TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
Jsem tu jen na skok, abych se s vámi podělila o něco ze starší tvorby. Trochu jsem to upravila, aby to vypadalo trochu lépe a rozhodla jsem se to hodit sem
Tak přidávám ještě další grafiku do sbírky. Předtím se jednalo o Havraspár, tentokrát Nebelvír. Ještě nevím, jestli budu pokračovat i s ostatními kolejemi. Museli byste mě přemluvit
To je jen dokonalé spojení mého Pottermoreovského a Felixovského já Ale našla jsem i jednoho herce, který zvládl na různých rpg obsadit všechny koleje... několikrát