Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Svět » Přenášedla




 Stránka 10 z 10 [ Příspěvků: 97 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10



Autor Zpráva
 Příspěvek Napsal: čtv 28. pro 2017 22:01:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 09. srp 2012 14:27:18
Příspěvky: 508
Situace se začala maličko komplikovat na všech frontách, ale Socha svobody zatím zůstala celá, i když ke ztracení některých svých částí asi neměla úplně daleko, vzhledem k tomu, jaká destruktivní kouzla létala vzduchem.
Teresa sice unikla jedné kletbě, ale druhá už si jí našla - Terese se totiž nepovedlo obranné kouzlo, takže ji zasáhla Eleanořino everte stati a ona se proletěla vzduchem; po letu pochopitelně následoval poměrně tvrdý dopad na zem, dost možná si Resa vyrazila dech.
Marcuse zasáhlo confundo, které jeho směrem vyslal Udinov, takže na další kouzlení se v nejbližších chvílích nebyl schopný soustředit. Byl zmatený a do mdlob málem odeslal sám sebe... Zkrátka nepoužitelný, alespoň do chvíle, než k němu přiběhl jeden ze vzbouřenců a prokletí ho zbavil. I pak se ale Marcus cítil ještě chvilku jako mimo realitu.
Bombarda, kterou seslal Alaric, by bývala způsobila asi slušnou škodu a dost možná hodně velkou újmu na zdraví, ale Alexeiovi se podařilo kouzlo vykrýt, takže k žádné destrukci nedošlo. Jen ho z toho, jak kouzlo narazilo do štítového kouzla, slušně zabrněla ruka.
No a obecně by se dalo říci, že těch, co se postavili bystrozorům, už tu moc nezbývalo, protože všichni rozumní (kdo neměli takový zápal do boje, jako rebelové) už se prostě vypařili pryč, někam do bezpečí. Zato bystrozorů tu bylo pořád dost, i když někteří zakletí a tudíž pro boj nepoužitelní. I tak ale byli ve slušné přesile, takže to pro jakýkoliv vzdor nevypadalo moc dobře.


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: čtv 28. pro 2017 22:08:33 
Offline
Bystrozor
Uživatelský avatar
Bystrozor

Registrován: pon 05. pro 2016 19:36:40
Příspěvky: 70
Ricky věděl, že se mu kouzlo podařilo, a věděl, že napáchá škodu, pokud ho nikdo nezastaví. A taky si byl jistý tím, že zastavit tak silné kouzlo nedokáže jen tak někdo, tudíž ho docela překvapilo, že ho muž v černém plášti odrazil a předešel tak celkem slušné katastrofě. Alaric už předtím tušil, že stojí proti opravdu silnému soupeři, ale to, jak se postavil jeho bombardě, ho utvrdilo v přesvědčení, že s tímhle chlapíkem by si rozhodně neměl lehkomyslně zahrávat.
Jen na okamžik se zarazil, zapřemýšlel nad tím, kdo je tenhle Caleb asi zač, a jeho rebelský nosík snad zavětřil nějakou zradu... Ale ta chvilka prodlevy ho dost možná bude stát minimálně svobodu - když se totiž vzpamatoval, uvědomil si, že na něj letí další kouzlo, kterému je třeba se bránit.
Zareagoval, jak nejrychleji dokázal, ale ani tak nebylo jisté, že mu to k něčemu bude. „Everte stati!“

Mimo herně:
Everte stati +10 → Alexei
Alaric Q. Tremlett rolled 1d10:
8

A znovu se ukázalo, že jeho reflexy jsou vynikající, protože zareagoval včas. Že by praxe z těch desítek potyček, kterých už se zúčastnil?
Rozumný člověk by asi vzal nohy na ramena, ale Alarica tady držela především hrdost, nutkání ukázat, že na rebely si jen tak někdo došlápnout nemůže, a že jiskru (Jiskru?) revoluce prostě nejde snadno uhasit... a taky ten souboj probíhal tak rychle, že prostě neměl tolik času soustředit se na přemístění. V lepším případě by riskoval odštěp.
Nezbývalo tedy nic jiného, než znovu pozvednout hůlku a pokusit se vyřadit ze hry protivníka. Teprve pak by Ricky mohl pomýšlet na přemístění, ale i tak se mu příčilo, že by tu měl nechat lidi, kteří se do celého souboje připletli celkem nevinně... „Petrificus totalus!“

Mimo herně:
Petrificus totalus +9 → Alexei
Alaric Q. Tremlett rolled 1d10:
8

_________________
Obrázek
Join in the fight that will give you the right to be free!


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: čtv 28. pro 2017 22:24:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. bře 2017 10:01:54
Příspěvky: 52
S bombardou se popral více než-li dobře, a i když ho ruka bolela ne zrovna pěkně, pokusil se Alarica sestřelit petrifikem, protože ho prostě chtěl dostat za každou cenu. A to jindy tolik nepřátelský nebyl, jen tou bombardou si to u něho pěkně pokonil. Alaric byl však se svým kouzlem rychlejší a než se Alexei nadál, proletěl se hned několik metrů a pád na zem byl pěkně tvrdý a nepříjemný. Chvíli ležel na zemi a vypadalo to, že ho to totálně vyřídilo - ono popadnout dech po tak tvrdém dopadu nebylo zrovna něco snadného, ale na nohy se nakonec vyškrábal. Nebyl přeci žádná bábovka a i když věděl, že to zítra bude pěkně bolet, hodil to pro tuhle chvíli za hlavu. Ještě štěstí, že byly ty prázdniny, přes které se mohl dát pak do kupy. "Alarte ascendare!" protože skončit spoutaný na zemi fakt nechtěl, protože by to znamenalo, že selhal a tohohle zmetka nedostal.

Mimo herně:
Alarte -> Alaric (+9)
Alexei Udinov rolled 1d10:
5


No, ale očividně mu to štěstí už došlo.

_________________


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: čtv 28. pro 2017 22:29:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03. srp 2017 20:04:18
Příspěvky: 69
Zatímco ta holčina, na kterou Lenny seslala kouzlo, se nepěkně proletěla, Alexei bojoval s bombardou, kterou na něho seslal Alaric. Na chvíli měla pocit, že tady ten zbytek lidí, co tu zůstal, bude zavalen nějakou budovou, ale naštěstí si s tím Alexei poradil velice dobře, a tak si nejen ona oddechla. Tím to však nekončilo a zatímco Alexei se pokusil Alarica zpetrifikovat, ten ho nakonec odvalil dalším kouzlem pryč, a tak Eleanor sledovala, jak se její drahý kamarád a kolega proletěl ne zrovna pěkně i bez koštěte. A co víc, chvíli na to byl spoutaný na zemi, z čehož Lenny nadšena rozhodně nebyla. "Petrificus totalus!" mrskla proto hůlkou k Alaricovi a at už kouzlo dopadlo jakkoliv, utíkala za Alexeiem, aby zkontrolovala, jak moc špatně na tom je. "Finite incantatem!" doufala, že to kouzlo, které si sotva ze školy pamatovala, se povede a že by se třeba mohla zajímat o tu holku, kterou tak pěkně odhodila stranou, jí v tuhle chvíli ani nenapadlo.

Mimo herně:
Petrificus -> Alaric (+7)
Eleanor Rose rolled 1d10:
1


Finite -> Alík (nenaučeno, +5)
Eleanor Rose rolled 1d10:
1


LOL.

_________________
TALIYAH ELEANOR IRIS ROSE
I'm a nice person. Just don’t push the BITCH button.


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: pát 29. pro 2017 20:47:13 
Offline
Profesor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 10. srp 2017 5:21:58
Příspěvky: 90
No, dalo se to čekat. Terese se nepodařilo včas zakročit a byť everte stati bylo ve své podstatě neškodné kouzlo, které kromě proletění vzduchem nic nedělalo, byl to právě ten dopad na zem, který dal Rese zabrat. Rozhodně se jí nedýchalo úplně nejlépe a při prvním pokusu vyškrábat se zpět na nohy poněkud selhala. Ale zatnula zuby a nakonec vstala, aby se mohla porozhlédnout kolem… Nevypadalo to zrovna dobře, bystrozorů tu bylo mnohem víc než těch jejich, a přestože se to Terese trochu příčilo, usoudila, že je čas se spakovat, protože na vyslýchání na ministerstvu se úplně necítila. Koutkem oka si všimla toho Tremletta, jak se vypořádal s tím blbečkem, a pokud si jí náhodou všiml na oplátku, krátce na něj mávla a gestem naznačila, že by měl už radši zmizet. Co záleželo na tom, že ho nikdy předtím neviděla, dneska jí to tady stačilo, aby si utvořila zcela jasný názor na věci, které zatím vyhraněné neměla. No a pokud se někde blízko ještě potuloval stále zmatený Marcus, přiskočila k němu a zatahala ho za ruku. „Jdeme!“ prohlásila stručně, načež se s ním přemístila do bezpečí. Podle toho, jak mimo (ať už víc nebo míň) se tvářil, totiž pochybovala, že by byl schopen se samostatně a v pořádku přemístit.
(Nicméně pokud se Marcus už nikde poblíž nenacházel, předchozí odstavec neplatil a Teresa foukla sama.)

