Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Mimo téma

Stránka 3 z 7 [ Příspěvků: 69 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Burza příbuzných!
 Příspěvek Napsal: ned 26. črc 2015 17:21:07 

Přidávám do dražby Thomasovu sestru Annie (změna jména možná), jakožto šesťačku. Faceclaim nemá, o vzhledu nemám moc představ, takže případní tvůrci mají víceméně volnou ruku. Jen by to povahově mělo být docela třeštiprdlo, s kterým se člověk nenudí :)
Nekoušu, takže mi v případě zájmu klidně napište PMku.

Příspěvek Napsal: pon 27. črc 2015 19:33:27 
Profesor

Příbuzné neprodávám, pouze svěřuji do dobrých rukou :D
Byla bych ráda, kdyby se někdo ujal Gabrielova syna Nicholase - předškolák, rok nástupu 78/79, limitů moc není, vlastně bych jen byla ráda, kdyby mu jméno zůstalo :) Kdyby někdo měl zájem, podívejte se do karty (nějaké to info tam je, ale prakticky by dotyčný zájemce měl volnou ruku) a napište ;)

| +
Přímá řeč #31245E

Příspěvek Napsal: pát 18. zář 2015 21:41:05 

Ahojte!
Sestry Carterovy si vám dovolují nabídnout jedinečnou možnost sourozenčení s jejich rodinou!
Předmětem nabídky je Christian Russel Carter, mladší bráška obou dvojčat. Věkově 10-11 let, buď tedy letošní prváček, případně by mohl jít do prváku až příští herní rok.

Co se povahy a vzhledu týká, necháváme případému zájemci zcela volnou ruku, i když je pravda, že by bylo asi fajn, aby trochu splňoval etnické požadavky na malého polonovozélanďana (severské typy se zde asi zrovna nevyskytují a tak), nicméně si ale malého můžete vypěstovat podle svého uvážení. I jméno je možné změnit, ač za sebe bych byla ráda, kdyby se mu zachovalo aspoň to druhé po otci.
Máte-li zájem založit si prváka (ještě takhle hezky na poslední chvíli :D) a chtěli byste ho mít rovnou s někým spřízněného, nebojte se napsat PM buď mně nebo sestře. Ani jedna nekoušeme ;)

Bratr nalezen.

Naposledy upravil Crystal U. Carter dne pát 18. bře 2016 10:32:52, celkově upraveno 1

Příspěvek Napsal: ned 20. zář 2015 11:58:16 
Předškolák

Vážení spoluhráči,
chcete mít postavu příbuznou s budoucí (zatím) nekorunovanou královnou Bradadavic? Jestli ano, jste na správné adrese! Hledám příbuzné pro Grace! Na detailech se domluvíme zprávou.

Jedná se o stranu Petera Abbota, vysoce nespolehlivého muže, ochlasty a drobného kriminálníka bez ambicí. Nějakou věrnost jedné ženě nikdy nevyznával, takže případných potomků může být opravdu požehnaně. Na přesné detaily se podívejte do karty mé postavy.

Ostatně, kdyby si někdo chtěl střihnout postavu Petera (nebo Mary Orr), tak ani tomu bych se nebránila, jen by případný zájemce byl omezen tím, co mám o nich napsané v kartě :)

Příspěvek Napsal: pon 19. říj 2015 9:42:14 
Kouzelník

Ahoj, ahoj,

Angie hledá otce. Je mi vcelku jedno, kdo to bude, pokud by měl případně někdo zájem. V kartě ho popisuji takto, ale samozřejmě se dá pozměnit:

Matka jí nikdy neprozradila, o koho se jedná. Jedinou informaci, kterou o něm Angie má, je, že údajně pracuje na ministerstvu kouzel. Jednou také dívka potajmu zaslechla, že by se mohlo jednat dokonce o čistokrevného kouzelníka, ale z vyposlechnutého rozhovoru to nebylo zcela zřejmé. Angie po něm nikdy nepátrala a ani to nemá v plánu. Když o ní otec nikdy neprojevil zájem, tak proč by se mu měla vnucovat?

Případní otcozájemci se mi můžou ozvat do zprávy, domluvíme se na podrobnostech :)

Díky

Příspěvek Napsal: pát 23. říj 2015 19:50:11 

Ahoj! :D Takže… Hledám někoho kvůli jedné drobné lince příběhu a tenhle topic se mi k tomu hodil, tak… no…
Janina mamka je čistokrevného původu. Logicky by tedy měla mít (přes bábi) s někým dohodnutý sňatek. A mě jde jen o to sehnat někoho z čistokrevných (klidně i NPC), koho si měla vzít a nevzala. V té době ještě ne kvůli Georgovi (její manžel se na scéně objevil až o něco později), ale kvůli osobní svobodě a tak (rebelie). Doplnilo by mi to rodinou historii o perličku a taky bych mohla využít Catherine ve hře jako NPC s tou postavou (pokud by o to spoluhráč stál)…
Shrnuto hledám někoho z čistokrevných zhruba kolem jejího věku.
Kdo bude mít zájem napište mi prosím PM, ju?
Díky ;)

“Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.”

(Stieg Larsson)

Příspěvek Napsal: čtv 19. lis 2015 19:45:47 
Předškolák

Už nějakou chvíli zvažuji založení druhé postavy a třebaže jsem stále ve fázi zvažování, od Lei už to mám odkývnuté a tak se zde veřejně ptám:

Měl by někdo ze studentů/ profesorů (ale preferuji asi spíš studenty) zájem o mladší sestru/ jinou relativně blízce příbuznou osobu ženského pohlaví, která půjde v příštím roce do prváku? Mám představu o tmavovlásce, spíš drobnější a introvertní, na případných detailech je možno se dohodnout :) Pokud se nikdo neozve, bude to postava bez herního příbuzenstva, ale tahle zajímavá herní možnost mě celkem láká. V případě zájmu pište :)

EDIT: Postava je už domluvená, inzerát nefunkční ;)

Obrázek

Naposledy upravil Isaac M. Woodheart dne ned 29. lis 2015 20:11:26, celkově upraveno 1

Příspěvek Napsal: stř 25. lis 2015 18:03:44 
Předškolák

Období registraček se neúprosně blíží a já jsem tu, abych našel zájemce o mou mladší sestru! Trvám na tom, že je o rok mladší, je v Havraspáru, taky neni žrádlo a má mě ráda. Víc si nepamatuju, takže případní zájemci v podstatě mají volnou ruku. Jestli máte zájem, napište mi PMku, jestli zájem nemáte, klidně mi ji napište taky.
Casper

Obrázek

Příspěvek Napsal: sob 19. pro 2015 19:14:55 

Taky se vám zdá, že je tu málo čistokrevných zmetečků? Mně taky, ale asi tomu moc nepomůžu, protože do dražby přihazuju jen a pouze svou mladší sestru Vanessu. Co se infa o ní v kartě týče, z něj by asi bylo fajn dodržet to, že se jedná o dívku a vzhledově se podobá spíše matce, jsem ale ochotná smlouvat úplně o všem krom toho pohlaví, no. :D
Eventuelně bych mohla ještě nabídnout staršího bratra Maxe, ale tam to mám podobně jako Xav - jsem ochotná svěřit ho jen někomu, takže asi nic.. :)
Případní zájemci nechť mě kontaktují prostřednictvím PM.

| +
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pát 25. pro 2015 11:06:11 

Já bych jen (vzhledem k blížícímu se období registrací) ráda připomněla, že můj inzerát ještě pořád platí :twisted:

Stránka 3 z 7 [ Příspěvků: 69 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Obsah fóra » Offtopic » Mimo téma