TOTO FÓRUM SLOUŽÍ POUZE JAKO ARCHIV A NENÍ MOŽNÉ SE NA NĚJ REGISTROVAT. HRA PROBÍHÁ >>ZDE<<
počasí
Asi že už toho pěkného počasí bylo dost, v den odjezdu z Bradavic je obloha pod mrakem, vítr sice není vyloženě studený, ale je spíš protivný a dotěrný, a i když dopoledne se déšť ještě drží, odpoledne už se z temných mraků spustí husté provazce vody.
mno, takový pokus - zrychlený proces mýho čmárání... nemám stativ, nemám moc dobrý světlo, tužku držím jak prase a kreslím nosem, ale tak, kdyby byl někdo zvědavý, jak někdy vznikaj dílka XD (zkuste spíš HD, už tak je to bída... jo a je to jeden ze sešítků od Catušky, už se blížím ke konci stránek X3)
Já vůbec netuším, kam to hodit, tak až mě někdo nasměruje, tak to přehodím nebo třeba smažu. Anyway, je to jen taková kravina pro zajímavost, když už tu o tom nedávno padla řeč. Vítěz je celkem očekávaný, řekla bych, ale zase do toho (zatím) nejsou započítané npc postavy, pracuju na tom pomalu, tentokrát jsem se do toho nemínila zanořit (i proto tam bude dost možná pár errorů).
Jsem se trochu nudil a vzniklo z toho pár karet na Magic: The Gathering. Pokud jste to někdy hráli, třeba vám to přijde aspoň trochu vtipné, pokud ne... well, sori not sori. (je to jenom šestý ročník a jeden bonus, většinu fotek a citátů jsem bral na první dobrou a jsou tam spíš jako placeholdery, s radostí vám to vyměním za něco jiného; pořadová čísla se před exportem randomizují a neodrážejí tedy pořadí, v jakém byly karty vyrobeny)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků