Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Londýn » Příčná ulice

Stránka 87 z 117 [ Příspěvků: 1167 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 117  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: [Uličky]
 Příspěvek Napsal: pát 11. bře 2016 17:53:41 

Oči Audrey se rozzářili když spatřila růžičku, kterou jí Harry koupil. "Děkuju," špitla s úsměvem a za odměnu mu dala ještě jednu pusu, tentokrát však ne na tvář. Zasloužil si to, růžička byla pěkná a navíc to byla jedna z jejích oblíbených kytek. "Promiň, že jdu pozdě - focení se trochu protáhlo. Ty podzimní kolekce nepočkají ani den a musí se to všechno nafotit teď hned," napodobila hlas svého manažera zatímco se pobaveně na svou druhou polovičku šklebila. Jakmile dostala pochvalu, že jí to sluší, začervenala se a věnovala Harrymu široký úsměv. "Tobě taky," zamrkala na něho laškovně. Vážně mu to slušelo a to i když měl na sobě jen bílé tričko a kraťasy, byl prostě sexy.
"A já myslela, že budeš chtít kávu," pobaveně se na Harryho zašklebila a drkla ho loktem do žeber. "Chládek zní fajn," zavrněla pak a pokývala hlavou. Na místě se už však dvojice déle nezdržovala a Audrey se jen vesele zazubila, když jí Harry chytl za packu. "A co takhle ledovou tříšť i zmrzlinu? Já rozhodně zvládnu obojí a klidně bych zvládla i ledové kafe," rozhodnout jestli zmrzlinu nebo ledovou tříšť bylo těžké, navíc bylo teplo, takže obojí by přišlo vhod, a proč tedy rovnou nevzít obě dvě věci? "Stín i chládek zní fajn," zavrněla s úsměvem a pokrčila rameny. "Příště se mnou pojedeš do Egypta, viděl jsi už ty fotky odtamtud? Myslím, že už to mělo vyjít," nakrčila nosík jak se snažila přijít na to, zda už se fotky z Egypta objevily v jednom z módních časopisů nebo zda to bude ještě chvíli trvat. "Jak si vůbec prázdniny užíváš ty? Je mi děsně líto, že máme na sebe tak málo času," přiznala a na chvíli se taky zamračila, protože jí to opravdu vadilo a doufala, že se to zas brzy zlepší a budou se vídat co to jen jde.

Příspěvek Napsal: pát 11. bře 2016 21:54:02 

Harry spokojeně zabručel, když se mu dostalo děkovného polibku za tu růži, a pak se na Audrey zadíval s jiskřičkami v očích a úsměvem ve tváři. „To nevadí, dámy přece můžou chodit pozdě,“ mávnul rukou do vzduchu a zatvářil se pobaveně. Že to byla Audrey, nenaštval se, ale kdyby šlo o kohokoliv jiného, nebylo pochyb o tom, že by byl schopný vzteky vybouchnout. „To v tomhle šíleným vedru fotíte podzimní kolekce?“ podivil se, protože si nedokázal představit, jak pózuje před fotoaparátem ve svetru a tváří se, že je mu zima. Ne, to by nedokázal.
„Kafe si dám leda tak ledový, protože horký se v tomhle vedru prostě pít nedá,“ postěžoval si Harry s úšklebkem a utrápeně si povzdechl, neboť se mu po hrnku horkého kafe neskutečně stýskalo. Ale sebevrah nebyl. „Dám si kávovou zmrzlinu. A pak i to ledový kafe,“ usoudil po chvilce mlsně. On kávu prostě miloval. A měl pocit, že jí dneska má kritický nedostatek.
Když Aud zmínila Egypt, Harry se zatvářil trošičku vyděšeně. „Ale tam je přeci taky strašný horko!“ namítl a z vidiny rozpáleného písku a široko daleko žádného stinného úkrytu se mu udělalo mdlo. „Fotky jsem neviděl,“ přiznal. „Ukážeš mi je? Budu radši, když mi k tomu přihodíš odborný komentář,“ usmál se a zamrkal nevinně jako andílek.
Co se prázdnin týkalo, Harry pokrčil rameny. „Nijak zvláštně. Mám tréninky, při kterých umírám, protože v tom vedru se to nedá, a jednou jsem byl s kamarády na víkend pod stanem. Víš co, pánská jízda, nějakej ten alkohol a tak...“ Další nevinný úcul. „Taky mě mrzí, že na sebe nemáme tolik času, ale určitě si to vynahradíme,“ mrknul na Audrey povzbudivě. „A co ty? Děláš taky něco jiného, než že pózuješ před foťákem?“

