Autor |
Zpráva |
Sophie Molly Williams
|
Napsal: sob 22. pro 2012 10:34:40 |
|
|
Napadlo mě, že by tu mělo být místo kde probrat Pottermore. Pro hodně lidí to bylo zklamání, když se několik měsíců muselo čekat na pozvánku, ale ted' před Vánoci přidali pár kapitol z třetí knížky, takže moje otázka je, kdy jste se přidali na Pottermore, co se vám zdá jako největší chyba a co by jste změnili. Následně se podělte o vaše hůlky a koleje, následně vaše přezdívky.
|
|
 |
|
 |
Joanne R. Blackwood
|
Napsal: sob 22. pro 2012 19:37:25 |
|
|
Upřímně si nepamatuju, kdy jsem se zaregistrovala (  ), ale je mi naprosto jasné, že se mi nelíbí hodně klikaček v druhé kapitole. (U trojky ještě nejsem.  ) Můj nick je AshFang24595, hůlku mám z anglického dubu s blánou z dračího srdce, je mírně pružná. A kolej... Havraspár. Tak si říkám, jestli to něco neznamená. Třeba že mám fakt ráda modrou. 
|
|
 |
|
 |
Sophie Molly Williams
|
Napsal: sob 22. pro 2012 20:16:32 |
|
|
Hm, Já jsem furt zaseklá u vaření lektvaru, takže mě to občas naštve ten počet lagů. Mimochodem jsem KeyRiver74 a taky jsem Havraspárská, hůlku mám pine s dračí blánou. Nejvíc se mi zatím líbil příběh McGonnagalové a stala se ještě víc mojí oblíbenou postavou, což skoro nejde, hraje ji přece Maggie Smith.
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: sob 22. pro 2012 20:55:02 |
|
|
 My už jsme si přezdívky proházeli někteří a od té doby mě pořád někdo vyzývá v duelu, ve kterých vždycky prohrávám, už ani náhodou!:D Jsem pokaždé v těch poslední kapitolách, lektvary mi celkem jdou. Jsem tam od začátku, jen co mi přišel e-mail, že se pottermore otevírá. Kolej - Mrzimor. Já to mívám s Havraspárem tak 3:2...  Mám hůlku z jeřábu s jádrem z žíně jednorožce. Až na čtvrt palce délky mám úplně totéž, co moje sestra, která ty testy vyplňovala snad podle skoro stejně jen proto, aby mě nakrkla, že bude se mnou. Podle mě by mohli přidat ještě víc sběratelných věciček a přidělit jim nějaký praktický účel, ale jinak nemám co vytknout, hrozně se mi to líbí. Ta grafika a animace jsou skvostné, stylově se mi to líbí víc než filmy 
|
|
 |
|
 |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: ned 23. pro 2012 13:51:00 |
|
|
Já jsem SandProphecy20669, Mrzimor (<3 Rowlingová to má fakt zmáklé, na všechny co znám ta vybraná kolej zatím sedí  ), hůlka třešňová s žíní z jednorožce, dlouhá 10 a 1/4 palce =) Ještě jsem teda ale nedošla k druhé knížce, moc mě to proklikávání nebaví, čekala jsem od Pottermoru něco trochu jiného... ale ty příběhy se mi hrozně líbí, bavilo mě i to, jak se třeba potkala Petunie s Vernonem:)
_________________ "I just have been putting anyone who looks like a good guy into Gryffindor and anyone who looks like a bad guy into Slytherin and for the other two they can go where the hell they want to, I don't really care."
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: ned 23. pro 2012 15:04:08 |
|
|
Kdybych si tak pamatovala svoji přezdívku... pak bych si možná vzpomněla i na heslo  Edit: ha! našla jsem! PurpleSky29332.... jo a Arsénku, zprávy jsem si všimla až teď  ale díky
|
|
 |
|
 |
Riley Butlerová
|
Napsal: ned 23. pro 2012 18:59:50 |
|
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
|
Seznamte se s Plamennou růží (FlameRose20010), která - dokud se v dubnu letošního roku nepřihlásila na Pottermore - nevěřila, že by kdy mohla být zařazena do zmijozelské koleje. Jakmile si ale přečetla uvítací dopis háďat, měla jasno a již nikdy by neměnila. Tak. Teď o sobě raději přestanu mluvit ve třetí osobě.  Má hůlka byla údajně zhotovena z platanového dřeva, skrývá brk z ptáka Fénixe a měří 10 a 3/4 palce. Jestli ke mně sedí charakteristicky, to vážně netuším, protože si ty její rysy už nepamatuji a momentálně jsem líná si to studovat.  Co se mých názorů na Pottermore obecně týče, tak byly samozřejmě vesměs kladné. Inu... Oživení Pottera po odvysílání posledního filmu... To se nedá přijmout jinak než-li kladně. Navíc graficky je to vážně úžasné!  (Jen by bylo fajn, kdyby se zavedly nějaké soukromé chaty. Tedy tuším, že tam pořád žádné nejsou. V poslední době jsem to tam nijak zvlášť nezkoumala.)
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: pát 14. srp 2015 18:10:04 |
|
|
Na pottermore sice asi už nikdo nechodí, ale tak pro zajímavost... už jsou hotové všechny ty knihy, před pár dny jsem dojela sedmou 
|
|
 |
|
 |
Nathaniel C. McLarken
|
Napsal: sob 15. srp 2015 18:21:25 |
|
|
Už jsem tam dlouho nebyla, ale tak třeba to zkusím a dodělám to 
_________________ #004040- | +

|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: ned 06. zář 2015 20:33:37 |
|
|
hmm, tak se tam chystá nějaká kulišárna a do šestnáctého se tam dá vyzvednout jakýsi certifikát se jménem, kolejí, hůlkou.. já si ho stáhla, netuším co přijde, ale zavání to restartem nebo zrušením toho blbnutí se zařazováním a tak >_> mno, uvidíme..
|
|
 |
|
 |
|