Autor |
Zpráva |
Winifred Mabel Sinclair
|
Napsal: čtv 02. dub 2015 22:56:20 |
|
|
Tak jsem to zkusila i já ♥ - | +
- 1. Jaké jsou tvé tři nejoblíbenější postavy a proč?
Patrick, protože je prostě skvělej, duh! Ezra, protože zrcadlo a jeho úžasné vlasy! (:D) DUH, já bych jích vyjmenovala 5 ale když to musí bejt.. Vincek ! (vyjmenovala bych určitě ještě nejmíň dva )
2. Jaké své postavě se nejvíce podobáš? / pokud máš jednu postavu, v čem se své postavě nejvíce podobáš? / Kdo má těch postav víc, může vypsat i jednotlivě v čem se jaké postavě nejvíce podobá. V čem se podobán s Wnifred? Jsem zrzka! Mám hnědý oči! Ehm.. mmm... vše?
3. Tvá oblíbená hláška? (Nevíš? Projdi Bleskobrkem!)
Poprvé, Ezra ples totálne vypustil. On! Syn svojej matky (!) zabudol na ples a bol bez partnerky (…) ♥ Nechci děti. Tulení je zlo. Slyšela sem, že Lorelei z toho tulení hráblo. ♥ Arsen: No, počkat, nemá R. náhodou ty pitvy, když jsme u zabití? Patrick: ty má až na plese… ♥ 4. Oblíbené období na Felixu (Měsíc, akce...) Ehm..
5. Jakou postavu máš rád/a a nemá ji ráda tvá postava/y? Naopak to dávat nebudeme, ať to není neetické. Xávu!
6. Tvůj nejoblíbenější záporák a proč? Xavuška, protože má praštěnou babču 
7. S jakou postavou by ses v žádném případě nechtěl/a setkat a s jakou naopak ano? ne- Gaaš, Taren! ano- Arsen, Ezra, Gwen, Careen ... a víc !! 8. Kdybys mohl/a randit s nějakou postavou, kdo by to byl? Musím odpovídat? Fajn, Ezra?
9. Který profesor z Bradavic je tvůj nejoblíbenější? WELLS! ♥ 10. S kým bys byl/a nejlepší kamarád (vyber až tři)? Careen! Andy! Riley! 11. Které postavě se nejvíce podobáš? Ehm.. Možná Star? NE počkat, asi spíš Arsen 12. Který pár je tvůj oblíbený? Patrick a Riley! 13. Ke komu do koleje bys chtěl/a chodit? Mrzimor :3 chodí tam fajn lidičkové a jsou milí Pokud ne tam, tak asi do Nebelvíru ♥ 14. S jakým ročníkem bys chtěl/a do Bradavic chodit? Ginger, Dája a spol. Protože co slyším, to zní skvěle ♥ 15. Jakou postavu/y bys chtěl/a mít za sourozence? Maeve, neboť kdo by něktěl takového hodného a šíleného smígla mít doma? 16. Jakou postavu/y bys chtěl/a mít za rodiče? Wells a .. Gwen jenže to by asi fakr nešlo  17. Má na tebe Felix nějaký vliv?
Někdy snad.. ne počkat, určitě! 
PS: takové heslovité, ale na psaní slohovek jsem neměla v tomto momentu hlavu 
_________________ Logika nikdy nerozhoduje o tom, co je možné a co ne. - | +
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: stř 21. úno 2018 15:59:24 |
|
|
Pokračování kdysi veleúspěšného dotazníku je tu, ha! I když jen krátké. Ale lepší krátké, než žádné! (A samozřejmě můžete přihodit i aktuální odpovědi na staré otázky, protože od doby, kdy bylo tohle monstrum vypuštěno na svobodu, už nějaká doba uběhla a hodně se toho změnilo) 18. K jaké z frakcí by ses přidal/a? Smrtijedi, nebo Fénixův řád?
19. Kdo je tvým nejoblíbenějším rebelem? A kdo nejméně oblíbeným? (haters gonna hate)
20. Kdo je tvým nejoblíbenějším Smrtijedem? A kdo nejméně oblíbeným?
21. Který z našich zahraničních kouzelníků je ti nejsympatičtější?
22. Kterému z FF famfrpálových týmů fandíš? Myšleno nároďáku.
23. Který FF famfrpálový hráč je tvůj nejoblíbenější?
24. Která generace studentů se ti nejvíc vryla do paměti a proč?
25. Jaká akce na FFku je tvá nejoblíbenější?
26. Které z našich košťat bys chtěl/a mít?
27. Nejlepší IRL zážitek s naší felixáckou bandou? Pokud žádný nemáš, musíš napravit!Kdo nevyplňoval, ať vyplní celé, kdo vyplňoval, může přihodit aktualizované otázky. Třeba č. 1, 8, 9, a tak podobně 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: sob 24. úno 2018 10:50:02 |
|
|
- Maeve mě donutila, abyste věděli... | +
- 1. Jaké jsou tvé tři nejoblíbenější postavy a proč?
Rozhodně Fury, to snad ani nepotřebuje komentář, ne? A pak určitě ještě Sky a Dylan, i když je fakt těžký vybrat tři nej.
2. Jaké své postavě se nejvíce podobáš? / pokud máš jednu postavu, v čem se své postavě nejvíce podobáš? / Kdo má těch postav víc, může vypsat i jednotlivě v čem se jaké postavě nejvíce podobá. Zůstanu asi u toho Eryho, i když co se apetitu týče, nepochybně se dost blížím Montymu.
3. Tvá oblíbená hláška? (Nevíš? Projdi Bleskobrkem!) Z těch posledních je to rozhodně tahle: „Poslouchejte, kolego, mezi studenty se šíří jedna taková děsně vtipná hádanka o nás dvou, chcete ji slyšet?“ Ať už Keilan chtěl nebo ne, měl smůlu, protože jakmile se Nick jednou rozhodl, že někomu něco řekne, nezastavil ho ani tank. „Vejdou takhle Winnfield a Aldwinckle do knihovny, jo? Otázka zní… kdo z nich je víc barevnej?“
4. Oblíbené období na Felixu (Měsíc, akce...) Famfrpál!
5. Jakou postavu máš rád/a a nemá ji ráda tvá postava/y? Naopak to dávat nebudeme, ať to není neetické.  To teď fakt nevymyslím, tak asi nechám předchozí odpověď.
6. Tvůj nejoblíbenější záporák a proč? Býval to ten... Sincere Gall.
7. S jakou postavou by ses v žádném případě nechtěl/a setkat a s jakou naopak ano? Fakt bych se nepotřebovala setkat s panem Fornem, #sorryjako... a s kým bych se setkat chtěla, to fakt nevím, těch bude víc 
8. Kdybys mohl/a randit s nějakou postavou, kdo by to byl? I'll pass
9. Který profesor z Bradavic je tvůj nejoblíbenější? Fury, nepochybně 
10. S kým bys byl/a nejlepší kamarád (vyber až tři)? Eeeh... Určitě by mi byl blízký Javi a z cizích postav bych dost možná vycházela s Harlee a Skyem.
11. Které postavě se nejvíce podobáš? Nevěděla jsem tehdy, nevím ani teď.
12. Který pár je tvůj oblíbený? Johny & Sara.
13. Ke komu do koleje bys chtěl/a chodit? Pokud to vezmeme opět podle kolejních ředitelů, tak jasně k Finnianovi.
14. S jakým ročníkem bys chtěl/a do Bradavic chodit? S tím naším multi kulti
15. Jakou postavu/y bys chtěl/a mít za sourozence? Cosminu
16. Jakou postavu/y bys chtěl/a mít za rodiče? Zůstávají Eraleiáci.
17. Má na tebe Felix nějaký vliv? Vůbec ne
18. K jaké z frakcí by ses přidal/a? Smrtijedi, nebo Fénixův řád? Já byla vždycky klaďas, takže rozhodně Fénixův řád.
19. Kdo je tvým nejoblíbenějším rebelem? A kdo nejméně oblíbeným? (haters gonna hate) Plamínka napsat nemůžu, co? A když sem napíšu Furyho, tak budu zase hrozně trapná. Tak nejoblíbenější je asi Atticus. A Javert! A nejméně oblíbenýho rebela snad ani nemám.
20. Kdo je tvým nejoblíbenějším Smrtijedem? A kdo nejméně oblíbeným?

21. Který z našich zahraničních kouzelníků je ti nejsympatičtější? Oksana! 
22. Kterému z FF famfrpálových týmů fandíš? Myšleno nároďáku. Dánům, samozřejmě. Ale Finové a Čechoslováci jim fakt silně šlapou na paty.
23. Který FF famfrpálový hráč je tvůj nejoblíbenější? Teárlag McTavish
24. Která generace studentů se ti nejvíc vryla do paměti a proč? Tak jako nejvíc se mi asi vryla generace starých mazáků - Arsen, Cass a podobní, ale náš multi kulti ročník je jim v patách. Protože taková sebranka se prostě jen tak nevidí.
25. Jaká akce na FFku je tvá nejoblíbenější? Kromě famfrpálu jsou to takové ty akcičky navíc - sáňkování, a tak. A samozřejmě nesmím zapomenout na Survivaly.
26. Které z našich košťat bys chtěl/a mít? Já bych byla věrná Nimbusům, takže Nimbus 1500 by byl naprosto fajn.
27. Nejlepší IRL zážitek s naší felixáckou bandou? Pokud žádný nemáš, musíš napravit! Tak jako nad tím nepřemýšlím ani chvilku - Survivaly. Konkrétně teda ten náš ostrý noční pochod lesem do Turnova, bahnem, za brutálního lijáku, někdy ve dvě ráno. To je prostě něco, na co asi do smrti nezapomenu Ale první SurFF stál taky za to - konkrétně naše nocování s divokými prasaty, kdy mi nějaké čuně zadupalo kus od hlavy a já zařvala "TY KRÁVO!" na celej les. Někdy ve tři ráno. (Takže nováčci, jestli tohle čtete, neváhejte ani chvilku a na příští čundr pojeďte taky! )
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|
|
|