Obrázek

Příspěvek Napsal: sob 12. bře 2016 11:12:32 

Audrey se pousmála a přivoněla k růžičce. Stejně jí bylo líto, že v tomhle vedru nechala Harryho čekat. "Jo, protože je chtějí vydávat hned v září a to už je škola, takže se to muselo nafotit už teď," Aud nakrčila nosík a pokrčila rameny. Sice věděla, že přes školu taky bude fotit, ale přes školní rok to chtěla alespoň trochu omezit, aby měla taky víc času na Harryho. "Pouštěli na nás několik větráků, takže se to docela dalo. Navrhla jsem jim, že to příště můžeme fotit rovnou v mrazáku," zašklebila se pobaveně, ale nápad to bylo dobrý, ne?
"Ledový kafe zní dobře, asi si ho dám taky," odkývala pak, za tu dobu co s Harrym byla si na jistý přísun kofeinu taky zvykla a snažila se ho pravidelně svému tělu dodávat, i když na něm nebyla tak závislá jako Harry. Asi nikdo nebyl na kávě závislý tak jako on.
Audrey se pobaveně zašklebila, když si všimla jak se Harry tváří na nápad s Egyptem. "Ještě větší než tady, broučku," souhlasila s ním, protože to prostě byla pravda. A jestli umíral už jen při takovémhle teplu, v Egyptě by se asi roztekl během několika málo minut. "Ráda, mám jich pár doma," nevinně na svou drahou polovičku zamrkala, protože to bylo samozřejmě děsně nevinné pozvání po procházce na Příčné k ní domů.
Audrey se na chvíli zamračila, když slyšela slova jako alkohol, pánská jízda.. sice říkal, že byl někde pod stanem, ale.. Aud měla prostě strach, věděla co s Harrym alkohol dělá a sám se jí přice přiznal, že to co se stalo předtím mezi nimi nebylo poprvé. "Vlastně ne, celé prázdniny jen fotím, natáčím reklamy, měli jsme i několik módních přehlídek.. Taky různě jezdím po světě. Prázdniny si fakt užívám, ale něco, tedy někdo mi děsně chybí," zamrkala na něj děsně nevinně zatímco se culila o sto šest. "Taky jsme s Crys navštívily rodiče. Což mi připomíná, letos nás v Bradavicích bude o jednoho Cartera víc - brácha nastupuje do Bradavic, děsně to uteklo," broukla ještě s širokým úsměvem.

Příspěvek Napsal: ned 13. bře 2016 7:40:55 
Profesor

Sky v rámci zachování zdravého rozumu a alespoň nějaké důstojnosti nepředvedl opičí tanec s typickými pazvuky, které by ho měly doprovázet, a jen pokrčil rameny, čímž jí vlastně dal za pravdu. Ačkoliv banány byly dobré i bez Tarzaní minulosti. „No, tak se stav u Fortescua a dej si zmrzku s trollím chrchlem. Lahoda,“ mlaskl gurmánsky, načež se docpal tou tající zmrzlinou, a když ho označila za opičáka, menšímu u-u-a-a tanci a podrbání na bradě nakonec neodolal.
„Já jsem velkej duchem,“ oznámil Nesse nadneseně, když se ho pokusila díky jeho nížce ještě víc ponížit, ale on si z toho moc nedělal. Alespoň se vešel tam, kam se i leckdo mladší nevpasoval, a to mu vyhovovalo. Prolézt pod plotem? Hračka. Hra na schovávanou ho taky vždycky bavila. „Je to tam supr! Já jsem v Nebelvíru, a i když tam máme pár šiblejch holek, spolužáci jsou fajn. A taky jsem členem školní kapely,“ prohlásil hrdě, ačkoliv netušil, že by se na to někdy vůbec daly balit holky. „A kde máš sponzory? Nebo jdeš sama?“ Začal se zajímat a pak se zašklebil. „Nuda. Potkani jsou zábavnější. Ten můj se jmenuje Zmetticus.“ Pochlubil se. Když k němu blondýnka natáhla ruku a představila se, váhavě jí tu ruku stiskl, a prohlédl si ji od hlavy až po paty. „Queenová? Jako ta, co furt propadá, a je divná?“ Nějak se mu to nezdálo, že by spolu ty dvě mohly mít něco společného. „Já jsem Sky. Crane.“

