Nábor do famfrpálových týmů 1982

Dovolujeme si všechny studenty upozornit na letošní nábor do famfrpálových kolejních týmů, který se uskuteční odpoledne 24. 9. 1981 (9.-15. 4. 2018) na školním famfrpálovém hřišti.  Začátek je stanoven na jednu hodinu odpolední a očekáváme, že se všichni zájemci dostaví včas. Podmínkou pro přijetí do školního týmu je alespoň jedna absolvovaná hodina létání (hodina pro začátečníky je vypsána v dopoledních hodinách).

Zájemci o nábor nechť se, prosím, nahlásí nejpozději do pátku 6.4.2018 soví poštou profesoru Jessemu J. Morganovi, který bude mít letošní výběr na starost. O své místo v týmu si můžete psát také v případě, že se nemůžete dostavit na RPG nábor; do své zprávy uveďte také preferovanou pozici v týmu + jednu náhradní pozici (a to včetně pozic již zabraných pro případ, že by se daná pozice před náborem uvolnila). Přednost ve výběru budou mít samozřejmě ti, kteří se na nábor osobně dostaví. V případě, že hlásíte do týmů víc postav, dejte to panu profesorovi na vědomí a uveďte, kterou ze svých postav chcete dostat do týmu přednostně. Je zde velká možnost, že ty ostatní skončí jako náhradníci, takže si svou volbu dobře promyslete!

!Pozor! Vyzýváme současné členy týmů, aby sovou profesoru Morganovi potvrdili svůj zájem být i nadále součástí týmu a případně oznámili zájem o změnu pozice. Hráči, kteří do 6.4. 2018 svůj zájem neprojeví, budou z týmu vyloučeni.

Nebude-li již v týmu po náboru žádné volné místo, budou zájemci zapsáni jako náhradníci, pokud se na zápas v průběhu roku nebude moct některý z členů týmu dostavit. Pokud se místo v týmu uvolní, bude náhradníkovi automaticky přiděleno.

Stávající členové famfrpálových týmů jsou srdečně zváni seznámit se s nováčky a účastnit se prvního famfrpálového tréninku tohoto roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *