Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Srazy

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Což takhle dát si sraz?
 Příspěvek Napsal: pon 10. říj 2016 16:40:15 
Profesor
Profesor

Toho 17.11. určitě nemůžu, protože den předtím máme stužkovák a tím pádem budu bez peněz, a tak.

Ty další dva termíny teoreticky můžu oba, prakticky je to tak, že se to potřebuju dozvědět co nejdřív to půjde, protože už mi chtějí psát směny na následující měsíc, a protože pracuju hlavně o víkendu (yay!) a velice často oba dva dny, je pro mě důležité znát ten přesný datum. Většinou se pak z té směny nemůžu vymluvit, mno. :)

Jinak, pro nějakou čajovnu či tak něco rozhodně jsem, a pokud ten film by byl nějak navečer a mohla bych u někoho přespat, bylo by to rozhodně boží.

Příspěvek Napsal: stř 12. říj 2016 9:20:00 
Smrtijed
Smrtijed

*Xáva právě vzbudila spolubydlící oslavným tanečkem* Z těch víkendů můžu OBA :3 Toho 17. bych merlinužel teda přijet nemohla, neb už máme akci se spolubydlícimi :D Ale tak snad se aspoň na jeden nacpu k vám (a podle času případně zase u někoho zabezdomovčím, nebo přebezdomovčím na nádraží, to se bude řešit operativně) :D

Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 12. říj 2016 10:34:54 
Bystrozor
Bystrozor

Já teda 17. ještě nemám jistý, ale vzhledem k tomu, že o svátcích dost často makám víc než ve všední dny, bych se vůbec nedivil, kdyby mi na něj tak 15. něco přišlo. Ten první víkend mám volný jak časově, tak byt (nebude tu nikdo, dokonce ani jedna ženina kamarádka, co tu teď docela často přespává, takže se sem zase pár lidí vejde), a čajovně se taky nebráním.
Druhý víkend je již zmíněný KoprCon, kde nemůžu chybět, takže tam spíš jako ne, no :D

Obrázek
| +
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 12. říj 2016 10:48:43 

Obrázek Takže, abych to shrnula... zatím to na 99% vypadá, že půjdeme tu první sobotu a že nás půjde minimálně sedm, což je slušný. Vzhledem k tomu, že čas, kdy to budou dávat, budeme vědět až těsně předtím, asi zatím nemá smysl podrobněji plánovat něco dalšího, ale možná tedy předběžně počítejte aspoň s čajovnou :)

Obrázek

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: čtv 13. říj 2016 20:44:20 
Smrtijed
Smrtijed

Xáva approves, Xáva happy, Xáva si to zanáší do diáře! :DD A tímto taky oficiálně a veřejně prosí páně Flánně o azyl pro bezdomovkyni....

Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 30. říj 2016 17:55:40 
Lékouzelník
Lékouzelník

Tak jenom oficiálně už i sem píšu, že jsem si zařídila na ten víkend volno, a tak se se mnou může počítat. :)

Příspěvek Napsal: úte 01. lis 2016 10:39:45 

Odměny za kvíz

Za kvíz jste mohli dostat celkem 28 a víc bodů
(v závislosti na počtu vyjmenovaných hudebně aktivních postav)

Komu ze svých postav jednotlivé schopnosti a kouzla navýšíte, je mi jedno, můžete to klidně rozdělit, poznámku o aktualizaci ke kartě psát nemusíte.
Pokud by někdo nutně potřeboval znát přesný počet svých bodů, nechť se mi ozve.

Výsledky | +
1-5b = navýšení jednoho kouzla o jednu úroveň (Sam)

6-10b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň (Jane, Vincek, Jocie)

11-15b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + jednoho kouzla o dvě úrovně (Xáva, Win, Dante)

16-20b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně (Ginger, Gwen)

21-25b = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně + jeden bod k létání NEBO k lektarům (nikdo)

26 a víc bodů = navýšení dvou kouzel o jednu úroveň + dvou kouzel o dvě úrovně + dva body k létání NEBO k lektarům; případně lze rozdělit jeden k létání, jeden k lektvarům (Maeve, Andy, Ery, Flann )

Nejblíže k tipovanému počtu použitého slova OVCE (v té době) se přiblížila Maeve s tipem 543x a nejdále byla Jane s tipem 5000x. Správná odpověď byla 535x, bod se dával v toleranci +-100.

Dále tu máme odměny za přežití v hruboskalské divočině, řekla bych, že více než zasloužené.
Všichni účastníci IRL Survivalu si zapíší do naučených tato kouzla: Balit!, Ukaž mi cestu a Impervius. A dále dostávají za precizní výkony při Keilanově mámě (a hlavně za to, že mě v sobotu v noci neukamenovali při pochodu do Turnova) k dispozici jeden talentový bod, který mohou uplatnit pro jakoukoliv svoji postavu a to i tím způsobem, že si navýší současný talent na +2.

| +
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: čtv 03. lis 2016 14:33:22 

Ok, udala jsem Skřítě, tak můžu s klidem napsat, že 19.11. mám čas.

| +
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pát 04. lis 2016 12:51:37 

Zájemci o Fantastická zvířata, zase na chvilku zbystřete! :D

Pokud se tedy shodneme na tom, že půjdeme do Cinestaru na Andělu, můžeme se už konkrétněji domluvit na srazu a naplánovat to, zarezervovat čajku a tak, protože Cinestar už má program Zvířat zveřejněný.
Jestliže tedy půjdeme klasicky na 2D + titulky, časové možnosti jsou následující: 11:45 (což mi přijde jako blbost), 14:30, 17:15, 19:00 nebo 20:00. Film trvá 133 minut.

Prosím každého, kdo s námi chce jít, aby se vyjádřil, který čas se mu zdá nejlepší
- podle času kina pak domluvíme to ostatní. Tím, že se pod tímhle postem vyjádříte, taky potvrzujete, že s námi fakt půjdete, a mám s vámi počítat, až to kino budu rezervovat. Pokud někdo odpadne, není to takový problém, jako když pak k té rezervaci ještě někdo přibude - je totiž pochopitelně možné, že v sobotu po premiéře bude kino prostě plné a bez rezervace si neškrtneme.
A prosím o vyjádření do příští soboty (12.11.), ať to můžeme všechno včas pořešit a naplánovat, díky.

Obrázek

ObrázekObrázek
Obrázek Obrázek

Příspěvek Napsal: pát 04. lis 2016 12:59:27 
Kouzelník

Se mnou počítejte.

Moje představa je sejít se už dopoledne/poledne, dát oběd, čaj, cokoliv, pak dojít včas do kina, před tím si dát něco nezdravého v podobě mekáče, nebo tak něco a film tak od 19., případně 20. a pak hurá domů...

Odznáčky | +
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Stránka 22 z 33 [ Příspěvků: 321 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Další

Obsah fóra » Offtopic » Srazy