Autor |
Zpráva |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: pon 20. srp 2012 11:09:15 |
|
|
... aneb povídky, obrázky a blbosti ze světa Harryho Pottera Narazili jste na nějaký vtipný nebo hezký obrázek, fanfikci, fanart? Nebo dokonce sami tvoříte? Podělte se ^^
_________________ "I just have been putting anyone who looks like a good guy into Gryffindor and anyone who looks like a bad guy into Slytherin and for the other two they can go where the hell they want to, I don't really care."
|
|
 |
|
 |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: pon 20. srp 2012 11:11:02 |
|
|
(Aneb vytvořila jsem tuhle diskuzi proto, abych se s vámi podělila o TENHLE obrázek, když už máme tak tematicky dobu pobertů  )
_________________ "I just have been putting anyone who looks like a good guy into Gryffindor and anyone who looks like a bad guy into Slytherin and for the other two they can go where the hell they want to, I don't really care."
|
|
 |
|
 |
Joseph L. Wallace
|
Napsal: pon 20. srp 2012 12:00:32 |
|
|
Tak to je dokonalý 
|
|
 |
|
 |
Joanne R. Blackwood
|
Napsal: pon 20. srp 2012 13:31:10 |
|
|
FanfikceNení to sice jen čistě Potterovské, ale Dee píše fakt božsky, a tak jsem nemohla odolat.  Marjorie: Hustý!
|
|
 |
|
 |
Riley Butlerová
|
Napsal: ned 26. srp 2012 16:33:28 |
|
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
|
Já bych toho pro vás ze svých netových toulek měla tolik! Povídky, hudba, obrázky... Ale prozatím se omezím pouze na dva velké objevy.  Tím prvním bude video, které je pár let staré. Podle mě se jeho autorovi moc povedlo. Shrnuje pobertovskou dobu nejen po pobertovsku. Krom těch čtyř, Lily a Snapea se tam totiž objevuje třeba i Regulus! Důležitá a bohužel opomíjená postava.  No a druhý odkaz bude na Deviant Art. Konkrétně na autorku julvett, která nesmí ujít pozornosti správného pobertovského fanouška. Její třídílní Marauders Facebook zaručeně pobaví a najdou se i takové obrázky, které se člověka až dotknou a rozesmutní ho. (Alespoň mě se tahle kresbička docela dotkla. Chudák Lily!  ) Rozhodně si její Harry Potter galerie prohlédněte, budete-li mít chvíli času.  Tak snad třeba něco z toho neznáte a pobavíte se jako já. 
|
|
 |
|
 |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: ned 26. srp 2012 20:23:53 |
|
|
Video není úplně můj styl, taková pomalá videa s obrázky mě moc neberou - moje oblíbený z marauders éry je spíš tohle, miluju videa, kde se používají klipy z různých filmů  Ta Julvett je naprosto úžasná! A ten strip s Lily byl fakt smutnej... Ale ty odpovědi na otázky jsou dokonalý XD
|
|
 |
|
 |
Riley Butlerová
|
Napsal: ned 26. srp 2012 21:48:36 |
|
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
|
Tak tedy hraná videa? Musím se přiznat, že já je projíždím jen občasně. Radši mám povídky nebo obrázky. A najít hezké pobertovské video je zvláště tvrdý oříšek!  Ale tak hraná znám třeba epizodovou sérii, která by se teoreticky mohla líbit. (Neviděla jsem ji celou, ale zalíbil se mi třetí díl s Moonym v hlavní roli.  ) Anebo mám s Poberty ráda tenhle trailer na fanfiction, kterou jsem ovšem nikdy nenašla. Nejlepší je ta část od 1:35, kde se jednotlivě představují. Všechny je tam vybrali vážně suprově! James, Sirius, Remus a i ten Peter! Navíc ten prokládaný text i ten soundtrack z Ostrova - či jak se ten film jmenuje - tomu dodávají šťávu! To jest zase moje parketa...  A kdyby bylo libo něco mimo pobertovské období, tak doporučuji tohoto Toma Marvola Riddlea.  Koukám, že jsem se zase rozepsala... Ehm, ehm... 
|
|
 |
|
 |
Joseph L. Wallace
|
Napsal: ned 26. srp 2012 22:17:56 |
|
|
Tak ten Marauders trailer je vážně pecka! Asi si ho budu pouštět pořád dokola 
|
|
 |
|
 |
Riley Butlerová
|
Napsal: pon 27. srp 2012 11:56:06 |
|
|
Také jsem si ho tehdá, když jsem na něj narazila prvně, pouštěla pořád dokola. 
|
|
 |
|
 |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: pon 27. srp 2012 23:20:56 |
|
|
Bože, tak ten trailer je absolutní mazec! Parádní! <3 Miluju Marauders éru, a nikdy nevím, jestli mám raději Remuse nebo Siriuse =) Kéž by Rowlingová napsala knížku z jejich doby, to by byla bomba.. Jinak moje nejmilejší fanarty kreslí Liz. Nevím proč, hrozně se mi líbí ty vodovky a celkově mají ty obrázky hrozně fajn atmosféru :3
|
|
 |
|
 |
|