Příspěvek Napsal: ned 13. bře 2016 10:20:47 

„Já bych nepřežil ani s větráky,“ prohlásil Harry přesvědčeně, protože větráky prostě nemohly rozehnat to příšerné všudypřítomné vedro. A už vůbec ne v případě, že byl člověk nabalený jako pumpa jenom proto, aby mohla být nafocena podzimní kolekce. „V mrazáku by mi to přišlo celkem přijatelný. V takovým tom obrovským chladícím boxu, kde visí poloviny prasat a tak,“ ušklíbl se pobaveně. Fotky mezi masem, to by bylo stylové!
„Kafe,“ zvedl Harry důležitě ukazováček a neméně důležitě se zatvářil, „zní dobře vždycky, ať už má jakoukoliv podobu. Kávový zákusek, kávová zmrzlina, ledová káva... zní skvěle,“ poučil Audrey s vážnou tváří a na závěr se pobaveně uculil. Ale svá slova myslel naprosto vážně, protože kafe, to byla jeho srdcovka. Esence života.
Když mu Audrey sdělila, že je v Egyptě ještě větší horko, než tady, Harry se zatvářil nenadšeně a usoudil, že do Egypta prostě nikdy nepojede, pokud to nebude vyloženě nutné. „Jak jsi to tam přežila, u Merlina?“ vybafl, protože to dost dobře nechápal. „Takže se pak zastavíme u tebe?“ zeptal se, když Audrey zmínila fotky, a zatvářil se naprosto nevinně, protože mu přece šlo jen o naprosto nevinnou návštěvu spojenou s prohlížením fotek, nic víc. A taky doufal, že má Audrey doma aspoň větrák a vanu plnou ledu.
Protože si Harry všiml, jak se Audrey tváří na tu jeho pánskou jízdu, stiskl jí packu a konejšivě se uculil. „Netvař se tak, fakt jsem tam byl jenom s kamarádama. A ani jsem se moc neopil!“ zahlásil, i když si nebyl jistý, jestli to, co předváděl, ještě spadá do kategorie „moc jsem se neopil“. „A kdes všude byla?“ zeptal se zvědavě, když mu Audrey sdělila, že dost jezdí po světě. Samozřejmě, že věděl, že focení a přehlídky tohle vyžadují, ale Aud se nezmínila, kde všude byla. Když mu sdělila, že jí někdo děsně chybí, usmál se jako měsíček na hnoji a za chůze se k ní naklonil, aby jí vtisknul pusu do vlasů. Jo, jemu taky chyběla, moc. „Další Carter? No, aspoň nebude vypadat jako vy dvě. Teda doufám,“ podotkl s úšklebkem ve tváři. „Asi se těší, co?“ vyzvídal, zatímco směřovali k tomu zmrzlinářství.

