Autor |
Zpráva |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: úte 17. zář 2013 17:33:33 |
|
|
Pár z vás už více či méně nenápadně naznačilo, že by si docela přálo uspořádat nějaký ten sraz. Nám se ten nápad samozřejmě zamlouvá, i když víme, že to není pořadatelsky jednoduchá záležitost. Jsou tu hráči z celé republiky (a nejen z ní), různých věkových kategorií a časových možností. Nikdy nezvládneme vyhovět všem, ale chtěly bychom vyhovět většině.
Nejdřív jsem zvažovala, že sem nahodím nějakou tu hlasovací anketku ohledně toho, kolik z vás by vůbec na sraz přijelo, ale protože těch zásadních otázek je trochu víc, pokusím se je shrnout a byla bych ráda, kdybyste se vy, co máte zájem nás, poťouchlé potácivé pošuky, vidět, pokusili na ně odpovědět. Když se sem vyjádříte, beru to jako automatické "ano, chtěl/a bych sraz" 
1. Jak daleko jste ochotni cestovat? (vyjmenujte nějaká ta větší města, která pro vás připadají v úvahu (Praha, Brno, České Budějovice, Plzeň, Ostrava, Pardubice...atd., fakt jen ta větší) - nejde o to, jestli se vám v nich líbí, ale jestli jste ochotni se plácnout přes kapsu a dorazit tam) 2. Kdy by se vám sraz časově nejlépe hodil? (nejde nám o data, jde nám o nějaký časový úsek, kdy máte volnější rozvrh - např. jaro/léto/podzim/zima/od-do/hned... s tím hned už teda trochu trollím, ale klidně toho můžete napsat víc, konkrétní datum (víkend) budeme řešit později, až si uděláme nějakou představu)A já se rovnou vyjádřím za sebe jako příklad: 1. Kamkoliv, ale přes celou republiku jen v případě, že seženu nocleh, což já si seženu  (sakra to vyznělo hodně blbě) 2. Kdykoliv, ale musím to vědět alespoň měsíc dopředu
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: úte 17. zář 2013 18:09:17 |
|
|
1. Kamkoli, i když samozřejmě logicky preferuju, aby mi to zrovna nevyšlo přesně na tu opačnou stranu republiky, ale s tím asi nic nenadělám  Zrovna všechna z uvedených měst snad nějak dám... 2. Když už zní první odpověď "kamkoli", tak jako "kdy" si určuju alespoň nějaký ten školní rok. O prázdninách mi totiž neplatí žákovský průkaz a to by se pěkně prodražilo, což ostatně - nedostatek financí je takový velký důvod, který by mohl ohrozit můj přijezd. Líbil by se mi buď ještě podzim, nebo nějak rozumně zima/jaro na začátku dalšího semestru, později už bude trochu problém kvůli ukončování roku, odevzdávání prací, a podobně... (To je fakt blbý, že se neumíme přemisťovat...  )
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: úte 17. zář 2013 19:00:05 |
|
|
Jupí, srazíííík!  1. Kamkoliv, ovšem přes celou republiku cestuju pouze v případě, že mi někdo poskytne nocleh, někdo hodný, kdo mě neukousne a nebude mě šikanovat  Jinak bych samozřejmě byla radši, kdybych nemusela tak daleko (i kvůli financím), třeba Budějky nebo Praha není nejmenší problém. A samozřejmě Plzeň xD 2. No, u mě se termín odvíjí podle školy a financí. Vím, že v listopadu budu finančně na dně. V prosinci jsou zápočty, v lednu zkouškový. Ten začátek novýho semestru se mi zdá jako fajn možnost, ale po Novém roce se víceméně přizpůsobím, protože školu skoro nemám  Nicméně hodilo by se mi vědět to nějak dopředu, abych si na sraz vyhradila nějaké galeony xD
|
|
 |
|
 |
Salomé Y. Rosen
|
Napsal: pát 20. zář 2013 16:53:09 |
|
|
1. U mě ideálně Praha, Brno, Ostrava... Plzeň a Budějky mám za sebe trochu (víc) z ruky. 2. Já jsem pro skoro kdykoliv, vyjma období Vánoc (finance), ledna+května (zkouškové) a velkých prázdnin, protože nevím, jestli tu budu.. 
|
|
 |
|
 |
Andrew Brown
|
Napsal: sob 21. zář 2013 18:22:12 |
|
|
1. U mě je asi nejlepší ta Praha, ale zvýše zmiňovaných můžu dojet i tam, nejhorší budou asi Pardubice, ty jsou pro mě nejdražší :? 2. Tak mě je to vcelku jedno. Pokud to nebude v prosinci(Jsou Vánoce a budeme se sborem na víkend v Praze), ale musím to vědět dopředu(nejlepší by bylo tak 2 měsíce.. Kvůli kapesnému xD).
