Autor |
Zpráva |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: ned 02. čer 2013 16:45:13 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
Všem studentům a profesorům školy čar a kouzel se na vědomí dává, že jsme se rozhodli zavést na tomto fóru Soví poštu!
O co jde? Dostáváte rádi dopisy? Soví pošta je způsob, jak udělat někomu velkou radost, a zároveň potěšit i sama sebe prostřednictvím někoho jiného! Pomocí soukromé zprávy pošlete do předem stanoveného data 'pořadateli' svou adresu. Ten potom jména promíchá a pošle vám soukromou zprávu se jménem a adresou člena, komu svou tvorbu máte poslat. NIKOMU NEPROZRAZUJTE, KOMU SVŮJ DOPIS POSÍLÁTE, AŤ MÁ VÁŠ ADRESÁT PŘEKVAPENÍ!- stejně tak to platí pro vás: NEVYZVÍDEJTE, KDO PÍŠE VÁM. Přeci si nebudeme kazit ten super pocit při otvírání schránky
Co mám poslat? Vaší tvorbě se meze nekladou, ale musí se týkat postavy adresáta. Můžete o ní napsat povídku, epickou báseň, či třeba něco nakreslit. Hlavní je, aby dílo bylo VYTVOŘENO VÁMI, tzn. nic nekopírujte!
Prosím, přihlašujte se pouze závazně- pokud víte, že na tvorbu budete mít čas/ jste ochotni obětovat nějakou tu korunu za poštovné  »Přihlášky obsahující vaši adresu posílejte prostředníctvím SZ mně (Ginger) do 1. července 2013 »Soví pošta se pak bude posílat hromadně v den 1. výročí fóra, tj. 1. srpna 2013PS: nebojte se, nikdo z nás nekouše, a i když jste možná skeptičtí vúči vašim schopnostem, věřte, že adresáta váš výtvor jistě potěší  Pokud máte dodatečné dotazy či připomínky, kontaktujte mě pomocí SZ  Pravidla převzata a lehce upravena z Dragon Riders Alagaësia Online :3
Naposledy upravil Ginger B. Olsson dne pon 05. srp 2013 11:12:18, celkově upraveno 1
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pon 01. črc 2013 23:31:33 |
|
|
Ták, právě jsem nás všechny rozlosovala a rozeslala PMky  Stále platí, abyste si navzájem nic neříkali, ale kdyby to někoho zajímalo, tak celkem je nás 7 :3 PS: od 1.8. se zdražuje poštovné (dopis z 10,- na 13,-), takže by možná bylo lepší poslat to dřív, třeba v pondělí 29.7.2013...souhlas? 
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: úte 30. črc 2013 22:44:26 |
|
|
Táák, dneska mi došla náááádherná přenádherná Soví pošta od Emmy! ♥ Děkuju moc, mám z toho obrovskou radost :33 Ten Lenny tam XDD Přidávám i obrazný materiál, aby ostatní mohli závidět xD 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: stř 31. črc 2013 8:18:30 |
|
|
A já díkuju Tess za dobře ulítlou básničku, je perfektní  Mou poštu musela odeslat mamka až včera, tak doufám, že dneska dorazí... 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: čtv 01. srp 2013 15:12:59 |
|
|
Děkuju Archiemu za úžasný obrázek! :3 Fakt boží, děkuju moc! A ten vzkaz pobavil  Pokusím se to nafotit, ale pochybuju, že to foťák zvládne nějak vzít, aby to bylo viditelný 
|
|
 |
|
 |
Emma S. Greenwood
|
Napsal: ned 04. srp 2013 23:31:29 |
|
|
Není zač GG, já jsem se u toho celkem bavila a jsem moc ráda že se můj výtvor líbí  Jenom jsem se chtěla zeptat, zda-li náhodou netušíš, jestli je má soví pošta na cestě. Pořád nedorazila a já už přetékám nedočkavostí, tak kdybys byla tak ochotná a poptala se nebo tak, byla bych ti velice vděčná 
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pon 05. srp 2013 11:06:41 |
|
|
Em, ničeho se neboj, odesílatel měl menší technické problémy, ale dnes nebo zítra by se to mělo odeslat Jinak ostatní stále nic? Podle všeho už to mělo kromě toho Emmina všechno dojít... 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: pon 05. srp 2013 11:36:33 |
|
|
Já hlásím přílet sovy od ♥ Erouška ♥Je to úplně dokonalý a padla jsem smíchy už jen nad obálkou, ten zbytek mě dodělal úplně  A protože nehodlám troškařit, tak rovnou nahodím obrázky (za ty pochybné barvy může můj skener, ne autorka  ) - Obrázek a drabble: | +

- Obálka: | +

Děkujííí moc, drahoušku! :*
|
|
 |
|
 |
Emma S. Greenwood
|
Napsal: stř 07. srp 2013 13:17:24 |
|
|
Stalo se to včera odpoledne, když na okno konečně zaťukala sova od Lorelei. Áááááá!!! Bylo a stále je to naprosto dokonalý!!! Má soví pošta obsahovala nádhernou kresbu (která se určitě nedá nazývat prvodílem  ) dále nažloutlou obálku s dokonalým a nezaměnitelným znakem bradavic, která obsahovala dopis psaný zeleným inkoustem při jehož čtení jsem si připadala úplně jako Emma! A jako sladká třešnička na dortu to završil odznáček se znakem Nebelvíru! Jsem nadšená! Takováhle pošta by mohla chodit častěji. Hrozně moc ti děkuji Lei, je to nádherný  - | +

|
|
 |
|
 |
Archibald L. Bennet
|
Napsal: stř 07. srp 2013 15:51:10 |
|
|
Archie se přidává k ostatním a také potvrzuje, že obdržel svou soví poštu  Už jí mám tedy doma pár dní, ale až teď jsem se rozhodla, že si jí teda nebudu syslit pro sebe a taky se s vámi o ten skvost podělím. Arsen mě opravdu překvapil a hrozně potěšil, protože zápisník speciálně věnovaný Archibaldovi byl opravdu neočekávaný nápad  A proto bych chtěla Arsenovi opravdu moooooooc poděkovat! Za tohle ti Archie bude nosit kakao celý druhák ( ať už kakao piješ nebo ne  ). Přední strana: - | +

A pár stránek na ukázku, abyste mohli patřičně závidět  : - | +

- | +

A nesmím zapomenout na 100% cute Havraspárský odznáček: - | +

|
|
 |
|
 |
|