Autor |
Zpráva |
Leah R. Carter
|
Napsal: úte 29. srp 2017 15:29:10 |
|
|
„Jestli si to pokazíš, možná ještě budeš mít,“ opáčila Leah popichovačně, když si tak hezky teatrálně oddechl, protože ona byla schopná to vytáhnout zpátky na světlo světa kdykoliv se jí to bude hodit. Ale v plánu to tedy neměla, sama totiž na krmení masožravek chtěla rychle zapomenout, natož aby si to tímhle ještě připomínala. - | +
- Nicméně, ať už myslela na cokoliv, pak velmi rychle myslet i přemýšlet přestala. Možná, že ji ten pomalý a nedobyvačný polibek od něj děsil daleko víc, než když se choval jako zvíře. Ne, že by jí byl nepříjemný, spíš naopak, ale to mrazení v zátylku, které ho doprovázelo, už tak příjemné nebylo. Pomalé, procítěné polibky byly... nebezpečné. Mrazení ale velmi rychle zmizelo, neboť se Marcus zase trochu rozvášnil a tím pádem bylo všechno zase v pořádku.
Když si opřel svoje čelo o její, Leah se spokojeně pousmála a nechala jeho hlas, aby se v ozvěně unášel hlavou mezi jejími myšlenkami. „A co máš ještě v plánu, hm?“ broukla podbízivě a zvědavě, ačkoliv jistou představu měla, jenže u Marcuse si jeden nemohl být nikdy jistý, co ho zrovna napadne. Byla to jedna z jeho vlastností, kterou na něm měla ráda, a možná to byl také tak trochu důvod, proč s ním s chutí trávila společný čas. Mimo herně:Pardon, já mám nějaký psací blok nebo co 
|
|
 |
|
 |
Marcus Forne
|
Napsal: stř 30. srp 2017 13:48:30 |
|
|
- | +
- Ono podbízivé brouknutí mělo přesně ten efekt, který by se dal očekávat... A tím byl pro mě velice osobitý úšklebek šelmy, která se chystá každou chvílí zakousnout svou kořist... a to ještě doplněné o divoké plamínky v očích, které jako kdyby najednou pohltily všechen žár zapadajícího slunce. Co na to říct, nemůžu zapřít, že jsem zvíře... a od září budu zvíře doslovně, ehm. Každopádně, odpověď na otázku, co mám ještě v plánu byla prostá... ale nebyl bych to já, kdybych si s ní trošku ještě nepohrál a tak jsem se na chvíli odmlčel, jako kdybych nad tím opravdu přemýšlel, přičemž můj pohled bloudil kdesi v hlubině jejích očích. "Chmm" zamručím po chvíli, čímž prolomím ono napjaté ticho a výraz mé tváře se z hladové šelmy změní do širokého úšklebku, který prostě a jednoduše nikdy nevěstí nic dobrého. "Probudit v tobě šelmu" zašeptám jí do ucha velice mrazivým, avšak svým způsobem i divokým hlasem, ze kterého je jasné, že svá slova myslím opravdu vážně a taky, že myslím. Tedy, divoká Leah byla určitě ještě než mě vůbec poznala, ale každý v sobě máme šelmu, kterou je potřeba pustit ven... každý jsme svým způsobem zvíře, záleží jen na tom, jak moc ho necháme nás ovládat... a asi není potřeba říkat, co mám v plánu zrovna já, ehm.
Mimo herně:V pohodě 
|
|
 |
|
 |
Leah R. Carter
|
Napsal: čtv 31. srp 2017 10:35:21 |
|
|
- | +
- Do jeho předstíraného přemýšlení se neopovážila pronést jedinou větu, protože ji dokonale přikoval pohledem k místu, kde seděla. Snad stále ještě seděla, ona v jeho přítomnosti občas nevěděla, co její tělo vlastně dělá, a pochybovala, že ho ovládá ona sama. On v ní dokázal probudit tu divokou stránku osobnosti naplno a Leah se v tu chvíli bála sama sebe. Toho, co by byla schopná udělat, protože její mozek si v takový okamžik dával dovolenou. Myšlenky pohltila černočerná tma, uvažování se vytratilo. Pokoušela se s tím sice bojovat, ale většinou vzdorovala marně, stejně jako teď, protože se jí ztráta kontroly nad sebe samou prostě ani trochu nezamlouvala. A Marcus podle všeho právě tu ztrátu kontroly zamýšlel.
