Autor |
Zpráva |
Jane Edwards
|
Napsal: úte 16. srp 2016 19:46:36 |
|
|
Mě je rovněž jedno kdy se pojede, spoje si najdu... 
_________________ “Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.” (Stieg Larsson)
|
|
 |
|
 |
Andrew Brown
|
Napsal: stř 17. srp 2016 7:47:59 |
|
|
I když doktorka nebyla pozitivní tak jak jsem očekávala, jedu. A protože pojedu od Maevky, ten výběr vlaku je mi fakt zcela ukradený, se k vám pak přidáme v tom Turnově, mno.
|
|
 |
|
 |
Lorelei Ch. Andersen
|
Napsal: stř 17. srp 2016 10:33:53 |
|
|
Takže pokud nebude Dája nějak výrazně protestovat, stanovuju sraz na hlavním nádraží dole u Tigera na 14.45-15.00, abychom v klidu stihli vlak v 15.24. Osobák z Turnova jede v 17:34, vůbec to tam neznám, takže Maevka s Andy si nás budou muset nějak odchytit asi  Z Prahy nás teda pojede pět, jízdenka se bude kupovat hromadně (zaplatím), takže si vemte drobné (čti 103kč), ať mi to můžete dát, protože jinak budu po vzoru Bree asi chroupat brouky a domů už se nedostanu  (A fakt teď přemýšlím, jak všechny ty věci narvu do báglu...)
|
|
 |
|
 |
Maeve N. Cooper
|
Napsal: ned 21. srp 2016 11:11:31 |
|
|
A letos jsem první, jupí! - | +
- "Tyvole, nesnáším kopce."
"Podívej se, jestli tam už je rovinka." Maeve: "Hele, tamhleta špička je určitě Ještěd!" Po chvíli někdo: "Není tamhle Ještěd?" "Tady je písek, tady se bude spát dobře." "Co je?" "Spíte?" "Mě budil ten debilní měsíc." "Hele, je Dája vůbec živá?" ... "Jo, dobrý, změnila polohu." "Tyjo, tohle asi není lavička, ale stojánek na kola, co?" "Tuuuristi na skále!" "Tyvole, nesnáším schody." "Horolezci, horolezkyně, horolezčata..." "HAF." "A na to se napijem." "Debilové s autíčkama." ... "Hej, ale vztek je docela dobrá motivace, jsem se do toho krpálu skoro ani nezadejchala!" "Ježišikriste, to dítě jde sem." "Nebudeme nikomu říkat, já se už připravila na samospoušťovou atletiku!" "To je hluboký." "Zajímalo by mě, co si o nás Flann (hledající vhodné místo na přespání pro hejno slepic) vlastně myslí." ... "Já myslim, že je zvyklej a že mu to nevadí a že se mu to pobíhání kolem vlastně líbí." "Jsem zvědavá, jak to všechno sníme." "Jsem zvědavá, kolikrát se tam objeví Keilanova máma." "Teď budu mít noční můry o tom, jak se na nás ze skály řítí prase." "Teď si budeme vyprávět horory." ... "Jednoho dne se na Felixu zjevil online Vypravěč..." "Tamhle je hvězdička, no fakt." "Tyvole ne, vono prší." "Mně nateklo do spacáku!" "No, tak jdem do toho Turnova, ne?" "Flann s tou plachtou vypadá trochu jako mozkomor, co?" (první světla civilizace aka Turnova) "Vidím město veliké, jehož sláva hvězd se dotýká!" (Maeve vůůůbec nesjela po zadku do bahna) "Hele, tak se teď vyválej v tý mokrý trávě!" "*čvacht, čvacht*" "Ale my jsme vlastně dobrý, jsme zvládli čundr, vodu i bahenní lázně v jednom víkendu!" "Zelená tady není, fakt to byla žlutá, sorry!" "Jsme ten Čaj neměli včera vychlastat, jsme blbí." "Příště si berem každej svůj." ... "Na procházku kolem fontánky v těch lázních, co?"
