Autor |
Zpráva |
Jocelyn A. Thornton
|
Napsal: sob 05. črc 2014 20:49:59 |
|
|
Dorazím v doprovodu Dáji 14.7. a zůstanu nejdéle do 17.7. 
_________________ Lion still sleep inside of me. Don't wake him.
|
|
 |
|
 |
Arsen Quinn
|
Napsal: sob 05. črc 2014 23:06:47 |
|
|
Já už vím teda přesněji, přijedu 14. někdy večer...X3
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: stř 09. črc 2014 9:12:42 |
|
|
Takže  Vzrostlý troll bohužel nemá kde jinde složit hlavu, takže se bude pohybovat po domě, ale jak ho znám, tak bude zavřený ve své jeskyni a bude pařit WoWko nebo něco tomu podobného. Každopádně když už ho tam budeme mít, alespoň nebudu muset moc zkoumat, jak se ovládá ta nová telka (máme Hobita ve 3D, jaj). Taky budeme mít k dispozici auto (se řidičem). Protože zatím netuším, jak moc budeme moct vyplenit tamní zásoby, nejsem schopná pořádně určit, na kolik nás vyjde jídlo, ale nepočítám s tím, že to bude závratná částka. Obchody jsou na místě hned tři plus masna, s tím, že jeden je hned naproti našeho místa pobytu (čerstvé rohlíčky na snídani, obzvláště vypečené). Nějaký větší nákup ale budu páchat v sobotu/neděli v Pardubicích, takže pokud má někdo nějaké zvláštní přání a nechce se mu s tím tahat, tak nechť mi napíše. Brambůrky, colu a jiné podobné pochutiny nechám na vás, já nic takového kupovat nebudu  Kousek od baráku máme točenou zmrzku a myslím, že se tam dá zajít i na kofču/pivo, kdyby někdo chtěl. Jinak k dispozici teda máme wifi, pokud si vzpomenu na heslo nebo ho z někoho vytáhnu, takže kdo chce, noťas s sebou. Stejně to vidím, že v jednu chvíli budeme každý asociálně čumět na monitor a nevnímat svět  Doprava. V neděli by podle mých poznámek měly dorazit Gigi s Cassíkem, které mi napíšou, jak se hodlají na místo dopravit, abych věděla, jak moc mám hlídat řidiče, aby nepil. Cat se do Moravan (Moravany u Holic, to jest váš cíl) v nejhorším zvládne dostat, ta už to má naučený, a Samík prostě pojede osobákem a na nádraží už si ho vyzvedneme. V pondělí by měly dorazit Jocie s Dájou, které s klidem vyzvedne pan řidič v Pardubicích na nádraží autem, když napíšou, kdy dorazí  S Arsenkou se nějak domluvím ještě... a pak by měla dorazit někdy v průběhu ještě Maryška, pokud se nepletu, ale ta prorokovala, že se dopraví na místo sama. Jídlo. Pokud nemá nikdo nic proti, hodlám ho řešit hromadně s tím, že by se to pak rozpočítalo  Pokud někdo něco fakt nejí nebo je alergický, bylo by fajn, kdyby to napsal. Návrhy a protesty sem.
|
|
 |
|
 |
Caitlin O'Keefe
|
Napsal: čtv 10. črc 2014 10:34:24 |
|
|
Tak to hlásím ještě pro pořádek tady - drahý má o víkendu nějaký rodinný slez bystrozorů u Bítova, takže do rezidence Mama Lei nakonec dorazím někdy během pondělního dopoledne. 
|
|
 |
|
 |
Flann O'Fearraigh
|
Napsal: pát 11. črc 2014 19:20:26 |
|
|
Tak poslušně hlásím, že dorazím taky, a to v neděli. Netuším v kolik (je nějaký dolní limit?), ale tuším kam, takže zkusím trefit  Vyfičím nejpozději posledním vlakem v pondělí. Čaj beru, duh.
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: sob 12. črc 2014 13:05:08 |
|
|
Info ohledně penízků (počítáno pouze do čtvrtka): Za nákup nějakých těch hlavních potravin nutných pro tvorbu snídaní, obědů, večeří, pečení sušenek (kromě středečního grilování - maso koupíme až ve středu ráno, z pochopitelných důvodů) vás požádám o: Gigi, Cassík, Sam - každý 120kč Jocie, Dája - každá 100kč Arsenka - 80kč Pokud dorazí Fláně a Maryška, oberu každého z nich o 40kč. Catuška mi veze nákup, po té nebudu chtít nic  Materiál na hůlku vychází na každého na 50kč. Upozorňuju, že tohle jsou jen finance, které po vás budu chtít já, asi se bude kupovat nějaké pečivo v průběhu, to maso na grilování, možná ještě nějaká zelenina nebo ovoce... nepředpokládám ale, že to bude něco šíleně závratného ty částky  Plus cokoliv, co si budete chtít koupit vy navíc samozřejmě (brambůrky, pití, zmrzka...) Ti, co se mnou pak budou ještě vegetit na bytě samozřejmě musí počítat ještě s jídlem na ty zbývající dny  Jinak máme povoleno brát něco z místních zásob, takže když mi pak bude chtít něco přispět nějakou sumou pro mamku, bránit mu nebudu, ale vyžadovat nic taky ne. A to je asi všechno... Tak snad po vás nechci moc, děti Flann: Doraz, jak se ti to bude hodit, myslím, že Gigi se Samem přijedou nějak okolo třetí vlakem...
|
|
 |
|
 |
Flann O'Fearraigh
|
Napsal: ned 13. črc 2014 0:52:45 |
|
|
Roger roger!
(já přijedu na nádraží 17:51 (+zpoždění), pokud bych bloudil, budu volat)
|
|
 |
|
 |
Samuel E. Tyers
|
Napsal: čtv 17. črc 2014 11:13:24 |
|
|
Inu, takže jako první dnešní navrátilec bych rád poděkoval za skvělý sraz ve boží společnosti, tunou zábavy, noční nespavostí a mnoho dalšího  Velká poklona naší mamince Lei, která se o nás vzorně starala a naší nabízenou pomoc věčně odmítala! Fakt, moc děkuji ^^ PS: Taktéž bych chtěl vzdát upřímnou soustrast Dáje, jejíž zesnulé rybičky byly neustálým zdrojem humoru. (Jo a teď si jdu vařit tu rybu  )
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: sob 19. črc 2014 16:58:53 |
|
|
Tak jsem před půl hodinou zamávala posledním přeživším a unaveně sebou plácla na matračku, abych nic nedělala  Děkuju vám, že jste dorazili v tak hojném počtu a doufám, že se vám u nás líbilo, že jste si to užili, a že vám v rámci mezí chutnalo  Já jsem si sraz rozhodně užila, ačkoliv ne tak, jak bych si ho užila ráda, nicméně jsem vás všechny moc ráda zase viděla a doufám, že se opět brzy uvidíme :3 A teď... kuličky a mlíčko pro všechny!
|
|
 |
|
 |
Caitlin O'Keefe
|
Napsal: sob 19. črc 2014 19:36:05 |
|
|
Leiuška přežila!  ... a to je dobře.  Klobouk dolů za to, jak to všechno zorganizovala a zařídila... i s přidaným levelem obtížnosti zn. „nemocné Skřítě“. Takže jí patří velký dík... A samozřejmě i všem ostatním bych chtěla poděkovat za fajnový sraz. Moc ráda jsem se viděla s těmi, které už znám, a ty, co neznám, jsem ráda poznala. 
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|
|
|