*fanfáry*
Nad čím jsem poslední dny visela? Nad tímhle. Původní nápad je Lei, já to jen zprovoznila. Navztekala jsem se u toho dost, hlavně tehdy, když jsem zjistila asi dvě zásadní věci, které jsem předtím ve photoshopu dělala vážně neskutečně složitě, ehm. Ne, radši se tu o nich zmiňovat nebudu, aby si ti schopnější neplácali na čelo.
Jen pár poznámek, než sem hodím odkaz na stažení. Snažila jsem se tam strčit všechny, kteří jsou nějakým způsobem aktivní (a nováčky, u kterých se to občas odhadnout nedá, no). Přesto se ale může stát, že se tam někdo nenajde. Za a, nemá faceclaim s gify. Na tom asi není co řešit, ale pokud chcete nepohyblivou žabku, není problém, pošlete obrázek. Za b, faceclaim s gify má, ale já osobně jsem nenašla takový, který by se mi k té postavě hodil, nebo gify nebyly kvalitní/byly malé, etc. V tom případě pošlete vámi vybraný gif, v nejbližší době dodám. Za c, jsem jenom člověk, prostě jsem to nechtíc přeskočila. Totéž, pošlete vámi vybraný gif. (Výška minimálně 150 px, nejlépe barevný a záběr na hlavu, ale ne úplný close-up.)
Pokud tam svou žabku už máte a chcete jakoukoliv úpravu, mám ráda lékořici, oříškovou čokoládu a skořicové kafe.

Ba ne, klidně napište pm, ať už to je změna gifu nebo třeba to šedé pozadí na bílé, pokud si to třeba budete chtít dávat do profilu, který máte hozený v textarea.
Stahovat tedy můžete
ZDE.
Na ukázku primusové:
- | +
P. S.: Ani nevíte, jak těžké bylo netrollit! Minimálně ty samotné gify jsem brala vážně, při ukládání už jsem se občas neudržela.