Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Offtopic » Mimo téma

Stránka 7 z 19 [ Příspěvků: 189 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Soví pošta
 Příspěvek Napsal: ned 18. kvě 2014 15:32:59 

Dostala jsem Sovu od Ezrouška, dostala jsem Sovu od Ezrouška!!!! Eeehem, klid, fuu :DD V pátek na mě na stole čekala obrovská obálka plná pokladů, ze které jsem skákala na strop radostí. Jsou tam koťátka a lvíček a opravdická pečeť a krásný obrázek s razítky a dopis a milostná báseň, která složila jak mě tak spolubydlící (teda asi milostná, nechte mě si to myslet! xD) a famfrpálový zápisník (ručně šitý, s camrálem!!!) a sada čajů/lektvarů od Pepperovic rodiny - prostě yaaaay! :333 Vidíte, jak jsem z toho nadšená, žejo? ŽEJO?! :DD

Důkazný materiál: | +
Obrázek

Co se zbývajících sov týče, moje už dorazila dávno, ale Bernie ji ještě stále nenahodila a nevím proč, Xávina už by měla také být na místě určení a na Gwenině se taky pracuje ;)

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

"Ginger, Nebelvírský miláček všech." - Riley Butler

Příspěvek Napsal: pon 19. kvě 2014 9:00:16 

Už to bude pár týdnů, co i ke mně zavítala Gingerina sovička. Mockrát se tedy omlouvám za zpoždění. Neberte to jako mou nevděčnost, naopak. Měla jsem šílenou radost, jen nebyla příležitost, čas a energie vám o tom dát vědět. Já vím, možná jste si všimli, že za těch pár měsíců tady na FF jednou za čas z nějakého důvodu zmizím a pak se opět objevím. Není to nic osobního, pokaždé se spíše musím zaměřit více na reálný svět kolem sebe.
V obálce jsem našla dva úžasně malované portréty Bernarda s Oliverem. Je to strašně roztomilé! Děkuji, Gee. :) Vystavila jsem si je zatím nad postel k havraspárské tašce a obrázku od Eryho. Budu si muset vyhradit nějaké větší místo, jak psala Mae. Už to nemám kam dávat a bylo by smutné to mít jen tak někde v krabicích. Potřebuji to na očích, ty zmijozelskohavraspárské dárečky. :) Na fazolky mi chodí i mladší sestřičky, takže je musím čas od času krotit. A dopis psaný jako z Bradavic mi také udělal radost.
Obálka byla ozdobená tak, že jsem i hned po prohlédnutí věděla, že jde o Soví poštu. Je na ní totiž ten fešák Oliver s kamerou v ruce. Velice se mi ta malůvka líbí a rozhodla jsem se s vámi také o ni podělit. Asi na ní Knedlík drží dietu.
Takže Ti, Gee, mockrát děkuji! Jsi šikovná a klobouk dolu. V poslední řadě jsem samozřejmě ráda, že jsem také udělala radost svou soví poštou někomu jinému, Mae. :) Já vím, mám sovy všude a na písmu, co jsem Ti poslala, nic není. Naučila jsem se ho ve škole a některé další se učím třeba i přes internetové tutoriály.
| +
Obrázek

Obrázek

Příspěvek Napsal: stř 21. kvě 2014 8:47:12 
Smrtijed
Smrtijed

Hlásím, že jsem přes maturity úplně zapomněla kontrolovat sovu (heh, my fault this time o.o), takže trochu opožděně jsem dnes objevila ve schránce dvě naprosto dokonalé kresbičky od Cassíka :) Tímto oficiálně s velkým vděkem vděkuji a až zprovozním cokoliv co je schopno udělat aspoň nějakou fotku, hodím i dokumentaci :D

Obrázek

Příspěvek Napsal: ned 15. čer 2014 18:34:37 

Tak koťátka, chtěla jsem to nahodit až někdy ve středu, ale nechci na to do té doby myslet, takže tímto vyhlašuji nové kolo xD Ještě nám chybí jedna sova, ale ta by měla dorazit příští týden, tak jí držme palce, to víte, ty vzdušné proudy a vůbec xD Tož tedy:

Přihlášky obsahující vaši adresu posílejte prostředníctvím SZ mně (Ginger) do:
»» soboty 21. června 2014

Soví Pošta se pak bude posílat hromadně dne:
»» pondělí 21. července 2014

Bylo by vážně super, kdyby se nám tentokráte sovy neztrácely, protože bych pak hned chtěla nahodit speciální prázdninové kolo 8-)