„Tady?“ zeptala se ho tichým, zastřeným hlasem. To už byla první známka toho, že svůj osobní souboj znovu prohrává. Nikdo tu nebyl, a asi se tu ani neměl ukázat, ale stejně... vlastně to tu skoro působilo, že je může vidět celé město, které se před nimi rozprostíralo jako na dlani.
|
|
 |
|
 |
Marcus Forne
|
Napsal: pát 01. zář 2017 11:59:43 |
|
|
- | +
- Nad její otázkou mi koutky úst cukly do skoro až škodolibého úsměvu, protože přiznejme si to rovnou, tohle celé byla hra a já právě vyhrával... tedy hra, i já sám mám dost často problém rozpoznat, kdo je tu kočka a kdo myš. Kdy jsem ještě lovec a kdy už kořist, ale dneska? Dneska je to naprosto jasné... prozatím. Avšak, Leah si onoho cuknutí koutků asi ani neměla šanci moc všimnout, jelikož se má tvář stále nacházela u jejího ucha a můj dech jí přitom dopadal na krk... možná že i tak trošku naschvál,
ehm. "A kde jinde?" zněla má následná odpověď, jejíž tón byl určitě víc než znepokojivý. Nejen, že byl divoký a hladový, ale zároveň v něm bylo znát něco víc, něco opravdu nebezpečného, ale i tak podivně lákavého. "Tady už nejsme u jezera... nejsme v Bradavicích... není tu nikdo, kdo by cokoliv prozradil... jen ty...já... a usínající město, které nemá o naší existenci ani ponětí" pokračoval jsem dál v dráždivém duchu, jako kdybych nemluvil ani já, jako kdyby jí to našeptávalo její vlastní podvědomí, jako kdyby najednou byla má slova to jediné, co se jí v mysli nachází. "Stačí vypustit tu šelmu" hlesl jsem v následující chvíli, kdy jsem se tváří opět přesunul před tu její a zpříma se jí zadíval do očí. V těch mých už nebyly klasické jiskry a plamínky, v těch mých už byla jen ona divokost... ona šelma.
|
|
 |
|
 |
Leah R. Carter
|
Napsal: ned 03. zář 2017 14:45:08 |
|
|
- | +
- Kdo by se někdy nenechal lovit a své vlastní lovecké instinkty ponechal stranou. Někdy to dokonce bylo mnohem jednodušší a Leah se dneska chtěla nechat lovit. Ale... když se chtěla nechat lovit, nebyla náhodou tak trochu lovec i ona? U nich dvou to někdy poznat vážně nebylo a popravdě je to asi ani nezajímalo.
A tak se ulovit nechala. S výhledem na zapadající slunce, na žijící město, na nebe, které se začínalo třpytit hvězdami, které ještě nestačila pohltit záře města. Všechno to ale vnímala jen okrajově, protože to byl Marcus, kdo ji opět připravil o rozum, a kdo vydráždil její vnitřní šelmu, aby převzala nadvládu nad tělem, které se obvykle chovalo tak, jak si jeho majitelka přála. V tuhle chvíli si ale tak trochu dělalo, co se mu zrovna zachtělo, a popravdě, Leah si ve chvíli, kdy znovu popadla dech a rozum vyhnal z hlavy všechnu tu zákeřnou mlhu nevnímání, vybavovala jen střípky toho, co se právě stalo.
Mimo herně: Ehm, popojedem.
|
|
 |
|
 |
Marcus Forne
|
Napsal: pon 04. zář 2017 20:31:01 |
|
|
- | +
- Nebylo žádným tajemstvím, že naše malá hra na kočku a myš mohla být trošku zmatečná, protože přiznejme si, někdy opravdu nebylo poznat, kdo je zrovna kočka a kdo myš... ale pravdou zůstává, že to bylo po většinu času naprosto jedno.
