TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
Nešplhej, zmijucho Mně Ben Barnes už pro jistotu nikde nechybí... To se radši podívám znovu na nového Spidermana, ovšem ani v Social network nebo Imagináriu ten druhý zase tolik nezaujal (vyjma kukuče). Kdo ještě je tak profláklý na tumblr rpg? Sháním si bezvýsledně už od založení účtu taky něco, aspoň do budoucna, ale nějak mám na to levou ruku...
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
To bylo jako na mě, ty mrzimorče?
Ben Barnes je klasickým představitelem skupinky, které označuji jako "hezouny". Obvykle se mi nikdo z nich nezdá ani trochu sympatický, proto musím podotknout, že pan Ben (kytarista!) je výjimkou a mám ho ráda! A každý, kdo by mi to chtěl vymlouvat, nechť si pustí Doriana Graye. Spidermana, Social network ani Imaginárium jsem neviděla. Pouze film Boy A (Ten kluk), který se vážně povedl. A mám v plánu si pustit ještě další anglický filmový snímek s Garfieldem a Keirou Knightley. "Neopouštěj mě." Ale varuji. Oba filmy patří do kategorie drama, skoro až psycho drama. (Boy A rozhodně, o tom druhém tak soudím z traileru.)
A profláklý je ještě třeba Jamie Bell. Údajně jako Peter Pettigrew. S tímhle výběrem ale moc teda nesouhlasím...
A jako Jamese Pottera jsem viděla na YouTube takového neznámého herce... Teda. Já si ho z žádného filmu nepamatuji. Aaron Johnson.
Registrován: sob 25. srp 2012 11:10:06 Příspěvky: 317 Bydliště: Grimmauldovo náměstí 12
Tuším, že na toho Ulliela jsem taky někde narazila, ale tak nějak jsem si zvykla na casting s Barnesem. Mám ho jako Siriuse nejradši. (A ty další dva, které jsi, Lorelei, zmínila, bohužel neznám.)
Takhle znám Poberty na YouTube já. Akorát je tam prohozený Moony s Prongsem. Chybička se autorovi videa vloudila.
A ten film si musím konečně najít a stáhnout! Jsem na něj zvědavá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků