Přihlásit se    Fórum    Web    Hledat    FAQ
TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<

Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 



Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TINKERBELL, Anna-Maria Elspeth
 Příspěvek Napsal: úte 18. srp 2015 0:22:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17. srp 2015 23:35:55
Příspěvky: 30
Obrázek
2. ÚNOR 1961
VODNÁŘ
ČISTOKREVNÁ
BRITKA
ZMIJOZEL
1972-1979


HŮLKA
tisové dřevo | pero ptáka fénixe | 13 palců | pružná


Obrázek

Anna-Maria v sobě rozhodně nezapře krev rodiny Kingových, ať už vzhledově nebo povahově, ale k tomu se dostaneme za chvíli, teď ještě zůstaneme u vnější stránky. Na první pohled je vidět, že Anna-Maria se o sebe pečlivě stará a nepřipouští si jiný popis než perfektní. Ono je to slovo možná nadužívané a leckdo by jistě prohlásil, že i tahle slečna má své chyby. Inu, nelze říct, že tomu tak není, a Anna ví, že si nese jisté nedokonalosti. Jenže za prvé by si je nepřipustila a za druhé si velmi dobře osvojila umění podobné chybky skrývat. A koneckonců má k dispozici celou škálu kouzelných přípravků, kterými si může pomoct, že. Na rozdíl od svých bratrů právě Anna-Maria podědila z otcovy strany blond vlasy a ocelově modré oči. Patrně jen málokdy je možné ji spatřit s vlasy jinými než rozpuštěnými, pokud nepočítáme jednoduchý poloviční culík, na který používá dřevěné spony s jemně vyřezávaným zdobením. Z větší části je to proto, že si udržuje vlasy délkou jen lehce k lopatkám a s takovou délkou se zase tolik kouzlit nedá, a také na tom má podíl to, že Anně-Marii decentně se vlnící vlasy prostě sluší víc. Vyčesaný drdol zkrátka pro ni není to pravé ořechové. Pod pečlivě upraveným světlým obočím se nachází již zmiňované modré oči, většinou orámované řasenkou, neboť Anniny řasy jsou jinak slabé a téměř neviditelné, a tak si je přirozeně ráda zvýrazňuje. Od nijak zajímavého nosu se přesuneme ke rtům. Ty jsou plné a devadesát procent času nicneříkajícně sevřené. Je vzácnost vidět Annu-Mariu se usmívat, to se děje jen v případě, pokud něco chce. Samozřejmě nepočítáme-li posměšný úšklebek, který se snad za úsměv ani považovat nedá. Nicméně opravdu upřímně se Anna-Maria usmívat neumí a ještě to snad nikdy neudělala. Proč taky.
Je potřeba se blíže zabývat doplňky a oblečením? Anna se samozřejmě obléká elegantně, vkusně, ale taky hlavně draze. Potrpí si na luxusní látky klidně i z dovozu a většinu jejího rozsáhlého šatníku tvoří oblečení šité na míru její štíhlé postavě. Bohužel se nemůže chlubit úplně plnými křivkami, ale snad postačí, že úplně plochá také není, a tak nemusí nosit spodní prádlo s vycpávkami. Rozhodně má ráda šaty a sukně, kalhoty považuje za mužskou doménu a vlastně je na ní ani nelze spatřit. Stejně tak jako křiklavé vzory či vyzývavé barvy, Anna-Maria preferuje tlumené barvy laděné do světlejších tónů. S výjimkou černé, tu může kdykoliv. Co se doplňků týče, Anna-Maria se ráda zdobí a její šperkovnice oplývá mnoha náhrdelníky, náramky a náušnicemi, většinou ve stříbře nebo bílém zlatě, žluté zlato se jí až tak nelíbí. Ráda nosí klobouky, ale jinou pokrývku hlavy včetně čelenky by na ni nikdo nedostal.
faceclaim: Penelope Mitchell


Obrázek

Anna se do Zmijozelu nedostala omylem a asi by se do jiné koleje ani nehodila. Nebelvír s Mrzimorem jsou póvl, o kterých je škoda mluvit a většinou tamní studenti Anna-Maria také okatě ignoruje. Toleruje Havraspár a ze dvou třetin jen proto, že do něj byl zařazen její starší bratr, James, o kterém ráda tvrdí, že mu chybí dostatek ambicióznosti, jinak by se nepochybně do Zmijozelu dostal taktéž. Protože jestli má Anna-Maria něčeho na rozdávání, jsou to ambice. Nepočítá s tím, že by skončila jako trapná ženuška nějakého ještě trapnějšího idiota, co ani neumí používat mozek. Neznamená to ale, že by se bránila sňatku, jen by ráda někoho, kdo se nespokojí s málem a jde si za tím, co sám chce. Stejně jako ona sama. Hodlá to dotáhnout vysoko a klidně půjde i přes mrtvoly, pokud jí někdo bude stát v cestě. Nejspíš by se tak trochu dala nazvat inteligentní, vypočítavou mrchou. Ačkoliv totiž většinou hodí své školní úkoly na někoho jiného, neznamená to, že by nebyla chytrá, to spíše naopak. Jen se nerada zabývá něčím tak triviálním, jako jsou školní úkoly, které jí v životě budou k ničemu. V hodinách se kupodivu neprojevuje, pokud totiž mají ti trotlové, za které považuje spolužáky, potřebu se překřikovat, jen aby nasbírali hrstku bodů pro svou kolej, tak budiž, ať si klidně konkurují. Annu-Marii výsledky školního poháru nikdy příliš nezajímaly, vždyť jen o školní soutěž, nicméně by zároveň nikdy Zmijozel nepotopila. Na druhou stranu je totiž na svou kolej hrdá, což se nebojí dát najevo. Pokud promluví na studenta z jiné koleje, bude to pravděpodobně jen proto, aby jí uhnul z cesty. Anna je sólový hráč a přátele nemá. Má spojence a poskoky, kterým ale určitě nevěří tak, jak by si oni přáli. Neumí spoléhat na nikoho jiného než na sebe a svou rodinu, která je pravděpodobně také jediná, co je Anna ochotná bránit zuby nehty. Nicméně pokud by mělo dojít tvrdé na tvrdé, raději zachrání sama sebe než například svého bratra. Je to zkrátka oportunistka a kariéristka, a pokud se jí něco nehodí do krámu, ráda to smete ze stolu.


Obrázek

Kingovi jako takoví jsou stará čistokrevná rodina s dlouhou tradicí, velkým počtem přepychových sídel a samozřejmě skoro až skrblíkovským bohatstvím. Nepochybně s tím má co dělat i fakt, že členové této rodiny jsou odmala vychováváni k vysokým ambicím a nespokojí se s málem. A že u Kingových neexistuje představa toho, že by si někdo z nich vzal mudlu či mudlovského šmejda, to snad netřeba dodávat.
Rodiče Anny-Marie jsou Herald a Adina Kingovi, a pokud by Anna mohla, nepochybně by si vybrala někoho jiného. Totiž, ani jednomu se rozhodně nedá upřít cílevědomost a pevná ruka, ale podle ní to tak úplně nestačí. Ne že by je ale nectila, to ne, jen… no. Alespoň jí oba splní to, co ona chce, což je možná i díky tomu, že je jejich jedinou dcerou. Má dva bratry, staršího Jamese (karta) a mladšího Everetta. Z těchto dvou má raději Everetta, a to nejen proto, že se dostal stejně jako ona do Zmijozelu, ale i proto, že si ho dokáže snadněji omotat kolem prstu, na rozdíl právě od Jamese, který se jí snaží spíše stranit. Nicméně se nenechte zmýlit - řekněte o některém členovi její rodiny něco nelichotivého a v tom okamžení máte u krku Annin nůž, protože na její rodinu se prostě nesahá. Nikdy. Ať už si ona o nich myslí cokoliv.
K dalším příbuzným může například zařadit ještě bratrance Jaydena (karta).

Samozřejmě nesmíme zapomenout na Annina manžela, Lavinia Tinkerbella. Ano, toho Lavinia, který je v současné době ministrem kouzel, a ano, i přes patrný věkový rozdíl je Anna-Maria více než spokojená, poněvadž i přesto, že jí šlo hlavně o výhodné spojení, Lavinia si vážně oblíbila. A byla by schopná pro něj udělat téměř cokoliv. Třeba i někoho otrávit. To už o něčem svědčí, ne?
Zasnoubení proběhlo v lednu 1978, ještě pár měsíců před tím, než došlo k obměně ministerského křesla. Samotná svatba se konala v červenci 1979, v podstatě hned poté, co Anna-Maria ukončila své bradavické studium.