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: ned 22. zář 2013 13:19:34 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
1. teoreticky kamkoliv, ale pokud možno Brno, Praha nebo Č.Budějovice :3 2. úplně stejně jako Salomé xD tzn. prosím ne kolem Vánoc a o zkouškovém.
|
|
 |
|
 |
Riley Butlerová
|
Napsal: ned 22. zář 2013 16:40:32 |
|
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
|
Vzhledem k tomu, že jsem na takovém hromadném srazu ještě nikdy nebyla, nemůžu říct, že tenhle příspěvek je mé stoprocentní ano... To záleží ještě na pár... Hm... Podmínkách. Například... Pojede Patrick? Pojede Salem? To abych měla někoho, za koho bych se mohla schovat, i když... Nakonec se ještě budu schovávat právě před nima. Kdoví.  ALE vážně o své účasti přemýšlím, takže: 1. Jednoznačně Praha. Jiná města bych musela hodně zvažovat. 2. Časově jsem ochotná se přizpůsobit čemukoliv, pokud to tedy bude víkend. Ve druhém školním pololetí už za tohle tvrzení neručím. Však vy víte proč.
|
|
 |
|
 |
Salem E. McLarken
|
Napsal: ned 22. zář 2013 17:04:13 |
|
|
No... Moje pisatelka s takovým hromadným srazem taky nemá nějaké větší zkušenosti, a i když je docela stydlivá a plachá, tak by asi neměla problém se takového srazu zúčastnit. Pisatelka by se jistě se svým strachem a studem nějak poprala, to by zase až takový problém nebyl.  1. Já jsem pro Brno. Ale možná bych mohla dorazit i do té Prahy, ale to by pak záleželo na mé finanční situaci, která je momentálně po letních dovolených a s přibližujícími se Vánoci značně na mizině. Nicméně jestli by dorazila i Riley a našel by se někdo, kdo by taky cestoval z Brna, tak by se to snad nějak dalo. Taky hlavně z toho důvodu, že se v Praze vůbec nevyznám, i když tam čas od času jezdím na dovolenky.  2. No... Nebudu říkat, že kdykoliv, hlavně když nevím jak a co bude, takže se spíš časově přizpůsobím, když to budu vědět dopředu. A taky souhlasím s nějakým tím víkendem. Každopádně vás ráda všechny poznám, jen byste měli vědět, že se toho trochu bojím protože nejsem žádný bavič. 
|
|
 |
|
 |
Samuel E. Tyers
|
Napsal: ned 22. zář 2013 17:23:36 |
|
|
Jak naše milovaná Lei ví, já rád každý sraz, tudíž jsem pro každou špatnost ve jménu srazu! 1. Pokud možno Praha nebo Brno. Budějovice jsou bohužel místo, které je trochu mimo mé finanční limity. Pokud by byla možnost přespání budu jedině rád. Jsem skladný, spokojím se klidně i s vanou nebo komorou  2. Můžu prakticky jakýkoliv víkend, pokud bude náhodou nějaký, kdy nebudu moci, tak dám předem vědět. Momentálně vím jen o jednom a to je 2-3. listopadu.
|
|
 |
|
 |
Anabelle Xaveria Howells
|
Napsal: ned 29. zář 2013 22:55:09 |
|
|
Ačkoliv si nejsem jistá, zda bych svou schizofrenní face chtěla ukazovat světu, mívám i já nálady, kdy bych chtěla poznat zdejší pisatele. Takže i jako nováček odpovím. MístoZa mě buď ty Budějice(eventuelně jiné jihočeské město, poblíž Borovan-těch u ČB), případně Hradec Králové/Pardubice(babička východočeška ^^), v nejhorším případě Praha(kde se ale rozhodně vůbec nevyznám  ) A termín...Víceméně jakýkoliv víkend od začátku listopadu do konce března, pak podle toho, jak budu mít směny na hradě, ale stále víkend. Pokud by to bylo v těch Budějicích, což těžko, tak asi i pátky. That's all from Xavuš, Merlin s vámi 
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků |
|
|
|