TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
už mám víc než rok na skladě takovej hezkej fanart (cizí), tak jsem dneska v rámci palmové prokrastinace na to konečně sáhla a trochu to to... no... hádám že je poznat, kdo to je, ona byla prostě přesná
+1 Anapneo Balit Colovaria Duro Incendio Rictusempra Ukaž mi cestu
+2 Confundo Episkey Reparo Tarantallegra
+3 Expelliarmus Petrificus Totalus Protego
100% Accio Lumos/Nox Wingardium Leviosa
+3 za ročník
LEKTVARY Protijed na běžné jedy Lektvar neviditelnosti Uspávací lektvar Ostrovtipný lektvar
3/10
+ aktualizace po hodině lektvarů
OSTATNÍ - funkční past na drobné zvířectvo - výhoda při hledání zdrojů - při hledání surovin pro lektvary a jídla - 2x - výroba jednoduchých runových amuletů
[color=#000000][b]+3 za ročník[/b][/color][/size]|[color=#000000][b][size=90]L[/size][size=80]EKTVARY[/size][/b][/color] [size=85][i]Protijed na běžné jedy Lektvar neviditelnosti Uspávací lektvar Ostrovtipný lektvar [/i] [color=#000000][b]3/10[/b][/color]
[i]+ aktualizace po hodině lektvarů[/i][/size]
[color=#000000][b][size=90]O[/size][size=80]STATNÍ[/size][/b][/color] [i]- funkční past na drobné zvířectvo - výhoda při hledání zdrojů - při hledání surovin pro lektvary a jídla - 2x - výroba jednoduchých runových amuletů[/i][/sloupek][/Center]