Prakticky okamžitě po svatbě Anna-Maria otěhotněla a 13. 3. 1980 se jí a Laviniovi narodil syn, Tristan Thaddeus. Anna těhotenství nesnášela příliš dobře, dokonce jednu chvíli hrozilo, že o dítě přijde, a posledních pár týdnů se v podstatě téměř nehnula z postele. Tristan býval uřvaným miminkem, vynucujícím si pozornost naprosto všech a schopný se utišit jen v náruči matky nebo otce, chůvy si s ním nevěděly rady. Naštěstí se to postupem času vyrovnalo a už teď je jasné, že z Tristana bude nadprůměrně chytrý chlapec. Jen poslední dobou má trochu problém s tím, že se hodně pozornosti upírá na jeho mladší sestřičku.

Přestože Anna-Maria neměla v plánu znovu podstupovat těhotenství vzhledem k předchozímu průběhu, prostě se to tak nějak stalo. Kupodivu to vypadalo lépe než u Tristana, a to i přesto, že vyšlo najevo, že tam uvnitř není jen jedno miminko, ale dvě. Nakonec ale Annu problémy znovu dohnaly. A opět došlo k předčasnému porodu, který ale nedopadl dobře, a všichni mohli být rádi, že to ven zvládla alespoň jedna holčička. Drobounká Marguerite Estelle se narodila 14. 2. 1983 brzy ráno naprosto - psychicky i fyzicky - vyčerpané matce. Marguerite je na rozdíl od Tristana tiché miminko a Anna má problémy ji pustit z dohledu.


Obrázek

Anna-Maria se manželům Kingovým narodila jako prostřední dítě ze tří. Víceméně. Byla by bývala totiž měla ještě starší sestru, ale ta merlinžel zemřela ještě dříve, než se vůbec narodil James. Anna ji zná jen lehce z vyprávění a několika málo fotek, ale jsou to spíše zkazky a víceméně toho víc neví než naopak. V jejich domácnosti je to totiž lehce zapovězené téma, ke kterému se nikdo nerad vrací a dlužno poznamenat, že Anna se po tom ani nepídí, nemá potřebu. Ale abychom se vrátili k jejímu dětství. Jako v podstatě vymodlená holčička byla náležitě opečovávána a rozmazlována a nedejmerlin, aby třeba jen upadla na chodbě. V tu ránu kolem ní byl tucet skřítků, kteří se starali o její zdraví. Anna-Maria nicméně byla vždycky zdravá jako řípa a její oblíbenou činností bylo popichování Jamese, který se před ní raději zavíral do knihovny, což na ni účinkovalo, neboť v předškolním věku se Anna s knihami příliš nekamarádila. Byla bystrá, jen ji nebavilo ležet v písmenkách a mnohem raději dělala oči na domácí učitele, které měla, než v jedenácti letech nastoupila do Bradavic.
Bradavická historie je kapitola sama pro sebe. Anna na svůj věk vždycky působila mnohem vyspěleji a bezdůvodné tlachání se spolužáky jí nic neříkalo. Zvláště proto, že většinu z nich považovala (a ještě stále považuje) za idioty, kteří jí nesahají ani po paty. S těmi několika vyvolenými občas prohodila pár slov, pokud měla co říct. V tomhle si je totiž podobná s Jamesem – jakmile nemá co říct, raději mlčí, nemá potřebu se projevovat, pokud už bylo všechno řečeno. Což se tedy týká hlavně školních hodin, kdy Anna nejraději sedává sama a s klidem nechává ostatní, aby se překřikovali. Zkoušky NKÚ samozřejmě složila bez problémů, nedovolila by si mít špatnou známku, a pomalu, ale jistě přemýšlí, co si počít v budoucnu, po škole. Pár nápadů se jí už v hlavě vyrýsovalo, teď jen postrčit rodiče tím správným směrem…


Obrázek

SCHOPNOSTI
lektvary 7
létání 2
talent: lektvary, přeměňování
přemisťování

Lektvary
Amorův šíp
Bezesný spánek
Doušek živé smrti
Lektvar krásy
Lektvar zapomnění
Matoucí utrejch
Mnoholičný lektvar
Nápoj euforie
Oslepující lektvar
Protilátka k nápojům lásky
Protilátka k Veritaséru
Protijed na málo běžné jedy
Sršící roztok
Výtažek ze samorostlíku
Kouzla 100%
Accio
Alohomora
Expecto Patronum (nezvládá)
Lumos/Nox
Wingardium Leviosa

III. úroveň
Avifors
Balit!
Confundo
Illegibilus
Protego Maxima
Pulírexo
Rennervate
Sperudito
II. úroveň
Aquamenti
Assa in tuo succo
Cave Inimicum
Crinus Muto
Epoximise
Locomotor Mortis
Reparo
Serpensortia
I. úroveň
Anapneo
Awinio Radix
Bona Hasamentu
Brachium Enmendo
Cistem Aperio
Colloportus
Dolévací kouzlo
Episkey
Ferula
Finite Incantatem
Furnunculus
Mdloby na tebe
Mustelfors
Obliviate
Oppugno
Reparifarge
Salvio Hexia
Silencio
Tumry Tinfrangere
Voateceterain
Voluma Tesamentum


z k o u š k y
| +
NKÚ
Astronomie - Vynikající
Bylinkářství - Vynikající
Dějiny čar a kouzel - Nad očekávání
Kouzelné formule - Nad očekávání
Lektvary - Vynikající
Obrana proti černé magii - Vynikající
Péče o kouzelné tvory - Přijatelné
Přeměňování - Vynikající
Starodávné runy - Přijatelné
Věštění - Mizerné
OVCE
Astronomie - Vynikající
Bylinkářství - Vynikající
Kouzelné formule - Vynikající
Lektvary - Vynikající
Obrana proti černé magii - Vynikající
Přeměňování - Vynikající

Obrázek

Obrázek
Ariana Harrington
Ariana je sice spolužačka z koleje i ročníku, ale Anna-Maria si zrovna k ní nikdy nenašla cestu. Ač čistokrevná, neměla ji ráda, protože jí přišla divná a blbá. To se nezměnilo, jen se k tomu nedávno přidalo 'budoucí švagrová'. Což je pro Arianu možná ještě horší, protože ačkoliv si jí doteď Anna příliš nevšímala, když vyšlo najevo Arianino zasnoubení s Jamesem, Anna se zatím jen mírně snaží Arianu odstrašit. Jamese sice v takové oblibě nemá, ale takovou slepici jako je Ariana Harringtonová, mu Anna-Maria vážně nepřeje. Naštěstí ze svatby sešlo.

Obrázek
Lashawn Dewanji, née Mayekar
Je s podivem, že i když je Lashawn nečistokrevná, zrovna ona má asi nejblíže k tomu, aby ji Anna-Maria nazývala svou přítelkyní. Z Anniny strany se o přátelství nicméně sice vážně nejedná, ale svým způsobem si Lashawn oblíbila, a pokud se náhodou slečna Kingová někomu nutně potřebuje s něčím svěřit, bude to právě Lashawn, která to uslyší.
Obrázek
Garrick Gall
Další spolužák z koleje, tentokrát ale o rok mladší. Ariana je sice divná a blbá slepice, ale Garrick je nenávratně zařazen do škatulky 'zemřeš pomalou a bolestivou smrtí, pokud na mě promluvíš špatným způsobem'. Vysloužil si to jednou jedinou cestou vlakem, kdy se s ní pokoušel flirtovat a měl tu drzost, aby ji oslovoval 'princezno', ačkoliv mu bylo několikrát dáno najevo, že ne, takhle vážně ne, pokud má alespoň nějakou starost o své duševní a fyzické zdraví.

_________________
Obrázek


Nahoru 
 Předmět příspěvku: Re: KING, Anna-Maria Elspeth
 Příspěvek Napsal: čtv 20. srp 2015 18:52:28 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2012 18:03:39
Příspěvky: 747
Obrázek
POVOLENO
KING, Anna-Maria E.
...............................................
Tato karta byla oficiálně povolena Ministerstvem Kouzel.
V případe potřeby úprav, změny či jakéhokoliv doplnění
výše uvedených údajů, prosím informujte pracovníky
Ministerstva novou záložkou (příspěvkem).


Nahoru 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 




Obsah fóra » Kartotéka » Kartotéka spících postav » Hibernárium


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Český překlad – phpBB.cz