Přesně! Moje řeč! Taky nikdy nevím, kterého zbožňuji víc! Ale posledních pár měsíců u mě vyhrává spíš... Ha! A nechám si to pro sebe.

S další knížkou od Rowlingové... Já ti nevím. Dlouho jsem si to také přála, aby sepsala Poberty, ale když nad tím tak přemýšlím teď, kdy čtu celou sérii znovu - doposud jsem ji četla jen jednou -, spíš si říkám, aby to nechala na naší představivosti, které bohatě stačí těch pár náznaků z HP knih. Třeba já jsem si už za tu horu fanfikcí, co jsem přečetla, udělala o všem vlastní obrázek a asi by mi neudělalo radost, kdyby mi ho Rowlingová od základů překopala. A ona by to jistě udělala. Už jenom když jsem četla tu povídku s Jamesem a Siriusem, kterou jednou napsala a někde vydražila či co... (Kdo nezná, najde
zde.) Nějak to na mě tehdy, když jsem ji četla, moc velký dojem neudělalo. Asi jsem čekala něco duchaplnějšího a emotivnějšího... Proto si raději sama domyslím, jak vznikalo přátelství mezi Jamesem a Siriusem, jak se Sirius choval k Regulusovi doma a jak na veřejnosti, proč se Petr ke svým přátelům otočil zády a jak Remus dokázal Siriusovi odpustit onu velkou zradu v pátém ročníku, kdy vyzradil Severusovi jeho úplňkovou skrýš. A když odběhnu do dob po smrti Lily a Jamese - co se asi dělo těch dvanáct let se zlomeným a osamoceným vlkodlakem? Takhle to ale mám já. Raději si to sama v duchu domýšlím či čtu různorodé variace na fanfiction.netu, než bych chtěla znát pevně danou skutečnost od Rowlingové, které ten svět jako jeho tvůrkyni patří...

Obrázky parádní! Když se na to dívám, přála bych si také umět kreslit. Děkuji za odkaz.