Obrázek

Příspěvek Napsal: pon 14. bře 2016 7:07:42 

"Ty by jsi se chtěl fotit někde, kde visí mrtvá zvířata?" Audrey zbledla jak se jí z té představy udělalo mdlo. Fotit se mezi mrtvými zvířaty? Ne, to by rozhodně nepřežila. "Jsi nechutnej, víš to?" zakončila to nakonec a tentokrát se na svého milého dokonce i usmála a do tváří se jí vrátila barva. Kdyby jí někdo podal nabídku fotit se v mrazáku s mrtvými věcmi, rozhodně by to nepřijala, ale už moc dobře věděla, komu by tohle nabídla..
Audrey se snažila nesmát se, když se Harry zatvářil děsně důležitě, ale koutky úst jí do úsměvu cukaly. "Jistě, jistě, zapomněla jsem," zašklebila se pak na Harryho. Jistě, kafe znělo dobře, ale znala mnohem lepší věci než to. Třeba sušenky, které přímo milovala.
Aud se zatvářila tajemně a na Harryho se vesele zazubila. S odpovědí na jeho otázku si dala pěkně na čas. "Taky jsem tam chodila celé dny v plavkách, a pokud jsme zrovna nefotili, tak jsem se válela u moře," broukla nakonec s lehkým pokrčením ramen. Co jiného se také dalo v Egyptě dělat, než se opalovat, válet se u moře a koupat se? Jistě, památky byly taky super, ale v tom vedru Audrey neměla náladu na cokoliv co zahrnovalo pochod někam pryč. "Jo, to bych byla ráda," odkývala návštěvu, protože to znamenalo další strávený čas spolu.
Aud se nervózně kousla do rtu. Vážně se snažila netvářit naštvaně, ale ta pánská jízda.. "A kde jste byli?" zeptala se nakonec smířlivě a vážně se snažila tvářit tak, že jí to vůbec nevadí. Ne moc úspěšně. "Čína, Japonsko, Španělsko.. kdybych ti měla vyjmenovat všechno, tak bychom tady byli ještě zítra," což sice nebyla tak zlá myšlenka, i když rozhodně trávit noc na ulici se jí nechtělo, ale cokoliv znamenalo strávit s Harrym více času.. to brala. A když jí ještě Harry vtiskl pusu do vlasů, myslela si, že se asi brzy rozpustí.
"Nebude," zasmála se, protože představa Macka, který vypadá jako ona a jejich sestra byla dost vtipná. "A těší se, ani nevíš jak. Kdyby tě nějak zlobil, tak stačí říct, já to s ním domluvím," zamrkala pak na Harryho a letmo se usmála. Věděla totiž jaký Mackenzie dokáže být, i když mu to neměla za zlé.

Příspěvek Napsal: pon 14. bře 2016 12:01:53 

„Dám si zmrzku s trollím chrchlem,“ prohlásila Nessa odhodlaně, aby dala najevo, že ji nějaké nechuťárny neodradí a nezastaví. Kromě toho bylo horko a zmrzlina fakt přišla vhod, ať už byla jakákoliv. Cokoliv studeného přišlo vhod.
Skyovu opičímu tanci se Nessa pobaveně uchechtla a vzápětí s pobaveným úšklebkem ve tváři prohlásila: „Jo, to vidím, že jsi velký duchem,“ odkývala to a bylo jasné, že si o Skyovu duševním zdraví myslí svoje. Ale musela uznat, že byl ten kluk docela fajn, i když měl spoustu řečí a byl tak trochu praštěný. „Nebelvír, to jsem si mohla myslet,“ usoudila s přikývnutím, jakmile se Sky rozpovídal o škole. „Prý tam chodí samí exoti, takže tam asi zapadáš, co? Bradavice mají školní kapelu? Já bych se ráda dostala do Havraspáru nebo Zmijozelu, kam chodil bratr,“ přiznala, ale dobře věděla, že záleží jen a pouze na Moudrém klobouku a její přání vůbec nemusí být vyslyšeno a pravděpodobně vyslyšeno nebude. „Rodiče mi dali peníze, ať si nakoupím sama, jsem totiž velká holka, víš,“ pochubila se. „Zmetticus? To je zvláštní jméno, jak jsi na něj přišel?“ zeptala se s upřímným zájmem. To jméno se jí líbilo, což ale Skyovi nehodlala jen tak přiznat, ještě by si o sobě začal myslet, že je génius.
Nessa pevně semkla rty a nakrčila čelo, když si chlapec spojil jméno Queenová s její nenormální sestrou. Během zlomku vteřiny se rozhodla, že se prozatím bude tvářit, že takovou Queenovou nezná. „Nějaká taková ve škole je? Tu neznám, asi shoda jmen,“ pokrčila rameny. „Sky Crane? Hm, těší mě,“ pousmála se letmo. To jméno jí nic neříkalo.

Příspěvek Napsal: úte 15. bře 2016 10:19:16 

Harry zakroutil hlavou a pobaveně se zašklebil. „Chtěl bych fotit v mrazáku a nenapadl mě žádný větší mrazák, než ten, kde se skladuje maso,“ odvětil a pokrčil přitom rameny. A co, na mrtvých půlkách prasat nebylo zase nic tak moc nechutného, Audrey byla citlivka. „No vidíš, a přesto jsi ještě neutekla,“ zamrkal na ni laškovně, když mu sdělila, že je nechutný, a usmál se jako žralok.
Když Audrey neprotestovala proti jeho slovům o kafi, Harry se spokojeně uculil. „Asi založím Klub Godrikovy božské kávy,“ prohodil, protože si vzpomněl, že Erasmus za svých studijních let podobnou ptákovinu vymyslel, jen s kakaem. A ta ptákovina přežívala dodnes, i když jak Představený klubu zmizel ze školy, už se kakaisti neprojevovali tak moc, což byla celkem škoda. Bylo to správně ujeté.
Představa Audrey v plavkách byla představa věru pěkná, takže se Harry znovu zazubil a v očích mu přeskočily jiskřičky, což ale nebylo vidět, protože si na oči znovu stáhl sluneční brýle - bez nich ho oči neskutečně pálily a připadal si skoro slepý. „Hmm, když zmiňuješ ty plavky, tak mě napadá... nezajdeme spolu někam k vodě? Nemyslím dneska, ale před odjezdem do školy bychom to třeba stihnout mohli. Ono to horko asi jen tak nepřejde,“ zamumlal, mírně povytáhl obočí a zkoumavě se na Aud zadíval, co ona na to. Návštěvu spojenou s prohlížením fotek Harry už jen spokojeně odkýval.
„Nikde blízko,“ odvětil na její otázku, kde byli, a zatvářil se tajemně. Nic před ní ale skrývat nehodlal a stejně tak neměl důvod lhát, takže nakonec odpověděl: „V Kanadě. Bylo to tam děsně super,“ zazubil se. „Nějaký fotky taky mám, tak ti je příště klidně ukážu, je tam fakt krásná příroda,“ přislíbil. „Hm, ty se doma taky moc nezdržuješ, co?“ prohodil Harry pobaveně, když mu Audrey začala vyjmenovávat, kde všude byla, a naznačila, že to zdaleka není všechno. Jeho by asi nebavilo takhle neustále pendlovat po světě.
Co se dalšího Cartera týkalo, Harry přikývl, aby dal najevo, že informace bere na vědomí. „Takže se na něj mám těšit na létání, super,“ podotkl rádoby nadšeně - ne že by něco měl proti tomuhle konkrétnímu dítěti, ale dobře věděl, jaká mela jsou první hodiny létání, a jak z toho vždycky má pocuchané nervy. Děsilo ho to.
Po chvilce společně s Audrey přišel blíže ke zmrzlinářství - stánek byl i venku, ale měli samozřejmě možnost jít si sednout dovnitř. Harry se nebránil ani jedné variantě, a tak tázavě juknul na Aud. „Koupíme si zmrzku a kafe a půjdeme, nebo si chceš jít na chvíli sednout dovnitř?“

Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 16. bře 2016 11:14:26 

Audrey se na Harryho zašklebila. "Já ti to neberu, jen by tam nemuselo být to maso," pokrčila rameny ač kdyby věděla, že tam to maso bylo, taky by se tam odmítala vyfotit. Maso sice měla ráda, ale nemusela vidět mrtvá prasata jak si v tom mrazáku hezky visí. "Protože bych tě nemohla opustit," přiznala zatímco její tváře nabírali barvu zralého rajčete, a tak se raději jen na Harryho uculila a stočila pohled jiným směrem.
Audrey se uchechtla, jakmile Harry přišel s nápadem založit klub. "A já bych byla prvním členem," broukla poté, protože to byl docela dobrý nápad, navíc, věděla o tom, co vymyslel Ery a klub kakaa zněl taky dobře, kávu však měla poslední dobou radši než kdy jindy a dávala jí přednost i před kakaem či čajem.
"Hmm." Aud na svého drahého vesele zamrkala, představa jich dvou někde u vody se jí líbila a nejen kvůli tomu, že to znamenalo další den strávený společně. "Doufám, že jen tak nepřejde, takže to beru. Připrav si nějaké pěkné plavky, Harry," zašklebila se na něho. Horko si užívala a doufala, že vydrží alespoň ještě do toho odjezdu do Bradavic, i když počasí v Anglii bylo nevyzpytatelné, chvíli bylo tak a chvíli zas jinak. Dneska to však vypadalo, že horko vydrží hodně dlouho a Audrey za to byla opravdu ráda. Milovala léto.
Jakmile se doslechla, že Harry nebyl s kamarády nikde blízko, její zvědavost ještě vzrostla. "V Kanadě jsem ještě nikdy nebyla," přiznala po chvilce a už se nemohla dočkat toho, až jí Harry ukáže to co tam nafotil. "To je pravda, ale baví mě poznávat svět," pokývala hlavou ač zrovna tyhle prázdniny jí opravdu vadilo, že musela dávat přednost práci před jejím přítelem. Lhala by však, kdyby řekla, že si to neužila. Cestování, to bylo její i když jedné určité zemi se stále dokola vyhýbala..
Audrey na chvíli zastavila a natočila se blíže k Harrymu. "Slíbil mi, že bude hodný, ale víš jaký malý děti dokáží být," broukla a vtiskla mu polibek na tvář, načež zas pokračovali v cestě.
"Jsem pro procházku? Ale tobě to teplo moc nesvědčí, takže.. rozhodnutí nechám na tobě," zamrkala na něj pobaveně zatímco přemýšlela jakou zmrzlinu si dá, jednu příchuť sice už vybranou měla, ale přeci by nezůstávala jen u jedné, když viděla to množství, co bylo na výběr.

Příspěvek Napsal: stř 16. bře 2016 12:42:02 
Profesor

Sky v duchu uznal, že na holku dobrý, takže budoucí prvačku zařadil do jiné kategorie než Grace, a lišácky se na ni uculil. „Jestli chceš, tak já tě tam klidně doprovodím. Protože mě fákt zajímá, jestli to sníš a neutečeš,“ mrknul na ni.
Své ego ponechal stranou, metaforicky míněno, protože fakticky se do kouta zahnat nenechalo, a když Nessa začala zpochybňovat mentální zdraví nebelvírských studentů, zamračil se. „Hele, hele, v jiných kolejích jsou daleko větší exoti. Je fakt, že my máme Grace,“ ne, Sky tu holku neměl rád a ne, nemohl si s tím dát pokoj, protože se nestalo nic, co by změnilo jeho názor, „ale ostatní koleje jsou taky plný magorů. Zmijozelští například jsou občas fakt děsivý. Takový unylý ksichty.“ Zagestikuloval si pazourou před obličejem a předvedl dokonale kamenný výraz zmijozelského rázu. „Havraspárští jsou zase děsní šprťáci, neustále rejdí nosem v knížkách, a píšou všechny zadaný úkoly. Jsou nesnesitelní, věř mi, tam nechceš,“ oznámil jí s pohledem neohroženého mazáka, kterým nebyl ani trochu. Pak se rozhovor stočil k mazlíčkům a Sky pokračoval méně rozohněně. „Pojmenoval jsem ho podle jednoho bystrozora, co mě vypekl. Jmenuje se Atticus a je to zmetek, takže Zmetticus. A fakt se mi to líbilo, tak jsem tak pojmenoval potkana,“ pokrčil rameny. Když mu Nessa nakonec sdělila, že šílenou Queenovou nezná, ušklíbl se, ale neřešil to. „Tak to máš štěstí, že ji neznáš. A mě taky těší,“ uculil se rošťácky a podal jí ruku k potřesení. „Jdem na tu zmrzku? Je děsný vedro, asi si dám ještě jednu. A pak s tebou zalezu k Olivanderovi, protože tam má chládek, co si pamatuju. Smrad, ale chládek.“

>>> Olivander a Malkinová

Stránka 87 z 117 [ Příspěvků: 1167 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 117  Další

Obsah fóra » Londýn » Příčná ulice