Můj vlastní komentář by se dal klidně zopakovat ten z minulého roku, protože i letos to bylo boží, stejně jako všechny mámy (i když...), jste nejlepší, Lei je nejlepší za organizaci, Flann za vybírání přespávacího placu (i když ten tip od borůvkářky na tu jeskyni s možná senem zřejmě nebyl úplně od věci...) a vůbec všichni. Příště teda ty lázně?A jako obvykle... - | +
... odznáček!  Ovšem tentokrát s bonusem!  
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: pon 22. srp 2016 13:25:35 |
|
|
Já přihodím svou trošku do mlýna! "Hele, stojíme na zastávce... A na to se napijem!" ... "Flanne, vyndej Čaj, už jsme na další zastávce." "Bééééééé." "Jé, hele, pejsek! Vezmeme si ho?" ... "NE." "Tak co tu mají za pivo? ... Dá se to vůbec pít?"
A víc si toho moje hlava sklerotická radši nepamatuje  Nicméně i přes tu hodně deštivou neděli, kdy jsme všichni totálně promokli a promrzli, to bylo super. Ale příště už fakt ty lázně, jo?
|
|
 |
|
 |
Darrel Brewster H. Gall
|
Napsal: úte 23. srp 2016 10:47:07 |
|
|
"Já šlapu ráda..." řekla Jane. Jsem ráda, že jsme se tuhle informaci všichni dozvěděli, zejména Darrel, a můžeme s ní do budoucna náležitě nakládat. Sraz byl super, den před odjezdem jsem někomu psala zprávu ve stylu: nooo, pod širákem. Ježiš, nejsme z cukru, kdyžtak trochu zmoknem, no. Fakt nejsme z cukru.  Navíc víme, že mám trochu slabost pro rybičky, takže mi nevadilo, že jsem se jako rybička pár hodin cítila. Děkuji, užila jsem si to a příští rok ty lázně, nebo nejedu. Dělám si srandu, jen si příště vezmu plavky. 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: pon 10. říj 2016 13:42:25 |
|
|
... aneb je libo dát si menší kino sraz?Jak už bylo naznačeno na chatu, bylo by super udělat si takový menší podzimní kino sraz a vyrazit hromadně na Fantastická zvířata a kde je najít, nemám pravdu? Premiéra filmu připadá na 17. listopadu, tudíž by pro nás připadaly v úvahu zřejmě dvě následující soboty - buď 19.11. nebo 26.11., přičemž ovšem poslední víkend v listopadu probíhá Koprcon a já jsem si dobře vědoma toho, že tam někteří z vás zřejmě míří. A ano, do kina bychom šli v Praze. Kromě kina bychom mohli podniknout klidně i nějaký oběd/procházku/čajovnu/whatever, ono taky bude záležet na počasí. Od vás bych chtěla slyšet, jestli by někdo vůbec chtěl jít, která z těch sobot by se vám více hodila (přičemž já se přikláním k té první, protože hrozí, že pak už film s titulkami dávat nebudou, jelikož jsou to kikoti), případně zda jste i pro nějakou tu čajovnu nebo něco takového.
|
|
 |
|
 |
Dante Foglionni
|
Napsal: pon 10. říj 2016 13:54:39 |
|
 |
Kouzelník |
 |
|
|
Ahoj, já jsem určitě pro. Můžu oba termíny, jen by možná stálo za zvážení i 17. 11., jelikož je to státní svátek, takže by snad každý mohl mít volno. A jsem i pro čaj/jídlo/sezení/procházku někde před tím 
|
|
 |
|
 |
Erasmus Andersen
|
Napsal: pon 10. říj 2016 13:57:09 |
|
|
Lol, vidíš, to mi nedošlo  Jenže zase jsou tu lidi, co nejsou z Prahy, budou tam třeba potřebovat u někoho přespat (kašli kašli), pokud se půjde do kina nějak v podvečer, a druhý den jdou do práce.
|
|
 |
|
 |
Vincent D. Kane
|
Napsal: pon 10. říj 2016 14:41:44 |
|
|
Tak jelikož ze mě možná brzy bude Pražák, tak píši, že se mi zatím hodí oba termíny. 
_________________ "PUNK'S NOT DEAD, BÍDÁCI!"- VINCENT
|
|
 |
|
 |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|
|
|