytují neovladatelné záchvaty, kdy si vylije vztek na tom, kdo se třeba proviní jen minimálně, ale jeho to pobouří. V takovém případě většinou pěkně rychle zase přijde k sobě a obvykle se omluví. Ovšem samozřejmě jsou i případy, kdy svého chování nelituje.
Pomalu, ale jistě si začíná uvědomovat, že se mu krom dívek líbí i kluci, z čehož je ještě stále trošku na prášky, ale začíná se s tím smiřovat.

Obrázek

RODINA:
Matkou mu je Lilliene Brown, za svobodna Evansová. Pracuje jako sestřička v Londýnské nemocnici. Je to žena menší postavy. Pokud by jste hledali přebytečné tuky, rozhodně by jste na ní nic takového nenašli. O sebe se totiž stará a dává si pozor na to co jí. Preferuje raději zeleninu a ovoce před nějakým sladším jídlem. To samozřejmě učí i svého syna, a proto mu raději pod nos strká všemožnou míchanici zeleniny či ovoce než sladkosti.
Lilliene poznáte podle delších kaštanově hnědých vlasů, které jsou vždy stažené do ohonu. Svět pozoruje modrýma očima.

Otcem mu je Elijah Brown. Živí se jako dentista. Stejně jako jeho žena, i on upřednostňuje zdravé jídlo před sladkým, dokonce občas i více než jeho manželka samotná. Na svého syna je velice přísný, protože chce, aby měl dobré výsledky ve škole. Jedna špatná známka? Zaracha na celý týden. Proto byl také proti, aby nenastoupil do Bradavic. Nemůže tam totiž na něho dohlížet.
Je to muž vyšší postavy. Stejně jako jeho žena, ani on nemá žádné přebytečné tuky. Vlasy mají barvu světle hnědou naopak oči tmavě hnědou.

Obrázek

HISTORIE:
Andrew se narodil do rodiny dentisty a sestřičky v nemocnici. Prožil hezké dětství, měl totiž úplně vše co chtěl. Až na jednu malou drobnost, sladkosti. Rodiče mu totiž pod nos vždy strkali ovoce, zeleninu a další jídla. Ovšem ne ty, která byla sladká. Jeho otec nechtěl, aby se mu zkazili zuby a matka zas nechtěla mít za syna tlouštíka.
Ovšem Andrewovi sladkosti nikdy nechyběli. Měl spoustu jiných věcí co by jedl.
Když nastoupil do školy, našel si oblibu v hudbě a sportu. Rodiče mu začali platit hodiny klavíru a později i kytary. Ve škole začal hrát zas házenou.
Škola mu vážně šla. Ono to vlastně ani nešlo jinak. Pokud totiž dostal nějakou špatnou známku, měl tresty. Jednou to bylo zabavení kytary, po druhé zákaz házená a následně i týdenní zaracha. Protože Andrew nechtěl přijít ani o jeden z jeho kroužků, pravidelně se učil, ve škole se pořád hlásil a pokud měl možnost, dělal různé referáty.
Když se pár dní po Andrewovích jedenáctých narozeninách u domovních dveří objevil jakýsi muž tvrdící, že jejich syn byl přijat na kouzelnickou školu, všichni tři Brownovi na něho koukali jako na cvoka. Po dlouhém a přemáhavém přemlouváním o tom, že kouzelnický svět doopravdy existuje se otec Andyho rozhodl, že na Bradavickou školu nenastoupí. Chtěl mít totiž nad ním neustálý dozor. Co kdyby se tam neučil? Po dalším dlouhém přemlouvání, že na něj budou dohlížet se přeci jen otec nechal umluvit a souhlasil tedy, že Andrew na školu nastoupí, pod podmínkou, že jakmile bude mít jednu špatnou známku, sebere si saky paky a přijede zpět do Londýna.


HERNÍ HISTORIE:
Na své první cestě do Bradavic se ve vlaku seznámil s Patricii, kterou bohužel od té doby už neviděl. Pokud si, ale dobře pamatuje, byla zařazená do zmijozelu. V lodičkách, ve kterých poté plul po jezeře k hradu, se potom seznámil s Leslie, která byla zařazena do Nebelvíru a Cassidym, který byl zařazen do stejné koleje jako on, tedy do Mrzimoru, té nejlepší koleje.
Na slavnosti zjistil co je to vlastně famfrpál a poté co absolvoval první hodinu létání se přihlásil na nábor, dostal se do Mrzimorského týmu jako brankář. Těsně před náborem se také seznámil se zmijozelskou dívkou, Anabelle a jejím kočičákem Sunshine. Belle se stala jeho nejlepší kamarádkou a o to horší pro něho je, že jí lže o svém mudlovském původu, ale on se bojí, že kdyby to věděla, nebavila by se s ním. Také Andu pozval na Vánoční ples a ona jeho pozvánku přijala. O vánočních prázdninách poprvé navštívil Prasinky a ochutnal ohňostrojovou čokoládu, kterou si s Belle koupili na půl. Na plese poté dostal od své kamarádky žluto-zelenou šálu, kterou se rozhodně nestydí nosit. Také konečně seznámil Andu s Chaos, jeho kočkou.
Ke konci prvního ročníku onemocněl mononukleózou. Chvíli si poležel v Bradavicích, ale na žádost rodičů ho poslali domů, aby se tam doléčil.
Už se nemohl dočkat až se na konci prázdnin vrátí zpět do Bradavic, ale k jeho smůle se tak nestalo. Byla polovina srpna když Andrew jel s otcem k vodě, jeho matka naštěstí v ten den pracovala. K vodě ti dva totiž už nedojeli, protože do nich narazilo jiné auto. Andyho otec to neuřídil, sjel ze silnice a narazil autem do stromu. Oba dva měli veliké štěstí - přežili. Jeho otec měl, ale o hodně větší štěstí než sám Andrew. Vyvázl totiž jen s otřesem mozku a několika odřeninami. Bohužel, Andy takové štěstí už neměl a skončil v kómatu, ze kterého se probral až po čtyřech měsících. Po jeho probuzení se rodičům ulevilo. Andy si v nemocnici poležel ještě další dva měsíce, než ho konečně pustili domů. Do Bradavic se pro tento rok už nevrátil, protože musel chodit ještě na nějaká vyšetření a jeho rodiče ho chtěli mít ještě nějakou dobu pod kontrolou.
Na konci prázdnin roku 1975 se v Děravém kotli setkal s Anabelle a její rodinou, kterou nenáviděl ještě více poté co zjistil co všechno se Belle stávalo když byla malá. Cestu zpět do Bradavic poté strávil s Darrelem, Svenem a Felixem, který byl zařazen do Mrzimoru. Andy byl rád, že je zas zpět do Bradavic a i když chtěl zpět do famfrpálového týmu, rozhodl se to odložit až na příští rok. Také se zúčastnil semináře o lékouzelnictví, na kterém pozval svou zmijozelskou kamarádku Jane na vánoční ples. Krapet ho překvapilo, že pozvánku přijala, ale byl i samozřejmě strašně moc rád. To však ještě nevěděl, jak bude reagovat Anabelle, které se to tak trochu bál říci a nakonec to celé vyplulo na povrch až na výletě v Prasinkách a tím pádem i pár hodin před plesem. Xandy se v Děravém kotli pohádali a nějakou dobu se spolu dokonce nebavili. Když se konečně usmířili, přišel další šok v podobě Belliného problému s krví. Andy se toho krapet zalekl a dokonce školního roku už s Xávou nemluvil. Vše se však vyřešilo na zpátečné cestě do Londýna kdy se také políbili. Na začátku srpna také spolu strávili společné prázdniny, ale bohužel, to si Andy nepamatuje. Týden společných prázdnin si opravdu užili, i když některé chvíle pro mladého Mrzimora byly těžké. Dalo by se i říci, že si Andy s Andou vyznali svou lásku a i kdyby nebylo Therona, otce Anabelle, asi by i spolu začali "chodit." Jenže když Theron zjistil kde se nacházejí vymazal Andymu paměť a rozhodně to nevypadá, že by se mu měla v nejbližší době vrátit. Chudák Andrew si nepamatuje na své přátelství s Xaverii a co více, nenávidí ji, protože.. protože tak mu byli upraveny vzpomínky.

Od té chvíle se událo dost věcí - Andy začal chodit se Svenem, začal se bavit tak trochu s Anabelle, dokončil školu, stal se profesorem létání a nakonec i brankářem u Pýchy Portree. Se Svenem žil spokojený život, i když jeho rodina byla proti a ta Svenova z toho úplně nadšená taky nebyla. Ale mohli s tím něco dělat? Ne. Oba dva do sebe byli zamilovaní až po uši. Situace, která panovala, se Andyho dost týkala, vzhledem k tomu, že byl mudlovského původu, a tak když se na jaře 1983 v Bradavicích odehrálo to, co se odehrálo, rozhodl se Andy s profesorováním skončit, aby měl tak víc času na Svena a svou famfrpálovou kariéru.

Obrázek

SCHOPNOSTI:
Létání: 10/10
Lektvary: 3/10
Přemisťování
VROZENÝ TALENT:
Kouzelné formule +1
OPČM +2
Létání +1

NAUČENÉ LEKTVARY
Lektvar naléčení vředů, Lektvar zapomnění, Drmolící dryák, Zmenšovací dryák, Lektvar ochrany proti ohni, Ostrovtipný lektvar, Posilující odvar, Životabudič, Protijed na běžné jedy, Kostirost, Pohodový odvar
NAUČENÁ KOUZLA:
100%
Lumos/Nox
Wingardium leviosa
Alohomora
Expecto patronum
Accio
I. úroveň
Brachiabindo
Colloshoo
Defodio
Riddikulus
Rictusempra
Reducto
Tumry tinfrangere
Relacio
Immobilus
Oppugno
Expulso
Glacius
Povzbuzující kouzlo
Ukaž mi cestu
Incendio
Bublinové kouzlo
Silencio
Colloportus
Portus
Dolévací kouzlo
Proměnlivé kouzlo
Cistem Aperio
Parum Oculus
Cave inimicum
Fideliovo zaklínadlo
Sperudito
Repello mudletum
Repellentus
Ševelissimo

Draconifors
Ebublio
Entomorphis
Pluma Pondus
Engorgio
Trastuli alius
Reparifarge
Duro
Aparecium
Quietus
Ducklifors
Episkey
Vulnera sanentur
II. Úroveň
Pouta na tebe
Evanesco
Finite Incantatem
Locomotor Mortis
Hydratus
Awinio Radix
Plantamitto
Obliviate

Lapifors
Densaugeo
Rennervate
Colovaria
Brachium emendo
Anapneo
Bona hasamentu
III. Úroveň
Aqua eructo
Mdloby na tebe
Protego
Bombarda
Expelliarmus
Confundo
Impedimenta
Everte Stati
Depulso
Furnunculus


ZAJÍMAVOSTI:
~ Před létem 1976 se přiznal Anabelle, že je mudlovského původu
~ V létě roku 1976 mu otec Xávy upravil paměť, nevzpomíná si tak na své přátelství s Belle
~ Miluje sušenky
~ Dává přednost horké čokoládě před kakaem
~ Hraje na klavír a kytaru
~ Bojí se aut
~ Strávil přes 4 měsíce v kómatu
~ Ke konci 1.ročníku dostal mononukleózu, chvíli ležel na ošetřovně v Bradavicích, ale nakonec byl na žádost rodičů poslán domů
INVENTÁŘ:
~ Kompletní školní uniforma
~ Hůlka
~ Kotlík (cínový, standartní velikost 2)
~ Set skleněných lahviček
~ Teleskop
~ Mosazné váhy
~ Kočka Chaos, kterou dostal od své matky k desátým narozeninám.
~ Žluto-zelená šála, kterou dostal k vánocům od Belle
~ Kolejní rukavice od Jane k Vánocům
~ Těžítko s vánočními Prasinkami od Jane k Vánocům
~ Pohyblivá dračí figurka Maďarského trnoocasého z hodiny POKT
~ Pohyblivá figurka veverky z hodiny KF
~ Banjo


Výsledky zkoušek
NKÚ:
| +
OPČM - Nad očekování
KF - Vynikající
Přeměňování - Vynikající
Lektvary - Troll
POKT - Přijatelné
Studia mudlů - Vynikající
Věštění - Přijatelné
Bylinkářství - Nad očekování
Astronomie - Hrozné
Dějiny čar a kouzel - Nad očekávání

OVCE:
| +
OPČM - Nad očekávání
KF - Nad očekávání
POKT - Vynikající
Bylinkářství - Vynikající
POKT - Nad očekávání
Studia mudlů - Vynikající
Přeměňování - Nad očekávání

Obrázek
obrázek by Arsenka

_________________
Obrázek
| +
Obrázek


Naposledy upravil Andrew Brown dne čtv 09. srp 2018 8:14:54, celkově upraveno 55

Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: Andrew Brown
 Příspěvek Napsal: pát 19. črc 2013 17:14:35 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2012 18:03:39
Příspěvky: 747
Obrázek
POVOLENO
BROWN, Andrew
...............................................
Tato karta byla oficiálně povolena Ministerstvem Kouzel.
V případe potřeby úprav, změny či jakéhokoliv doplnění
výše uvedených údajů, prosím informujte pracovníky
Ministerstva novou záložkou (příspěvkem).
Zároveň Vás prosíme, abyste si zkontrolovali
svoji soví poštu (PM).


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: BROWN, Andrew
 Příspěvek Napsal: stř 28. srp 2013 10:17:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18. črc 2013 19:19:47
Příspěvky: 425
Přidána hůlka a inventář :)

_________________
Obrázek
| +
Obrázek


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: BROWN, Andrew
 Příspěvek Napsal: úte 01. říj 2013 19:48:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18. črc 2013 19:19:47
Příspěvky: 425
Přidána kolej a ročník :)

_________________
Obrázek
| +
Obrázek


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: BROWN, Andrew
 Příspěvek Napsal: sob 16. lis 2013 11:59:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18. črc 2013 19:19:47
Příspěvky: 425
Edit karty
4. + 5. ročník | +
4. ročník
3.5.2015 - Přidány dva body k létání+navýšená dvě kouzla na druhou úroveň(Protego, Finite Incantatem) = z kvízu. Připsány kouzla z OPČM(Expecto Patronum, Bombarda, Relacio, Immobilus, Pouta na tebe)
20.6.2015 - Přidány dva bodíky k létání [size=85](cvičný zápas Mrzík x Zmijozel + tréninkové létání)
, bod k lektvarům, lektvary (lektvar ochrany proti ohni, ostrovtipný lektvar) a kouzla z hodiny přeměňování (Reparifarge, Duro, Aparecium, Densaugeo, Quietus)
11.7.2015 - Přidány kouzla z KF (Accio, Evanesco, Locomotor Mortis, Hydratus + navýšené na II. úroveň Aqua eructo) + figurka veverky z oné hodiny
9.8. 2015 - Přidány kouzla z výpravy (na I. úroveň přibylo bublinové kouzlo, na II. úroveň navýšeno hydratus a na III. úroveň navýšeno aqua eructo)
7.9.2015 - Přidána zajímavost a maličký odstaveček k povaze..
11.10.2015 - Navýšený lektvary + přidaný posilující odvar.[/size]
5. ročník
22.2.2016 - Létání navýšeno z 5/10 na 8/10 (trénink Havr - Mrzík, Tréninkové létání, závody košťat), přidány kouzla z OPČM (Impedimenta, Mdloby na tebe, Oppugno, Bombarda (na II. úroveň), Confundo (na II. úroveň), Pouta na tebe (na II. úroveň)), kouzla z přeměňování (Lapifors (II.), Trastuli alius, Densaugeo (II.), Colovaria), kouzla z KF (Silencio, Colloportus, Evanesco, Depulso, Locomotor Mortis (II.) ). Navýšen věk a ročník.


6. ročník
- Navýšen věk
- Přidána kouzla z přeměňování, vše na první úroveň -> Episkey, Vulnera sanentur, Brachium emendo, Anapneo
- Přidány kouzla z OPČM -> Parum Oculus, Cave inimicum, Furnunculus navýšeno na druhou úroveň, Impedimenta zas na třetí. A taky umí všechny druhy protega (aka normál, maxima a horriblis)
- Navýšen ročník.

7. ročník
- Update na dospěláka
- Přidány kouzla z přeměňování, obrany a KF


ÚPRAVY Z NKÚ:
~ Přidány 100% kouzla
~ Přidán bod k lektvarům, jenž byl přesunut společně s ještě jedním rovnou k létání -> dosažení 10 -> +1 k létání
~ Přidány lektvary -> Životabudič, protijed na běžné jedy, Kostirost, pohodový odvar
~ Navýšena kouzla na 3. úroveň (Mdloby na tebe, Bombarda, Protego, Expelliarmus, Confundo), na 2. úroveň (Everte Stati, Rennervate, Depulso, Colovaria, Impedimenta)
~ Přidány kouzla na 1. úroveň (Awinio Radix, Furnunculus, Plantamitto, Ducklifors, Obliviate)
~ Přidáno přemisťování

ÚPRAVY Z OVCí
~ Talentový bod k Obraně
~ Navýšeno 6 kouzel na druhou úroveň (Awinio Radix, Plantamitto, Obliviate, Brachium emendo, Anapneo, Bona hasamentu) a 3 na třetí (Everte Stati, Depulso, Furnunculus)
~ Zapsáno 6 kouzel na první úroveň (Brachiabindo, Colloshoo, Defodio, Ebublio, Entomorphis, Ševelissimo)
~ Zapsány známky

19.2.2018 - Přepsáno povolání

_________________
Obrázek
| +
Obrázek


Nahoru 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 




Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz