Autor |
Zpráva |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pon 13. led 2014 19:06:13 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
Hásím převzetí soba od Cassidyho! *yay!* - Obrazový materiál | +

Zdá se mi to jenom, nebo se ta Gingerína tváří naštvaně? Myslím, že Cassík má doteď trauma ze své první jízdy ve vlaku...  Jinak můj sob by měl vyrazit do konce tohoto týdne (ano jsem lama =_= )
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: pon 13. led 2014 19:30:06 |
|
|
Inu, já opět děkuju Xav za super Sobí poštu, obrázek mě fakt rozesmál  Zkusím to vyfotit, ale moc nevím, jestli se zadaří.
|
|
 |
|
 |
Hailie A. Newman
|
Napsal: úte 14. led 2014 19:00:31 |
|
|
Dneska přišel sobík od Eryho. Dílo se opravdu povedlo, strašně se mi líbí :3. Takže děkuju Ery  Ta sobí čelenka je strašně úžasná. Nevím jak to mám pospat jak se mi to líbí 
|
|
 |
|
 |
Ezra Delijah
|
Napsal: sob 25. led 2014 2:27:07 |
|
Registrován: sob 20. dub 2013 11:20:07 Příspěvky: 328 Bydliště: Norwich
|
Dnes ráno (teda už včera) ma prebudil sobík od Gingerínky :3!! A tiež som svoju sobosovu konečne vyslala na cestu  (áno, hanbím sa, že tak neskoro  ) Gingerínke by som chcela strašne moc poďakovať za absolútne dokonalú poštičku  !! Nakreslila mi Ezríka a to dokonca 2x  . Obdržala som aj story o Ezríkovom podivnom sne  , list :3, čajové lektvary  a časovrat! Všetko bolo absolútne ňuni :3 Ďakujééém, Gí :-* Vôbec som si to všetko nezaslúžila! Prikladám aspoň dokumentáciu obrázkov  No nie je ten Ezrík handsome  ? - | +

|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: pon 27. led 2014 14:34:47 |
|
|
Hlásím, že sob úspěšně odklusal, a snad dorazí k majiteli vcelku 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: pon 27. led 2014 15:10:15 |
|
|
Tak jo, hlásím že mi dorazil úplně božský los, u kterého se stydím za všechno, co jsem kdy poslala já XDD Děkuju moc Ezrovi  Nemám teda foťák, ale už jen obálka byla naprosto božská (jen ji hajzlíci doručili hodně pomačkanou) a po Berniem znovu dostávám čajíky XDD K nim obrázek, sešítek (vypadá ručně vázaný (ale v tom se nevyznám) a je neskutečně super  ) v mrzimorských barvách, strašně roztlemený skvělej obrázek XDD, dopis a ještě vlastní soundtrack! Jo a bublinkovou fólii  Písničky ještě musím přetáhnout, můj noťas nemá rád dvd/cd (trochu mu dávají zabrat, hrozně hučí), ale prostě je to celý všechno úžasný, skvělý, boží, perfektní <3 
|
|
 |
|
 |
Cassidy Finley
|
Napsal: pon 27. led 2014 16:30:30 |
|
|
Hm, tak já se studem oznamuju, že sob mi přišel už dávno, pradávno od Arsena, přičemž jsem to chtěla celou tu dobu oskenovat a rovnou sem hodit s obrazovým materiálem, ale evidentně se proti mně spikla elektronika  Vyfasovala jsem obrázek Cassíka a placku s jezevcem. Quíněti moc děkuju, je to hrozně krásný, ale už jsem se stihla dostatečně vypískat na skypu, ne? 
_________________ - | +
- „Nemůžete udělat omeletu, aniž byste zabili pár lidí.“

|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: úte 28. led 2014 20:41:40 |
|
|
Protože k závislosti na FFku se mně a pár dalším rozvinula i závislost na Soví Poště, vyhlašuji další kolo této kreativní činosti povznášející na duchu (i na těle?)!
Přihlášky obsahující vaši adresu posílejte prostředníctvím SZ mně (Ginger) do: »» neděle 2. února 2014
Soví Pošta se pak bude posílat hromadně dne: »» pondělí 24. února 2014 (na tvorbu bude čas 3 týdny, protože většinou je to stejně spíše o tom se k tomu dokopat. Kdyby někdo nestíhal, nechť mi dá vědět PMkou, nic se neděje, sova doletí později )Mimo herně:Jsem si vědoma, že Anabelle si ještě nevyzvedla soba, ale už by na ni prý měl čekat na místní poště 
|
|
 |
|
 |
Anabelle Xaveria Howells
|
Napsal: úte 28. led 2014 22:06:46 |
|
|
Ginger B. Olsson píše: Jsem si vědoma, že Anabelle si ještě nevyzvedla soba, ale už by na ni prý měl čekat na místní poště ; No prosím, a že by mi došla oznámenka, to jako ne? :O (pošťáci jsou líný -.-) Hned jak to půjde, dojdu se přeptat přímo na poštu... ...Jinak jsem samozřejmě ráda za další kolo  přihlášečku pošlu hned po vyzvednutí Sobíka  --------------- EDIT: Slavnostně oznamuji, že jsem si vyzvedla naprosto dokonalého soba od Lei :3 Dostala jsem úžasnou zimní kresbičku Xav (očekávejte její použití jako avu hned, jak bude ve hře zase zima), balíček Bertíkových fazolek a Přípravu lektvarů pro pokročilé !! <3 Děkuji moc, moc, a ještě jednou moc  - fotodokumentace | +
- Kvalita level mobil, foceno na mým HP povlečení

|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pon 03. úno 2014 23:14:02 |
|
|
Tak jsem to teď rozlosovala a rozeslala PMky, dokonce to vyšlo tak, že se nic neopakuje (snad xD). Případné reklamace PMkou 
|
|
 |
|
 |
|