Autor |
Zpráva |
Marjorie A. Appleby
|
Napsal: úte 03. zář 2013 15:25:56 |
|
|
Neboť jsem zvíře od přírody zvědavé a především po tříměsíčním FFkovém absťáku, rozhodla jsem se vás rovnou zlehka vyzpovídat: Jak jste se dostali na Felix Felicis? Přes reklamu na jiném webu? Přes Google? Přes známé? Nebo nějak úplně jinak?
_________________ "I just have been putting anyone who looks like a good guy into Gryffindor and anyone who looks like a bad guy into Slytherin and for the other two they can go where the hell they want to, I don't really care."
|
|
 |
|
 |
Salem E. McLarken
|
Napsal: úte 03. zář 2013 16:04:31 |
|
|
Mary, nebuď zvědavá nebo budeš brzo stará... No ale teď k odpovědi. Jak jsem se dostala na FF? Však to znáte... Zadáte adresu a proklikáte se až na fórum, kde se registrujete...  Ne, vážně. Za to, že tu máte Pana Božského a Květinovou vílu vděčíte Riley, která mi dala echo.  Nechť ji pochválí sám Merlin 
|
|
 |
|
 |
Uru Shirley
|
Napsal: úte 03. zář 2013 16:07:44 |
|
|
Já vděčím myslím Isaacovi, už v tom mám krapet mamlajs  Bylo to zrovna v době, kdy jsem přečetla Harryho Pottera a byla jsem tím světem uchvácená  musela jsem chvíli počkat, protože jsem se to dozvěděla trochu pozdě ^^
|
|
 |
|
 |
Hailie A. Newman
|
Napsal: úte 03. zář 2013 16:37:12 |
|
|
Já jsem se dostala přes jednu jinou RPG. Byl tam odkaz na nějakou stránku, kde právě dělali recenze na různé RPG aj. Právě tam jsem na něj narazil 
|
|
 |
|
 |
Coralie Fowl
|
Napsal: úte 03. zář 2013 17:12:01 |
|
|
Tak kombinovane  Najskôr som sem zavítala vďaka ikonke na inom RPG fóre. Potom som sem klikla opäť po prečítaní článku na stránke hodnotiacej rôzne RPG stránky. A registrácia 
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: úte 03. zář 2013 17:45:53 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
To jsem takhle jednou nic zlého netuše šla s Marjorie a Isaacem do čajovny a druhý den jsem sepsala postavu 
|
|
 |
|
 |
Theressa H. Ravengood
|
Napsal: úte 03. zář 2013 20:46:56 |
|
Registrován: sob 23. úno 2013 20:47:13 Příspěvky: 229 Bydliště: Londýn, Regent's Park 368
|
Jsem byla na U Archieho a Em doma, pak se zjevila Ginger a začla se mě ptát jestli to jsem já, kdo má rád Harryho Pottera.  Vlastně jsme se trochu bála odpovědět, bála jsem se, že mě hodí do pytle a unese. Takže přes Ginger :3 Dík GG.
|
|
 |
|
 |
Ariana R. Harrington
|
Napsal: úte 03. zář 2013 21:09:17 |
|
|
Dlouhá historka, byť je trapná a v životě bych to asi nikomu nepřiznala a kdykoliv jindy tohle popřu. Jedna prvačka u nás na škole si potřebovala udělat referát do hudebky a já jediná měla internet v mobilu a víte jak blbě se na BlackBerrym píše když s tím někdo neumí. Chtěla vygooglil The Rasmus, napsala to dohromady a slovník ji to opravil na Erasmus a ještě k tomu se to hned vyhledalo a cosi pomačkala, takže to skočilo na nějakou 200+ stránku a pak zazvonilo tak odešla a já se pak v hodině nudila tak jsem zapla net a omylem jsem klikla na odkaz na Erýškův profil, uložilo se to v historii a pak když jsem přišla domů - mám synchronizovaný internet s tím internetem doma - jsem chtěla napsat do adresy FB a po tom F mi tam naskločilo Felixfelicisablábláblá, tak jsem na to klikla... a pak to zase na nějakou dobu umrtvila a pak jsem se jednou nudila, tak jsem sepsala registračku. A příjde mi mírně trapné, že jsou tady všichni přes známosti, jen já ne  but okay Když jsme u toho děkování, díky Google. Díky. 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: úte 03. zář 2013 21:14:00 |
|
|
Ari, to je cool! První, cos z Felixu viděla, byl profil největšího cvoka na škole  Já už ani nevím, jak jsem se sem dostala... Asi přes nějaké doporučení na DRku, nebo tak něco? Mám sklerozu, pardon 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: úte 03. zář 2013 21:38:56 |
|
|
To mi takhle jednoho krásného dne napsala Hartwellka, jestli se nechci přidat do adminského týmu nově vznikajícího rpg na téma HP a já řekla jo. Trapný, co? 
|
|
 |
|
 |
|