Takže propočetla jsem časy, ceny, atd. Nehodlám to sem do detailu psát, vstupný je v odkazech v prvním příspěvku, samozřejmě je to všechno orientační podle toho, na který prohlídky se rozhodneme jít, na který ne, a tak dále.
Každopádně se dvěma nocemi v kempech mi to vyšlo na cca 1300,-
Benzín bude o něco dražší, než bylo avizováno - jednak teda benzín dost podražil a jednak jedeme jenom tři, že jo. Takže mi pohonné hmoty vyšly na cca 350 korun, pokud se budeme držet vytyčený trasy a rozhodně do toho nepočítám to, když někde zabloudíme, což je dost možný. Není to málo, ale holt neudělám nic s tím, že mám auto žrouta.
Tudíž vstupy + ubytování na 2 noci v kempech + benzín =
1650,- ccaSamozřejmě je nutno přičíst si k tomu vlastní náklady (suvenýry, turistický vizitky

a především jídlo). Nějaký trvanlivý jídlo určitě povezeme s sebou z domova, ale na oběd se určitě někde stavovat budeme, stejně jako večeře v kempech (smažák for the win!).
Tak, pokud jsou nějaký námitky, sem s nimi, ať se tomu můžeme kdyžtak ještě přizpůsobit. Kempy zarezervuju přes víkend.
Stan beru, můžem půjčit klasickou karimatku, aby ses s ní nemusela tahat, Maevko. Jinak je na tobě, co potáhneš, auto toho uveze dost, jen nedoporučuju (čistě pro jistotu) nechávat si v něm nějaký cennější věci, když budeme někde parkovat.