Autor |
Zpráva |
Maeve N. Cooper
|
Napsal: úte 25. úno 2014 11:20:13 |
|
|
Hlásím převzetí sovy od Ery, od které jsem obdržela kresbičku a origami lva, který je děsně cute  Děkuji mockrát, moc se mi to líbí a velmi mě to potěšilo!  (Svojí sovu vyšlu na cestu zítra, já se prostě na tu dnes poštu nedostanu -_-) - | +

|
|
 |
|
 |
Ginger B. Olsson
|
Napsal: sob 01. bře 2014 18:46:07 |
|
Registrován: stř 02. led 2013 12:46:17 Příspěvky: 677 Bydliště: Sverige!
|
Hlásím, že Sova od Lorelei už mi dorazila domů, ale ukázku budu moct nahodit až se tam dostanu Ostatní stále nic?
|
|
 |
|
 |
Hailie A. Newman
|
Napsal: sob 01. bře 2014 20:03:37 |
|
|
I já hlásím, že sova od Xav dorazila v pořádku. Takové překvapení hned po příjezdu z hor.  ... A vzkaz velice potěšil a náhled dodám později. Moje sova ještě neodletěla, ale snad už odletí příští týden  .
|
|
 |
|
 |
Bernard Klement
|
Napsal: sob 01. bře 2014 23:25:58 |
|
Registrován: sob 17. srp 2013 21:58:55 Příspěvky: 49 Bydliště: havraspárská věž
|
Tentokrát mi přiletěla sova od Maeve. Obálka zahrnovala nádhernou tašku s havraspárským erbem a drabble o Bernieho první hodině létání. Moc jsi mě potěšila. Nemyslím si, že bys něco zpackala, jak jsi původně psala. Umíš udělat člověku radost, a to se oceňuje. Taštička se již byla se mnou podívat ve škole a po městě a když neputuje, visí na viditelném místě v pokoji. Je tak krásné pozorovat fakt, že se mi pokoj pomalu mění do modrých odstínů. Maeve, děkuji Ti mockrát. Jsi šikovná a věřím, že Ti takové dílo muselo dát ohromnou práci. Klobouk dolu! Zajímalo by mě, kolik fixů (pokud jsi jimi kreslila) jsem Tě stála.  Ještě jednou děkuji, nemohu se na to vynadívat, stejně jako na ostatní dárečky od Vás. P.S.; Co se týče sovy mé, bohužel jsem se dostala na poštu až v pátek ráno. Dotyčná osoba by dopis tedy měla očekávat v příštím týdnu. Moc se omlouvám, ale kvůli nevyhovujícím odpoledním pauzám, se dostat na poštu, bylo zkrátka nemožné. Snad v pořádku doletí a udělá někomu radost. - | +
_________________ S láskou, Bernie.
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: stř 05. bře 2014 10:21:45 |
|
|
|
 |
|
 |
Ezra Delijah
|
Napsal: stř 05. bře 2014 15:25:24 |
|
Registrován: sob 20. dub 2013 11:20:07 Příspěvky: 328 Bydliště: Norwich
|
Včera som obdržala roztomilú sovičku od Bernieho , ktorému by som sa chcela veľmi poďakovať  Obsah obálky naozaj potešil a vyčaril úsmev na tvári  Dostala som obrázok Ezríka, jeho bránkarských obručí, milý list, čajíky a dokonca Berniem ušitú čarovnú sovičku :3 Bernie, ešte raz ďakujem a tiež dúfam, že raz príde aj na hru  - | +

|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: čtv 06. bře 2014 17:31:06 |
|
|
Bwmm :3 Já dneska dostala sovu od Casse  Takže moc děkuju, čokoládu už jsem stihla sežrat, čaj si dám večer doma a obrázky jsou prostě celý úžasný, z tebe bude ilustrátor, beze srandy 
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: ned 09. bře 2014 20:40:42 |
|
|
|
 |
|
 |
Anabelle Xaveria Howells
|
Napsal: pon 10. bře 2014 17:53:47 |
|
|
Tak... hlásím, že neohlášená pošta (protože prostě pošťačky nedodaly oznámenku -.- ZASE.) od Gíí už je také doma. Dostala jsem super básničku, která pobavila, ale hlavně dva naprosto dokonalé portréty - Xav a Flavíska ♥... a jeden ultratajný dárek, který neprozradím, neb se o něm údajně nemám nikde zmiňovat, ale zrovna teď se vážně hodí  Fotodokumentace nebude, neb a) není foťák ani nic podobného b) pravděpodobně se zde obrázky objeví na začátku dalšího školního roku, kdy je hodlám použít jako avatary postav, poněvadž jsou naprosto nynynyťuťuťu :3
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: pát 14. bře 2014 19:42:12 |
|
|
Takže sovák ze zahraničí dorazil (po menších komplikacích s tím, že se nevešel do schránky, a i když nebyl doporučený, tak jsem pro něj musela se spešl lístečkem na poštu), Ezrouškovi mooooc děkuju, protože je úžasný. Obří obálka obsahovala umělecky vyvedený balíček Čarovných lektvarů (aka čajíků), které mě totálně dostaly, protože tam je Grešík a Mistral a Lord Nelson, takže to se mnou málem seklo, protože tyhle čaje miluju. Teda já miluju skoro všechny čaje, ale mám své favority a tyhle jsou jednoznačně mezi nimi :3 Tím ovšem nekončíme, v deskách se schovával portét Leiušky :3 - | +

A dopis pro Mattíka! (ach ano, vzhledem k tomu, že už je to veřejné tajemství, tak se k němu přiznávám  ) - | +

Moooooc děkuju, Ezroušku, udělalo mi to ohromnou radost. A jen mě to utvrdilo v tom, že bych se se svýma sovama měla jít někam zahrabat. Někam hluboko 
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|
|
|