Autor |
Zpráva |
Maeve N. Cooper
|
Napsal: pon 03. lis 2014 12:25:56 |
|
|
Už když jsem myslela, že budu muset na poštu čekat ještě do zítřka, zazvonili pošťáci a přivezli mi... tak trochu nedobytný (Vážně, takhle balíky nebalím snad ani já a to je co říct!  Ti, co ode mě už někdy něco dostali, jistě potvrdí.  ) balíček od Gweeny. V něm se schovával odznáček, dva čajíky a skvělý vyráběný polštářek! Moc dík, Maevka má radost, já taky, jen si ho budu muset někam vystavit, protože tyhle dodatečné polštářky už nepoužívám. xD - | +
Anyway, taky doufám, že si spolu brzy zahrajeme a ještě jednou díky. :3
|
|
 |
|
 |
Ezra Delijah
|
Napsal: pon 03. lis 2014 23:58:13 |
|
Registrován: sob 20. dub 2013 11:20:07 Příspěvky: 328 Bydliště: Norwich
|
Tak konečne aj ja nahadzujem sovu, ktorá ku mne v piatok doletela od drahej Maevky :3 Megabalíkom cukroviniek uspokojila moje cukrožravé ja (a všetky jeho alteregá)  , listami zasa dušičky mojich altereg (aj moju), plagátom moju a Baltíkovu obsesiu Bruceom xD a zrkadielkom a pomádou Ezovho narcisa a ja som sa na tom pre zmenu dobre zasmiala  Týmto drahej Mývke ďakujem za bomba sovu  a síce sa strašne hanbím, že som svoju ešte neposlala, ale urobím tak čo najskôr stihnem PS: Keby som sa nebála, že tú pomádu už z vlasov nedostanem  tak by som ju vyskúšala lebo krásne voní :3 Oh a ešte som zabudla spomenúť tie luxusné gify, ktoré som k sove dodatočne dostala - | +

|
|
 |
|
 |
Caitlin O'Keefe
|
Napsal: čtv 13. lis 2014 10:16:42 |
|
|
Se zpožděním přikládám dokumentaci k sově od Ery, která přilétla už před nějakou dobou, jen jsem se nedokopala k tomu, abych ji vyfotila. V ní na mě čekaly dva obrázky Catušky a nějaké ty čajíčky a vzkaz... Ještě jednou moc děkuji  
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: čtv 13. lis 2014 17:32:41 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
Tak já taky hlásím, že mi došla sova od Léandreho! Obsahovala spoustu talismánků pro štěstí, které jsem hned využila k zápočtu a pomohly :3 Pak Nebelvírský magnetek, čupr kolejní náramky a ňamí čajíky, ale hlavně a především naprosto nynané obrázky Ginger a Aurory ♥ A taky ty parádní sovičky na obálce a srdíčka v dopise, která opravdu dokážu ocenit  Děkujuuuuu!
|
|
 |
|
 |
Léandre C. Blanc
|
Napsal: sob 22. lis 2014 17:05:48 |
|
|
Hlásím, že mi ve čtvrtek přišla krásná soví pošta od Ezry, která obsahovala dva strašně super obrázky Léandrého, čaj (kterej je fakt krásnej a hned jsem ho musela ochutnat  ), sušenky (které jsem dneska spořádala k snídani) a dopis od Pippy (hrozně roztomilej). Pošta mě hrozně moc potěšila. Zmírám z toho Léandreho v kabátu, je naprosto boží ♥. - | +
|
|
 |
|
 |
Gwendolen Alwull
|
Napsal: ned 23. lis 2014 19:15:24 |
|
Registrován: pát 18. led 2013 18:58:47 Příspěvky: 450 Bydliště: Mrzimorské sklepení
|
Neposlušně až teď hlásím, že mi přišla naprosto dokonalá sova od Cat (totiž slečny profesorky). Opravdu moc mě potěšila a fotku dodám ihned, co se mi dostane do spárů kabel k mobilu. Pro zápisník jsem hned našla využití, cookies už jsem zdlábla, tužky a nálepky už jsem taky využila a sova na obálce společně s Molly uvnitř mě dostaly do kolen :3 Děkuju moc a moc 
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: čtv 04. pro 2014 12:19:47 |
|
|
Tož, chybí nám ještě Sova pro Tess, která se po cestě zřejmě ztratila, nebo byla sejmuta černokněžníky Každopádně má slíbenou náhradu, jenom si na ni bude muset počkat 
Rozhodla jsem se letos ještě pro jedno kolo, ale tentokrát bude oficiálně vonější, protože jsme všichni v presu a do února se to moc nezlepší. Vánoční tématika není povinností 
Přihlášky obsahující vaši adresu posílejte prostředníctvím SZ mně (Ginger) do: »» neděle 7. prosince 2014 (22:00)
Soví Pošta se pak bude posílat hromadně v: »» pondělí 5. ledna 2015P.S.: vida, jak se natáhlo předešlé kolo, a vzhledem k tomu, že bude pololetí a zkoušové a tak, když nebudete stíhat, nedá se nic dělat, ale byla bych vám vděčná, kdybyste to udrželi aspoň v limitu dvou měsíců od obdržení adresy 
|
|
 |
|
 |
Jane Edwards
|
Napsal: sob 10. led 2015 20:27:59 |
|
|
Zdravím, tak už v úterý mi přišla sovička (omlouvám jsem, že jsem nenapsala dříve, budu se kát) od Marion. V naprosto dokonale zalepeném balíčku byla hůlka (!) a řada dalších jako čajíčky, zelený náramek, pár stránek z bločku, kartička Severuse, dopis od schválený ministerstvem a klíček pro štěstí  . A také sbírka věcí, které se vybaví každému při slově zmijozel. Jmenovitě to byla společnost, koleje a Voldy, samozřejmě. Děkuji moc za krásnou poštu :3 A tady je obrazový materiál: - | +

_________________ “Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.” (Stieg Larsson)
|
|
 |
|
 |
Léandre C. Blanc
|
Napsal: stř 21. led 2015 20:30:18 |
|
|
Hlásím, že mi dneska dorazila sova od Ginger. I když si Ginger není obrázky jistá, já jsem z nich naprosto unešená. A ta záložka Kouzelných Krasavců! Moc děkuju! Léandre: - | +

Evelin: - | +

Z tohohle teču: - | +
 Edmund a Evelin, kdyby to někdo nepoznal...
Všechno najednou: - | +

- | +
- A nemůžu to zmenšit, pak byste neviděli ty úžasný detaily...
|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: pát 23. led 2015 13:31:54 |
|
|
Tak já hlásím přijetí své sovy od Bernie! Udělala mi moc velkou radost po náročném dni, obdivuju tě, jak dokážeš využít i jiná média, a prostě je to krásné a super a boží a moc děkuju ♥ P.S. pro zbytek: byla bych ráda, kdyby se vám podařilo všechny Sovy vyslat do 14 dnů, tzn. nejpozději do 5. února 
|
|
 |
|
 |
|