Dnešek měl ale něco do sebe, ať už to bylo tímhle místem a nebo faktem, že jsme své šelmě zcela podlehli. Bylo to prostě... jiné. Tedy, stejné jako vždycky a přesto svým způsobem jiné... lepší. Takže nebylo čemu se divit, že když ta věčně hladová šelma stáhla své spáry z mé mysli, tak se mi na tváři usadilo velice spokojené pousmání, zatímco jsem to celé rozdýchával a rozhodně se neměl k tomu, že bych se chtěl byť jen pohnout, natož se zvedat... vlastně jediné, na co jsem se zmohl bylo hození jedné ruky za hlavu a hluboké oddechnutí, doplněné o němý pohled směrem k Leah. "Tahle pohoda mi bude v Bradavicích chybět" vypadlo ze mě po nutné chvíli, kdy se mi konečně povedlo zklidnit dech, o tepu ani nemluvě, ten ještě nějakou chvíli bude bubnovat, jak na koncertu rockové kapely, ehm. "Ještě že tam bude jistá florecita, která to tam rozzáří" dodal jsem po chvíli, když jsem svůj pohled opět upřel na zapadající slunce, vydávající své poslední paprsky a tak laškovně se u toho usmál a v duchu si dodal, že nejen rozzáří, heh. A o tom, že tam vlastně těch florecit je víc asi ani netřeba mluvit, že. Ale to teď nebylo nijak podstatné. Mimo herně:Teď jsem měl pro změnu menší blok já 
|
|
 |
|
 |
Leah R. Carter
|
Napsal: čtv 07. zář 2017 15:27:59 |
|
|
Kolik florecit na Marcuse ve škole vlastně čeká, bylo Leah srdečně ukradené. Pravda, kdyby v její přítomnosti dal přednost jiné, asi by to od něj nebyl zrovna rozumný tah, protože Leah se považovala za ten typ dívky, který se na druhou kolej prostě neodsunuje. Nikdy. Jakmile s ní totiž začal někdo jednat jako s druhořadým zbožím, stal se pro Leah zbožím naprosto postradatelným. Nicméně takovou chybu Marcus zatím neudělal, takže se v tuhle chvíli docela spokojeně uculovala. „Hmmm, ale florecita je teď poněkud unavená,“ podotkla lehce vyčítavým tónem, protože nehledě na nezapomenutelnost zážitku ji taková aktivita po vyčerpávajícím týdnu dorazila. Být doma, otočila by se prostě a jednoduše na druhý bok a usnula by, ale to tady nad městem andělů tak nějak nešlo.
|
|
 |
|
 |
Marcus Forne
|
Napsal: čtv 14. zář 2017 17:33:46 |
|
|
Při jejích slovech mi po tváři přeběhl lehký šibalský úsměv, který ale hned v následující chvíli nahradilo menší ušklíbnutí, zatímco jsem pohled ze zapadajícího slunce stočil opět k ní. "Tak to abych si jí odnesl zpátky do doupěte, hmm?" uculil jsem se lišácky, zatímco jsem se posadil a tak podezřele si jí začal prohlížet a že z mého pohledu muselo být hned jasné, že mám něco nekalého v plánu. A přiznejme si, když já začnu něco plánovat, tak to většinou stojí za to, ehm. Proto, jakmile jsem se v duchu ujistil, že by to vyjít mohlo, ano mohlo, ne že to prostě vyjde... tak se mi na tváři usadil doslova ďábelský výraz, podtržený o opravdu široký úsměv, který nikdy neznačil nic dobrého a než se Leah nadála, tak jí má ruka chytla za tu její a v následující chvíli už jsme nebyli tam, kde jsme byli, nýbrž jsme se nacházeli na naší terase. Ano, přemisťování nebyla zrovna sranda, ale já se vždycky bavil dobře, i když mi sem tam chyběl kus oblečení, obočí nebo i pár vlasů, ale tohle nebyl ten případ! Tohle přemístění bylo čisté a prostě perfektně provedené! No dobře, objevili jsme se pár centimetru nad zemí, ale to už je přece detail, no ne? "Hladké přistání!" vyhlásil jsem se spokojeným úsměvem naprosto ignorujíc onen pár centimetrový pád a ve skrytu duchu doufal, že ho přehlédla i Leah, i když ta bude asi trošku v šoku z náhlého přemisťování, ehm... ale pořád lepší, než se vracet motorkou, no ne? Řeklo se žádný další adrenalin. I když pro tu motorku se tam budu muset rozhodně zítra vrátit, ale tak ještě že máme v garáži auto, protože další přemisťování bych asi nepokoušel. Příště už bych o to obočí přijít mohl!
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků |
|
|
|