TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
Tak jo. Zase já. Já vííím. Ano. Dám si pauzu a nebudu sem pár dní psát, ale... Ještě než to udělám... Apeluji na vás angličtináře, abyste si to pročetli. Žádná kolej totiž není jenom dobrá nebo zlá a už vůbec žádná není špatná...
Arsen: Haha, Rickman je prostě Rickman A ta Hermiona mi připomíná fakt, že Hermiona vypadala jako Hermiona fakt jen v prvním díle filmů... Jo, a když už jsme u srovnávání:
"I just have been putting anyone who looks like a good guy into Gryffindor and anyone who looks like a bad guy into Slytherin and for the other two they can go where the hell they want to, I don't really care."
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
To mě opět přivádí k julvett. Aneb ta starší verze je možná pořád Rickman, ale ta mladší... Snape kruťas a necita v knize, Snape sladké a zlomené srdíčko ve filmu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník