Autor |
Zpráva |
Bernard Klement
|
Napsal: pon 09. pro 2013 23:01:54 |
|
Registrován: sob 17. srp 2013 21:58:55 Příspěvky: 49 Bydliště: havraspárská věž
|
I ke mně dnes dorazila soví pošta a ráda bych se vám tímto pochlubila roztomilými dárečky od Eryho. V obálce jsem našla obrázek rozdělený do čtyř polí, na němž je vyobrazena Bernardova letící sova s dopisem, patron, famrpálové hřiště a sám Bernie nejspíše při zařazování do koleje. Umíš moc krásně kreslit. Prolnutí těch barev a nápaditost. Jsem nadšená, opravdu. Mockrát Ti děkuji! Obrázek už mi visí nad postelí a pokaždé, kdy budu usínat, nebo zrovna vstávat, si připomenu, že mohu uniknout od reality. A to není všechno! Obsahem obálky, což mě upřímně rozesmálo, byl i odznáček Klubu Rowenina Božského Kakaa. Ten mi pro změnu zdobí lustr. Klobouk dolu, Ery! Ještě jednou; dopis mi udělal ohromnou radost, děkuji Ti!
P.S.; Arsenie, jsem moc ráda, že jsem Ti mohla udělat radost a cítím se poctěna, že mé jednoduché dílko visí u Tebe v pokoji. Jsem šťastná, že se Ti soví pošta líbila.
_________________ S láskou, Bernie.
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pát 13. pro 2013 12:46:27 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
Milí, zlatí, drazí a tak dále - mou geniální (*prostor pro zasmání*) mysl napadlo, že bychom si mohli udělat Vánoční Soví poštu. Sice uběhlo jenom málo vody od té poslední, dvě sovy ještě stále někde bloudí, Salomé s Erym mají za úkol pochlubit se obrázky, abychom se mohli kochat i my ostatní (xD), ale domnívám se - a řekla bych, že se domnívám správně - že nejsem jediná, komu jedna Pošta za půl roku prostě...no, nestačí xD Vzhledem k časové tísni budete mít velmi omezenou dobu na rozmyšlení, tzn. že přihlášky (posílejte mně pomocí PM) přijímám pouze do neděle 15.12.2013 do půlnoci. Dále je samozřejmě nutno nechat rozumnou dobu na tvorbu, takže by se odesílalo 6.1.2014, což bohužel tuto Poštu dělá méně Vánoční, ale alespoň k ní můžeme přidat přání do nového roku :3
Jinak tedy tentokráte bude poprvé stanovené téma tvorby: jak jinak než Vánoce a Nový rok!
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: pon 16. pro 2013 18:06:24 |
|
|
Nemůžu to poslat už na Vánoce, tenhle týden v pátek? Já jsem hrozně rozjetá O:3 Třeba dám i dvě 
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pon 16. pro 2013 18:56:10 |
|
|
Až tak?  No, tak nechť to pošle každý jak chce, ale nejpozdějí toho 6.  A že jsou ty Vánoce, tak tuto poštu můžou donést sobíci, tedy to bude Sobí pošta (na naléhání ze všech možných stran xD)
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: čtv 19. pro 2013 11:12:45 |
|
|
Já teda hlásím, že Alrik dorazil po tom svém dlouhém letu v pořádku a devastuje mi tu cukroví  Každopádně jsem na poště málem omdlela, když jsem uviděla ten obří balík! Gíííí! Já se normálně začínám za svou poštu stydět!  Nějaký obrazový materiál tu přibude, až se k tomu dostanu, ale asi ne všechen. Nádherný obrázek Leiušky sem ale určitě hodím :3 No a dál jsem měla v balíku Leinu fotečku, snailšenku, bonbonky, čajíky (omg, vypadají luxusně, asi tě samou láskou sním, až tě uvidím!) a úžasné ponožky se sovou! Už se vidím na Vánoce u krbu... Moc moc moc děkuju, Gí! EDIT:- | +

|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: sob 21. pro 2013 20:22:55 |
|
|
Ták, já hlásím, že ke mně doletěla sova od Salomé! ♥ Obsahovala dopis a záchrannou sadu proti mozkomořímu útoku. Moc moc moc a moc děkuju, udělalo mi to strašnou radost :3 Tímto ohlašuji, že všechny sovy doletěly...a na řadě jsou sobi 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: pon 23. pro 2013 14:30:19 |
|
|
Tak mně dneska dorazil sob od Olssonových  Naskenovat nemůžu, jestli to Ginger nemá, leda počkat na zítra, protože v novém mobilu budu mít asi lepší foťák, než jaký jsem kdy měla 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: pát 27. pro 2013 10:43:39 |
|
|
|
 |
|
 |
Bernard Klement
|
Napsal: pon 06. led 2014 10:20:42 |
|
Registrován: sob 17. srp 2013 21:58:55 Příspěvky: 49 Bydliště: havraspárská věž
|
Opožděně dávám vědět o sobí poště od Hailie. Děkuji Ti mockrát za vánoční příběh, udělal mi moc velkou radost a zaslouží si viset na posvátném místečku nad postelí hned vedle Eryho obrázku. Utvářím si takovou menší sbírku a brzy se jistě i s vlastními výtvory bude můj pokoj jen třpytit Bernardovou přítomností. Ještě jednou moc děkuji! Ten nadpis Ravenclaw je boží. A i já dnes poslala sobíka na svou dlouhou cestu, snad v pořádku k vybrané osobě doletí.
_________________ S láskou, Bernie.
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: stř 08. led 2014 16:37:16 |
|
|
Sob dorazil, dostal mrkev a usnul. Bernie, moooooc děkuju za krásné obrázky :3 A čaje. Lidi, tohle začíná zavánět podplácením, kdo vám řekl, že zbožňuju čaje? Můžete se kochat zde (jako obvykle můj skener tak trochu sežral barvy... jo a had je z jakési třpytivé puf hmoty): - | +

Jinak hlásím, že můj sob odcestuje v pátek. Mám sice hotovo, ale nedostanu se dřív na chovatelskou stanici, bohužel 
|
|
 |
|
 |
|