PS: Cassík a Anabellka stále nemají obrazný materiál? :3

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

"Ginger, Nebelvírský miláček všech." - Riley Butler

Příspěvek Napsal: stř 16. črc 2014 17:52:51 

Tak mám konečně obrazový materiál (zabavila jsem bráchy mobil, co umí aspoň trochu fotit) k minulé poště :)
Tímto ještě jednou děkuji Cassíkovi :)
Anabellka
Flavísek

...dancing on rainbows...
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

Příspěvek Napsal: pon 28. črc 2014 10:04:33 
Kouzelník

Ááá, takže dneska ke mě přiletěl Alrik se Soví poštou od Ginger! :mrgreen:
Jakmile jsem tu obří obálku otevřela, začala jsem nevěřícně juchat a upřímně se stydět :D Moje sova vyletí až dneska (*promiňte*), ale nejen že jsem si to blbě načasovala a nestíhala, taky jsem byla u babičky v datum odesílání i potom... Ale už bude na cestě :D
K té zásilce od GG.... styděla jsem se i proto, že oproti tomu je to moje totálně chudý! :D Přišel mi obrázek, hůlka, obraceč času, fazolky, záložka s Kouzelnými Krasavci (xD) a čajíček :D Tolik jsem toho vážně nečekala, díky moc! :D Prostě totálně hustý.... :mrgreen:
Obrazový materiál nahodím o víkendu, až se vrátím domů ;)
P.S.: Jo, a na Auroru se určitě s hraním dostanu ;) :D

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Barevné rozlišení řeči rodinných příslušníků, vyskytující se asi tak často jako tučňák na Arktidě:
Calvin McGrath - #0000FF
Patrick McGrath - #800000
Jane McGrathová - #400080

Příspěvek Napsal: pon 04. srp 2014 18:43:02 
Lékouzelník
Lékouzelník

Po příjezdu domů na mě čekala pošta od Arsenky, která mě na jednu stranu velmi potěšila, na tu druhou... no, kapku rozesmála xD Jednak mi totiž přišly čajíky (červený pomeranč s limetkou a ananasem, omnomnom) a naprosto boží obrázek Maevky (který jsem líná skenovat, protože než tu tiskárnu já dokopu k funkčnosti, tak to vždycky trvá snad několik hodin) - ten Gizmo je úplně nejvíc boží :DD

| +
Obrázek

No a teď k té úsměvné části... Taky mi totiž přišel dračí přívěsek, nad kterým bych nadšeně pískala asi mnohem víc, kdybych už pár let neměla doma ten samý :DD Něco takového se mi fakt ještě nestalo... A moc nevím, jak teď reagovat. xDD

| +
Obrázek

Příspěvek Napsal: pon 04. srp 2014 19:48:57 

Tys mi zavařila, víš! :lol: Já si říkala, že chci přidat něco k těm čajíkům a obrázku, že na dnešní poměry to bude strašně málo (navíc, čajíčky... *facepalm* já měla radost, když jsem je sama dostávala, ale někomu je balit, to mi záhadně přišlo strašně blbý XD), a dráčka jsem cpala na poslední chvíli s tím, že seš můra a odznáčky už máš, zatímco já už nemám nic... nic aspoň trochu HP tématickýho, co bych mohla přiložit X3 Sakra, taky jsem to asi mohla čekat, fantasačka, pfffmmm :lol: No, v nejhorším z něj můžeš udělat putovní přívěsek XD
Jinak mám obrázek naskenovaný kvalitně, kdybys chtěla :)

Příspěvek Napsal: úte 05. srp 2014 17:22:15 
Lékouzelník
Lékouzelník

Hele, ten putovní přívěšek mě taky potom napadl, takže to asi tak nakonec skončí :D A o kvalitní sken samozřejmě zájem mám, prosím prosím :3

Příspěvek Napsal: stř 06. srp 2014 9:42:27 
Kouzelník

Takže jsem se konečně dostala k focení :D Ještě jednou děkuju GG za žůžovou poštu ;) :D
| +
Obrázek
Obrázek
Obrázek
(Obrázek jsem skanovala, ale tohle je barveně víc originál :D)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Barevné rozlišení řeči rodinných příslušníků, vyskytující se asi tak často jako tučňák na Arktidě:
Calvin McGrath - #0000FF
Patrick McGrath - #800000
Jane McGrathová - #400080

Stránka 7 z 19 [ Příspěvků: 189 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další

Obsah fóra » Offtopic » Mimo téma