>>

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: pát 29. pro 2017 22:02:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 19. kvě 2017 9:40:09
Příspěvky: 185
Jak se zdálo, tak jsem sice dokázal vystřelit rukou s hůlkou proti kouzlu, ale po tom všem smažení (Naštěstí ne pečení) jsem zkrátka nedokázal zrovna nejrychleji vyslovit zaklínadlo a tak jsem dostal malou šlupku, po které jsem se cítil, jako kdybych jel na horské dráze, která se točila na ruském kole a během toho vypil snad deset litrů kořalky. Zkrátka, byl jsem absolutně mimo a byl jsem rád, že vůbec existuju. No a tak jsem se potloukal po bojišti, než ke mě někdo přiskočil a tu kletbu zrušil, což ale neměnilo nic na tom, že jsem měl pocit, jako po pořádné opici. A než jsem se stačil vzpamatovat, už mě někdo chytil za ruku a byl jsem najednou pryč. Což přiznejme si mému zmatení zrovna moc nepomohlo, takže jsem na Teresu po přesunu možná chvíli ještě zíral, než jsem začal mluvit ve španělštině (Protože mi mozek zkrátka ještě nefungoval tak jak měl). A zatímco Rickovi jsem poděkovat nemohl, Teresa teď stála přede mnou a tak jsem jí samozřejmě řádně poděkoval a hodil k tomu i ten okouzlující úsměv... i když jsem se u toho tvářil trošku mimo a že bych potřeboval ještě chvíli dohled, ehm ehm. Ale rozhodně jsem to případně nepřeháněl, jen zrovna jí jsem mohl poděkovat vícero způsoby než Rickovi, že ano.

>>

_________________
Obrázek


Nahoru 
 Příspěvek Napsal: sob 30. pro 2017 9:19:51 
Offline
Bystrozor
Uživatelský avatar
Bystrozor

Registrován: pon 05. pro 2016 19:36:40
Příspěvky: 70
Ricky měl z toho souboje sice dobrý pocit a ego se mu nezdravě nafouklo, že takové mladé ucho, jako on, složil k zemi chlápka, který měl očividně se souboji spoustu zkušeností, nicméně neměl čas utápět se v příjemném pocitu vítězství, protože Calebova kolegyně ho zaměstnala dalším kouzlem. „Expelliarmus,“ švihl proti ní Ricky hůlkou, napumpován energií a odhodláním, takže ho ten petrificus pravděpodobně ani nelíznul.
A protože viděl, že všichni rozumní už vzali nohy na ramena a všiml si signálu, která mu dávala ta slečna, co při závodu doletěla do cíle jako druhá, usoudil, že by opravdu nebylo moudré tu zůstávat a bít se do posledního dechu – tohle byla konec konců jenom nevýznamná potyčka a on by byl za hlupáka, kdyby ho dostali zrovna tady... Když padnout, tak na barikádách, ne tady.
A tak i Ricky vzal nohy na ramena a jednoduše se přemístil pryč, dokud na to měl čas a neletělo na něj žádné kouzlo. Nechal za sebou menší spoušť, pár ochromených bystrozorů a mnohem víc těch, kteří nebyli ochromení, zato pěkně naštvaní, že jim pláchnul tak šťavnatý kousek, jako byl mladý pan Tremlett.

>>

Mimo herně:
Expelliarmus +8
Alaric Q. Tremlett rolled 1d10:
5

_________________
Obrázek
Join in the fight that will give you the right to be free!


Nahoru 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
 Stránka 10 z 10 [ Příspěvků: 97 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10




Obsah fóra » Svět » Přenášedla


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz