Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Omluvenky

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ] 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tamsin vyklízí pole
 Příspěvek Napsal: čtv 16. led 2014 20:34:22 
Bystrozor
Bystrozor

19. 1. - 24. 1.

Nuže, už bylo načase, abych si taky založila omluvný list, a dokonce do něj i přispěla. V neděli, odbitím půl deváté ranní, se společně se stádem pakoňů (tj. spolužáků) pakuji do Harrachova na lyžařský kurz. Doufejme, že přežiju ve zdraví. Pakliže ne, vzpomínejte na mě (pokud možno) v dobrém. Po celou dobu pobytu v Harrachově se mnou nepočítejte s hrou. Pokud chytnu nějakou kloudnější wifi, budu podávat hlášení nebo prostě jen stalkovat. :twisted:

Bylo mi ctí, přátelé!

ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Předmět příspěvku: Re: Tamsin vyklízí pole
 Příspěvek Napsal: pát 18. črc 2014 19:11:38 
Bystrozor
Bystrozor

Tákže.
Nejspíš už jste si stihli (or not?) všimnout mé nulové aktivity v předešlých čtyřech dnech (možná pěti dnech, nevím, nepočítám, nezájem). Může za to můj odjezd na chalupu, kde, i když jsem počítala, že stoprocentně bude, nebyla WiFi. A vzhledem k tomu, že v neděli ráno (tož 20. 7.) se na chalupu vracím, tak tu se mnou do příštího pátku (tož 25. 7., mám ten pocit) opět nepočítejte.
Poté tu budu ve velkém oxidovat do 31. 7., tudíž budu schopná dát nějakou kratší rychlou hru, pokud by byl zájem. :) Počínaje 31. 7. totiž frčím do Chorvatska a doma se objevím až 11. 8. (i když je dost možné, že se tu zjevím už desátého hoodně pozdě v noci).
To by mělo být, co se týče mé neaktivity tady na Felixu (a všude jinde), všechno. Od jedenáctého už je vám Tamí zase plně k dispozici :3 (pokud to teda bez vás tě x dní přežije a pokud se jí zase nerozbije veteránek... vážně potřebuju novej noťas).

Příspěvek Napsal: úte 30. čer 2015 15:17:51 
Bystrozor
Bystrozor

Tak trochu neoficiální omluvenka, protože ještě nevím, jestli mi ten net vyjde (i když to vypadá, že jo, oujé!), ale pro jistotu...

1. 7. - 12. 7. - Fičím na chalupu. Internet tam v současné době není, ale protože babička je měkkýš a já umím moc dobře smlouvat a přemlouvat, je docela vysoká pravděpodobnost, že se tam zavede. Na Survival každopádně plánuju pro jistotu napsat už dneska večer (i když to bude šit lvl. 9999), a kdyby to s tím netem náhodou nevyšlo, chtěla bych poprosit Flanna, aby Tam když tak příští kolo npcoidně postrčil dál, případně nějak zranil a poslal do hradu násilím. :D
Jestli budu přítomná na famfrpálové finále a výpravu, to dám vědět (doufejme) zítra. Pokud ale do pátku nebudu vykazovat žádné známky života, Tam-Tam má holt smolíka a normálně se na ni vypečte.
EDIT: EYYY, NET BUDE!

Příspěvek Napsal: ned 19. črc 2015 11:56:12 
Bystrozor
Bystrozor

20. 7. - 24. 7. Chalupa podruhé. Net tam sice pořád máme, ale FFko žere docela dost dat, takže s nimi budu šetřit. :D (Nebudu.)
13. 8. - 24. 8. Chorvatsko. Připojení k internetu žádné, aktivita tedy absolutně nulová.

Příspěvek Napsal: sob 21. kvě 2016 18:39:05 
Bystrozor
Bystrozor

Tamsinka momentálně leží v nemocnici a ma za sebou operaci slepáku. Komu by to nedošlo, tak ne, posty nebudou. Omlouvám se na všech frontách, pokusim se to dohnat, až se vrátím domů (což bude nejdriv za pět dní).

Příspěvek Napsal: pát 10. čer 2016 16:59:49 
Bystrozor
Bystrozor

10. 6 - 22. 6. Hlásím sníženou aktivitu, a to až do uzavření klasifikace. Na hodiny sice psát budu, ale jinam už vážně ne. Dva týdny absence jsou u nás na gymplu docela průšvih, musím dopisovat hromady testů a FFko tedy na mém žebříčku priorit poněkud kleslo. Pardon.

27. 6. - 28. 6. Jedu zase na školní výlet, takže kdyby náhodou na zápase hrál Mrzimor první, byla bych vděčná, kdybyste mě nechali si jenom hodit, posty přes mobil jsou rakovina. :D

Příspěvek Napsal: sob 09. črc 2016 10:51:55 
Bystrozor
Bystrozor

10. 7. - 27. 7. Budu na chalupě pomáhat babičce s hlídáním prcků, protože jsem vzorná vnučka and stuff. Připojení k internetu bych měla mít, jenže po posledním hovoru s babičkou jsem pobrala podezření, že si babi zařídila ta neomezená data na měsíc jenom pro sebe, a já bych tak měla po ptákách. Meh. Každopádně, pro klid svůj i těch, co nesnáší zdržování, ode mě má Miles PMku s omluvou, protože neplánuju riskovat, že náhodou nedorazím.

31. 7. - 10. 8. Odjíždím tradičně do Chorvatska. Tady už budu mít internet stoprocentně (i když... to samý jsem si myslela i o chalupě) a možná bych zmákla i nějakou hru, pokud by někdo strpěl pomalejší tempo. (A než budu případně pomluvena, že zahazuju dovolenou ve prospěch FFka, na to místo jedu letos pošesté, takže mě tam asi už nic nového nepřekvapí.)

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ] 

Obsah fóra » Offtopic » Omluvenky