Autor |
Zpráva |
Sivoi Joshua Tony
|
Napsal: sob 08. bře 2014 10:00:54 |
|
|
Nejlepsi cina je na Namesti Miru co se tyce Prahy, nabidky, cen a interieru a hned vedle na I.P.Pavlova je jedna z nejuznavanejsich cajoven v Praze. Kde maji skvele caje, ale i domaci kuskus a mnoho dalsiho. 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: čtv 13. bře 2014 13:38:38 |
|
|
 Těšíte se? Takže, v 10.00 sraz pod koněm (pod prdelkou) na Václaváku. Protože se určitě zdržíme minimálně do půl jedenácté na místě diskutováním, čekáním na opozdilce, představováním... , s klidem můžeme pomalu zamířit rovnou na oběd (čína ve Světozoru/Palladium/co nás napadne), případně se po cestě stavit v Luxoru či tak podobně (závislí jedinci na kafíčku či Bubble tea). Po obědě následuje děsně funny program, který ještě nikdo nevymyslel a bude záviset na počasí, každopádně FF kvíz za herní odměny vás nemine. Na 15.00 máme rezervovanou Šamanku, budeme sedět na polštářcích a komu se to nelíbí, ten dostane školní trest. Co jsem počítala, mělo by nás být cca 13-15, takže je jasné, že si nemůžeme zrovna moc vybírat. No a hádám, že než si spolu všichni pokecáme, tak to zabere dost času, tudíž další program už bude víceméně individuální. Prosím ty, kteří netrefí pod koně nebo se zdrží, aby mi napsali PMku. Vysvětlím cestu nebo si vyměníme čísla, abychom se hezky všichni našli 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: pon 17. bře 2014 18:48:02 |
|
|
Tonda při adminské poradě u oběda: 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: pon 17. bře 2014 22:24:49 |
|
|
(Ladí ti s podpisem  Teď se nezbavím dojmu, že tam máš bambus  )
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: ned 23. bře 2014 8:29:07 |
|
|
Odměny za kvíz
Za kvíz jste mohli dostat celkem 63 a víc bodů (v závislosti na počtu vyjmenovaných hráčů a rodin) Komu ze svých postav jednotlivé schopnosti a kouzla navýšíte, je mi jedno, můžete to klidně rozdělit, poznámku o aktualizaci ke kartě psát nemusíte. Se slečnou Olsson se domluvím na podrobnostech soukromě. Pokud by někdo nutně potřeboval znát přesný počet svých bodů, nechť se mi ozve. - Výsledky | +
- 1-10b = navýšení jednoho kouzla o jednu úroveň (Ezra, Maeve - vážně je mi líto, že jste musely odejít dřív
)
11-20b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň (Jocie, Sam)
21-30b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + jednoho kouzla o dvě úrovně (Shan, Flann, Riley)
31-40b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně (Arsen)
41-50b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně + jeden bod k létání NEBO k lektarům (Ery, Salem)
51-60b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně + dva body k létání NEBO k lektarům; případně lze rozdělit jeden k létání, jeden k lektvarům (Cass)
61b a více = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně + dva body k létání NEBO k lektarům; případně lze rozdělit jeden k létání, jeden k lektvarům + překvapení od Vypravěče (Gingerína "I'm-a-Hufflepuff" Olsson)
|
|
 |
|
 |
Gwendolen Alwull
|
Napsal: ned 23. bře 2014 14:28:00 |
|
Registrován: pát 18. led 2013 18:58:47 Příspěvky: 450 Bydliště: Mrzimorské sklepení
|
A nebyl by kvíz i v internetové podobě? Ne, vůbec nechci vědět, o co jsem přišla... 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: ned 23. bře 2014 17:46:26 |
|
|
Sakra, a zrovna body v lítání nenahrabu, já se picnu!XDD No, každopádně grand gratulace (šprtnyyyy!  ) 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: ned 27. dub 2014 10:21:43 |
|
|
VÍCEDENNÍ PRÁZDNINOVÝ SRAZ Kdy? v termínu od 13.7. - 19.7. Kde? hotel Mama Lei*** v malebné vesničce nedaleko Pardubic - | +
- Ubytování po dvou až pěti v samostatných pokojích (lůžkoviny v ceně); možnost spaní pod širákem, ve stanu, pod altánem, na zemi (spacák vlastní, omezená možnost propůjčení erárních). Hotel disponuje standardním vybavením (udržované sociální zařízení, kuchyně, prostorná společenská místnost), zahradním pseudobazénem, zábavním miniparkem, miniwellness studiem, kulečníkovou hernou a domácím kinem. Ve venkovních prostorách je možnost grilování a sportovního vyžití. Wifi v ceně pobytu.
V areálu můžete mimo jiné narazit i na dvoučlennou smečku hafoňů, jednoho maguára, několik neagresivních slepicomutů, jedno domácí Skřítě a vzrostlého trolla (jemuž bylo po krátkém a velmi vtipném rozhovoru doporučeno vyklidit na daný termín svou jeskyni).
Milé děti, jak bylo několik z vás už informováno, máme možnost uspořádat ve výše uvedeném termínu vícedenní sraz. Nemusíte nutně absolvovat celou určenou dobu, ale pokud se vám bude chtít, nikdo vás vyhánět nebude. Ubytování jako takové je zdarma, takže výdaje se omezují na stravu, cestování, případný výlet do Pardubic (pokud o něj bude zájem) a příspěvek na materiál na výrobu hůlek (opět v případě, že bude zájem). Veškeré info je předběžné a konečná podoba se bude odvíjet hlavně od toho, kolik z vás by se chtělo zúčastnit, pokud vůbec někdo. Takže zásadní otázka: Kdo a na jak dlouho by přijel?Já hlásím, že určitě dorazím, a to na celý termín, protože tam stejně tou dobou budu muset krmit hafoně 
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: stř 07. kvě 2014 22:45:24 |
|
|
Jo a jen tak btw, bylo by fajn to dát vědět nějak rozumně, cca do konce května, ať se to stihne doladit, a nevymýšlíme všechno až na poslední chvíli 
|
|
 |
|
 |
Samuel E. Tyers
|
Napsal: čtv 08. kvě 2014 0:33:38 |
|
|
Dorazím snad určitě  Ale přesně kdy a jak, to ti neřeknu dřív jak ke konci června, protože z jasnovidectví mám samé Tčka  Víc ti teď bohužel říct nemohu, no a myslím, že na konci května to taky ještě nebude o moc jiné.
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|
|
|